Evlilikte uzaklık sorunu.

bence sevinmelisin bastan belli etmiş... Demek ki beyfendi Ailesine yardımcı arıyor.. kbakmayın ya ben boşuna demiyorum zor falan ama her 2 tarafa da uzak olsun bence . . Siz de kabul etmediğinizi tayinini Antalya ya isterse ancak o zaman olacagını söyleyin

Istanbul'da yaşayan ve sosyal hayatı sizin gibi olan biriyim. 2 günlüğüne Uşak'a gittim. Kaldığım süre boyunca sadece gezdim. Uşak da Ege'nin bir ili. Ama Istanbul'u o kadar özledim ki. Şehrin kaosuna stresine alışınca küçük yerler insana çok boş geliyor. Siz de büyük ihtimal içinde ailenizin bulunduğu Istanbul'u fazlasıyla özlersiniz.
Ayrıca evlilik fedakarlık gerektiren bir şey. Bu fedakarlıkları sadece neden siz yapıyorsunuz? Kendilerine köyden bir kız bulsalar çok daha iyi olur. Bence sizin için uygun bir eş adayı degil.

Ben öğretmenim zaten aslin Da Ben öğretmenim zaten calisiyirum eve bağımlı bi yapım yok ama insan ailesini özlüyor vakit geçirecek çok aktivite var ama gurbet çok zor

Ben öğretmenim zaten aslin
Da
Ben öğretmenim zaten calisiyirum eve bağımlı bi yapım yok ama insan ailesini özlüyor vakit geçirecek çok aktivite var ama gurbet çok zor
illa ki zordur ... nerede olursanz olun gene zor olacak.. Mesela bi arka mh otursanz annenzden bu seferde zırt pırt gitmekten kendi evinize alışamayacaksanz o daha da sıkıntı.. aynı sehır de olsanz ne olacak sıksık gene gidemezsenz ki bence doğru da değil.. özlem olur tabiki zordur ama her yer için geçerli bence. .

Olumlu taraflarını göstereyim. Ege'nin hangi kasabası olduğu önemli bence. Bodrum mesela küçük İstanbul gibi. Bizim eşimle de hayalimiz Marmaris ilerisi için. Orada hayat daha minimal insan ilişkileri daha samimi . Herkes birbirini tanıyor. Doğa harikası yerler insanın içini açıyor. Kışları sıkıcı olabilir belki ama oyalanacak bir şey bulunur her zaman. Sosyal sorumluluk projeleri gibi. Sonra çocuk yetiştirmek daha kolay oralarda. Ve denizin insanı iyileştiren tarafları var.

istanbuldan köye tayin isteyen biri maalesef hayata sizle aynı açıdan bakmıyordur. önceliği hala ailesi olan biri kendi yuvasını kurma olgunluğuna erişmemiştir bence. bir de istanbul olmasa bile tayin isteme hakkı var sonuçta memur dediniz. öyle bir düşünce için yoklayın bence. ama memur olup hem de istanbulda yaşamış olmak ufkunu vizyonunu açmamışsa çok da bir şey beklemeyin maalesef.

egenin bir köyü ama izmir ile denizli arasında cok fark var örnek gerekirse. biri daha gelişmiş diğeri daha kırsal. ve siz yapamıycağınızı söylemişsiniz. yol yakınken yanlış bir seçimle hem kendinizi hem de ailenizi üzmemeye dikkat edin. yolunuzu ayırırsanız elbet üzülür ancak güçlenerek devam edersiniz. yok sonuna kadar gidicem derseniz yaktığınız köprüleri, aile ilişkinizi ve kariyerinizi tekrar kurmanız gerekebilir ki kolay olmasa gerek yılların emeğini vermişsiniz sonuçta.

beyefendiye de anne babası köyden istedikleri gibi bi kız bulup evlendirsinler, istedikleri işi yaptırsınlar. öyle hem istanbuldan kendini geliştirmiş birini bulam, evlenem hem de anama yardım ettirem diyerek 3 kurusa 5 köfte hesabı yapmasın

İstanbulu canı cehenneme

yaşayacagınız yerı gıdın gorun hatta mumkunse konaklayın içinize sinmiyorsa resmiyete dokulmeden bitirin çünkü bır yere kanınız kaynamazsa orda yaşamanız zor olur hele ki istanbul yaşantısına alışmış bırı olmak ... annenize bağlılık konusuna gelınce hepimiz evlenmeden benzer şekildeydik bunun tek başına çok anlamı yok ama ortamı begenmezseniz ailenizden uzak olmanız sizi çok etkıler ... insan kafa dengı gonul bağı insanları zor buluyor elbette fedakarlıklar olur evlenmeden once detaylı bır şekılde oturun konuşun yarın pişman olmamak için... umarım en ıyı seçımı yaparsınız hakkınızda hayırlısı olsun kolay gelsin...

Bende yeni evliyim bide yurtdışı sevdim karar verdim ama insan doğduğu büyüdüğü sosyal olarak alıştığı yer dışında çok bocalıyor şuan beş ay oldu çok bocalıyorum sizin Türkiye içi git gel yine daha kolay fakat başka bir şehire alışmak bile zor ama gerçekten seviyor ve fedakarlık yapabilirim diyorsanız olumlu bakın yoksa bir süre sonra herşey batıyor insana ben sevdim ama alışamıyorum

Eşimde bende Ege’nin farklı şehirlerinde yaşıyorduk. 1ay önce evlendik ve Türkiye’nin diğer ucuna geldik Şuan burada yaşıyoruz ve daha 3 yıl burada olacağız. Alışıyor insan yapacak bir şey yok.
Arkadaşlarımı, ailemi özlüyorum tabi ama pişman değilim.

Sahsi fikrim ben baska sehirde yapamazdim

Annenize duskunmussunuz bence hiç uzak bir yere gitmeyin tam tersi olsaydı da yani bir köyden İstanbul a gitsenizde.cunku duskunseniz çocuk falan olunca hele insan annesi babası yanında olsun manevi destek olsun daha cok istiyor.karar sizin ama başından soru işareti var neden kendinizi sıkıntıya sokacaksiniz psikolojik olarak?her insanın yapısı farklı ama bence size uygun olmaya bilir uzak bir yere evlenmek .

Aşağı yukarı aynı şeyi yaşadım. Eşimin ardından memleketine gittim. Daha küçük bir şehir. Eşimi çok seviyorum ama resmen depresyona girdim. Hala istanbul u görünce tv de falan kalbimin üstü sızlar. Ailem de istenabul da degildi bu arada. Ama o sehir tuhaf bi şey. Bak yine icim ciz etti. Ah ulan istanbul

aman o kadar da üzülmeyin
vallahi birazdan işten çıkacağım trafik yine 1 saat

Ailemden ayrı bir şehire evlenmek bana göre değil ...herkes el herkes çiğsüt emmiş ...annem kardeşimi uzun süre görmeden sohbet etmeden aşktan ölsemde yapamam ...
Herkesle kolay iletişim kurabilen biryimdir aslında ama aile gibi yar olmaz .allah uzun ömürler versin ...
ben ev hanımıyım kardeşim çalışıyor ya kahvaltıya ya kahveye gündüz işyerine bile giderim
Minibüse binmesin diye önce çocuğu okula sonra her fırsat bulduğumda onu işe bırakırım aracımla ...aynı şekilde çocuğum sık sık yatıya kalır anneanne evinde ...

Köyde okul mu var mış.
İlçede yaşanır da köy hayatı zor .
Neresi bilsek cevap verebiliriz

Bayramdan bayrama gidiyoruz köyde soba tarla bahçe birde birlikte yaşam çok hoş değil.
Sabah erken kalk gelen giden .Ben soğuk ve resmî biriyim köy çok samimi geldi bana.

Kendinize değer verin lütfen,sizinkine yakın seviyede vizyona sahip olan biriyle görüşün.Bu bey ile sizin seviyenizin arasında dağlar kadar fark gördüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…