- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.461
- 198
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Konusma bi süre.araya zaman girince biraz mesafe koyarsin.kafan rahat etsin biraz.Saat akşam 11 den beri yazı okuyorum kafam şiddetli ağrıyor vlla dğrudur
Hem artik kendi sorunlarini çözmeyi biraz öğrensin.heoimizin derdi var ama bütün dertlerimizi milletin önüne döküp sıkıntıya sokmuyoruz.arada çozemedihin bi problemin olur akıl almak icin güvendiginden birine aćılirsin.ama akol alirken de saygıli olmak lazim.karsı tarafa baģırıp çağırıp öfkeni ondan çikarirsan karsi taraf bezer.
Benim ablami da en son konustuğundan beri saldım ipini.bana neler demedi.harekeyler küfürler havada ućustu.sadece terbiyesizsin dedim.kapattim.aramiyorum da.kafam rahat.sanki başka derdim yok onunla uğraşacam.çok bekler.
Benimde bi sürü sıkıntım var.ama bi günde benim şu derdim var abla demedim.zaten bekledigim sıcaklıgı vermiyor.aklı başinda degilki bana akil versin.
Anneme de anlatmam.zavallim bide beni düsünüp mutsuz olmasın.esim öglen isteyken evde ağlar sıkıntımı döker düsünürüm.esimde isten gelince ona güleryüzlu açarim kapıyı.eve geldiginde mutlu olsun diye.sorun çikarmam.esimi kimsenin doldurmasina izin vermem.dertlesiriz tatli tatli.kendimi de hep sevdiririm esime karsi.
Ona değer verdigimi hissettiririm.
Ablam bunlari yapmadı.adam kendini seviyordu hareketleri ile soģuttu.boşanak dedi durdu.simdi eşi bosanak diyor bizimki kahroluyor.
Ne yaparsın işte.eliyle etti...
Hadi sende yat bacım.dinlen.iyi geceler