aynen katılıyorum... yakın olsan ne olacak ...valla 'aileme de düşkünümdür' kısmı tehlikeli....
aynı şehirde olsanız bile evlenince ister istemez ailenizden uzaklaşacaksınız...
yoksa bir sürü sorun oluyor...
bilemiyorum...
bence sevinmelisin bastan belli etmiş... Demek ki beyfendi Ailesine yardımcı arıyor.. kbakmayın ya ben boşuna demiyorum zor falan ama her 2 tarafa da uzak olsun bence . . Siz de kabul etmediğinizi tayinini Antalya ya isterse ancak o zaman olacagını söyleyinDurum güncellemesi: İlçe falan değil köyde yaşayacağız, sinirimden oturdum gülüyorum ya. Kariyerimi, hayatımı çöpe atıp nasıl köyde yaşayayım ben ya. Bir insan diğer bir insana bunu nasıl teklif eder?
Damuğla gayet hoş bi yer doğasıyla deniziyle.. ya aslında bu durum eşinzle uyumnzla da alakalı bişiy.. Eşinz yanınzda destekçinz değilmi? onunla can sıkıntınızı atmanz lazım.. kendnz eve bağımlı olarak yasıyorsanz ortama alışmanzda zor olur ki bu her yer için öyle.. çıkın az gezin sosyalleşin .. bak mesela örnek verdim .. Kastamonudan çanakkaleye gelin giden kız.. Belirli bi aydan sonra bldynn kurslarına yazılmış eşi işteyken o kursa gidiyo kursta arkadas edinmiş spor fln gayet ii .. zira kuzenmn eşi de öyle düzceye gelin geldi balıkesirden .. Balıkesir guzel duzce küçük bi yer kız direk işe girdi yapamam edemem diye o da çok memnun halinden..
Ben öğretmenim zaten calisiyirum eve bağımlı bi yapım yok ama insan ailesini özlüyor vakit geçirecek çok aktivite var ama gurbet çok zormuğla gayet hoş bi yer doğasıyla deniziyle.. ya aslında bu durum eşinzle uyumnzla da alakalı bişiy.. Eşinz yanınzda destekçinz değilmi? onunla can sıkıntınızı atmanz lazım.. kendnz eve bağımlı olarak yasıyorsanz ortama alışmanzda zor olur ki bu her yer için öyle.. çıkın az gezin sosyalleşin .. bak mesela örnek verdim .. Kastamonudan çanakkaleye gelin giden kız.. Belirli bi aydan sonra bldynn kurslarına yazılmış eşi işteyken o kursa gidiyo kursta arkadas edinmiş spor fln gayet ii .. zira kuzenmn eşi de öyle düzceye gelin geldi balıkesirden .. Balıkesir guzel duzce küçük bi yer kız direk işe girdi yapamam edemem diye o da çok memnun halinden..
illa ki zordur ... nerede olursanz olun gene zor olacak.. Mesela bi arka mh otursanz annenzden bu seferde zırt pırt gitmekten kendi evinize alışamayacaksanz o daha da sıkıntı.. aynı sehır de olsanz ne olacak sıksık gene gidemezsenz ki bence doğru da değil.. özlem olur tabiki zordur ama her yer için geçerli bence. .Ben öğretmenim zaten aslin
Da
Ben öğretmenim zaten calisiyirum eve bağımlı bi yapım yok ama insan ailesini özlüyor vakit geçirecek çok aktivite var ama gurbet çok zor
İstanbulu canı cehennemeMerhaba kızlar, ben bir konuda sizlerden fikir almak istiyorum. Biriyle görüşüyorum, birbirimizden hoşlandık hiçbir sorunumuz yok, ailesiyle de tanıştım. Ben daha önce evlilik amaçlı bir çok kişi ile görültüm fakat kimsede bu kadar olumlu değildim, kimsede böyle şeyler hissetmedim. Normalde en ufak şeyden soğuyan biriydim. Şu an hiçbir sorunumuz yok, tanıdığım kadarıyla iyi, efendi biri bana da değer veriyor ailesinin yanında da davranoşları çok hoşuma gitti.
Gelelim sorunuma, ben İstanbulda yaşıyorum. Kendisi Ege'nin bir köyünde ailesiyle yaşıyor, orada memur. Biz evlenirsek sanırım ilçede yaşarız. Benim İstanbulda kendimce sosyal bir hayatım var. Evlilik konusuna olumlu bakıyorum fakat İstanbul'dan oraya gidersem zorlanır mıyım? anneme de aşırı düşkünüm, oraya gidersem mutsuz olur muyum? Bu görüştüğüm kişi daha önce İstanbulda çalışmış sonra tayinini yaşadığı yere aldırmış. Şu an zaten tayin aldırma durumu hem olmaz hem de İstanbul'u sevmiyor. Hayatımda bir karar verirken hiç bu kadar zorlanmamıştım. Olumsuz en ufak bir şey görsem, bu kadar üzülmem ama bu mesafeden dolayı biterse de üzülürüm açıkcası
Bende yeni evliyim bide yurtdışı sevdim karar verdim ama insan doğduğu büyüdüğü sosyal olarak alıştığı yer dışında çok bocalıyor şuan beş ay oldu çok bocalıyorum sizin Türkiye içi git gel yine daha kolay fakat başka bir şehire alışmak bile zor ama gerçekten seviyor ve fedakarlık yapabilirim diyorsanız olumlu bakın yoksa bir süre sonra herşey batıyor insana ben sevdim ama alışamıyorumMerhaba kızlar, ben bir konuda sizlerden fikir almak istiyorum. Biriyle görüşüyorum, birbirimizden hoşlandık hiçbir sorunumuz yok, ailesiyle de tanıştım. Ben daha önce evlilik amaçlı bir çok kişi ile görültüm fakat kimsede bu kadar olumlu değildim, kimsede böyle şeyler hissetmedim. Normalde en ufak şeyden soğuyan biriydim. Şu an hiçbir sorunumuz yok, tanıdığım kadarıyla iyi, efendi biri bana da değer veriyor ailesinin yanında da davranoşları çok hoşuma gitti.
Gelelim sorunuma, ben İstanbulda yaşıyorum. Kendisi Ege'nin bir köyünde ailesiyle yaşıyor, orada memur. Biz evlenirsek sanırım ilçede yaşarız. Benim İstanbulda kendimce sosyal bir hayatım var. Evlilik konusuna olumlu bakıyorum fakat İstanbul'dan oraya gidersem zorlanır mıyım? anneme de aşırı düşkünüm, oraya gidersem mutsuz olur muyum? Bu görüştüğüm kişi daha önce İstanbulda çalışmış sonra tayinini yaşadığı yere aldırmış. Şu an zaten tayin aldırma durumu hem olmaz hem de İstanbul'u sevmiyor. Hayatımda bir karar verirken hiç bu kadar zorlanmamıştım. Olumsuz en ufak bir şey görsem, bu kadar üzülmem ama bu mesafeden dolayı biterse de üzülürüm açıkcası
Sahsi fikrim ben baska sehirde yapamazdimMerhaba kızlar, ben bir konuda sizlerden fikir almak istiyorum. Biriyle görüşüyorum, birbirimizden hoşlandık hiçbir sorunumuz yok, ailesiyle de tanıştım. Ben daha önce evlilik amaçlı bir çok kişi ile görültüm fakat kimsede bu kadar olumlu değildim, kimsede böyle şeyler hissetmedim. Normalde en ufak şeyden soğuyan biriydim. Şu an hiçbir sorunumuz yok, tanıdığım kadarıyla iyi, efendi biri bana da değer veriyor ailesinin yanında da davranoşları çok hoşuma gitti.
Aşağı yukarı aynı şeyi yaşadım. Eşimin ardından memleketine gittim. Daha küçük bir şehir. Eşimi çok seviyorum ama resmen depresyona girdim. Hala istanbul u görünce tv de falan kalbimin üstü sızlar. Ailem de istenabul da degildi bu arada. Ama o sehir tuhaf bi şey. Bak yine icim ciz etti. Ah ulan istanbulMerhaba kızlar, ben bir konuda sizlerden fikir almak istiyorum. Biriyle görüşüyorum, birbirimizden hoşlandık hiçbir sorunumuz yok, ailesiyle de tanıştım. Ben daha önce evlilik amaçlı bir çok kişi ile görültüm fakat kimsede bu kadar olumlu değildim, kimsede böyle şeyler hissetmedim. Normalde en ufak şeyden soğuyan biriydim. Şu an hiçbir sorunumuz yok, tanıdığım kadarıyla iyi, efendi biri bana da değer veriyor ailesinin yanında da davranoşları çok hoşuma gitti.
Aşağı yukarı aynı şeyi yaşadım. Eşimin ardından memleketine gittim. Daha küçük bir şehir. Eşimi çok seviyorum ama resmen depresyona girdim. Hala istanbul u görünce tv de falan kalbimin üstü sızlar. Ailem de istenabul da degildi bu arada. Ama o sehir tuhaf bi şey. Bak yine icim ciz etti. Ah ulan istanbul
Bak onu hatırlayınca bi soguyo insan ama çok kısa sürüyoraman o kadar da üzülmeyin
vallahi birazdan işten çıkacağım trafik yine 1 saat
Bayramdan bayrama gidiyoruz köyde soba tarla bahçe birde birlikte yaşam çok hoş değil.Durum güncellemesi: İlçe falan değil köyde yaşayacağız, sinirimden oturdum gülüyorum ya. Kariyerimi, hayatımı çöpe atıp nasıl köyde yaşayayım ben ya. Bir insan diğer bir insana bunu nasıl teklif eder?
Kendinize değer verin lütfen,sizinkine yakın seviyede vizyona sahip olan biriyle görüşün.Bu bey ile sizin seviyenizin arasında dağlar kadar fark gördüm..Yine kesinlikle küçümsemiyorum. İlkokul mezunu, hayatta tek amacı yaşı gelince evlenmek olan kuzenim bile maraşa gelin gitti, köyde yaşadı yapamadı. Tekrar istanbula geldi eşiyle. Ben okumuş etmişim, belli bir kariyerim var, ailemi bırakıcam, neden? Kendi standartlarımdan belki 5-6 kat aşağı bir hayat yaşamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?