Evlilikte Şiddet,Hakaret,Kocamın Ailesinin öncelikli tutulması ve boşanma düşüncem

Boşanmalı mı? yeniden devam mı etmeli?

• Boşanmalı

OY: 113 99,1%
  • yeniden denemeli

OY: 1 0,9%

• Ankete Katılan
    114
pislik herif karisi ameliyatli evde yatiyorken kendi arkadaslariyla gezmeye gidiyor ha !
boyle bi adam sana asla bakmaz !
bak kendi agziyla demis " onceligim ailem "diye
pardon da be hayvan senin karin cocugun kimin ailesi !!
sizi ailesi yerine bile koymuyo psikopat
aslinda esin olacak o hayvanin psikiyatriste gitmesi gerek ama senin psikolojini bozan kocanin yerine senin gitmen gerekcek.cunku yasadiklarin hic normal degil yasatan normal olmayinca...
reklamlarda gordunuz mu boz ayilar esine siddet uygulamaz bazi hayvanlarin ornek alinmasi gerekiyo diyor reklamda
kaba saba olan erkek musvettellerine hep ayi derdik tabiri caizse halbuki ayilar bile eslerine siddet uygulamazken bizim bu erkek bozuntularina ne demeli adamim ben diye gerine gerine sagda sokda dolasmalarina ne demeli !!!!
vallahi erkeklerden nefret ediyorum artik

Bi sürü olumsuzluk yaşamışsınız hala boşanmalımıyım diye soruyosunuz.Detaya girmenize gerek bile yok şiddet varsa zaten evlilik diye birşey yok.

Kolay kolay boşanma demem kimseye ama lütfen boşan hiç düşünme bile

Kizinin riskini alip anasina babasina yediriyor.
Sen ameliyatliyken tatile gidiyor.
Ailen arkanda.
Kendi gelirin var.
Siddet var.
Hakaret var.
öncemligim sen degilsin diyor.
Sende ciddi ciddi soruyorsun napayim diye öyle mi? bidaha tekrarlayim senin evladinin riskini anasina babasina gönderiyor........

pok yesinler hemen bosan eminim iyi birini bulup tekrardan evlenirsun bile

eşiniz zamanında görmedigi sevgiyi görmek için ailesine maddi destek veriyor onları zamanında kaybetmiş şimdi kaybetmekten korkuyor.
siz neyaparsanız yapın degişmegecek ugraşmak yerine susmayı yada bu evliligi bitirmeye gayret edin
karşınızda psikolojisi bozuk birey var.
anne babacı degil yanlız büyümüş yanlız kalmaktan korkan bir insan var.

Hem suçlu hem güçlü diye de buna denir ya...Evlilik değil alacakaranlık kuşağı. Bulunmaz hint kumaşı sanıyor herhalde kendisini. Ne demek senin ailen bize vermeli ben kendi aileme vericem. Benim param diyorsa siz de çalışıyorsunuz o da sizin paranız o zaman vermeseydiniz. Şiddet var diyorsunuz zaten kesinlikle boşanmalısınız

Ben yeniden denemeli şıkkını niye koydunuz onu bile anlamadim?
Neyi deneyeceksiniz
Bir daha ameliyat olup ağzını açtığınızda vurmasını falan mi ?
Lütfen kendinizi sevin
Bunu yaşamayı hiç kimse haketmez.
Ve evet evlilik bu değil!!!
Şiddet,hakaret,değer vermeme,muhtaç etme,parasız bırakma,psikolojik şiddet ...

Şiddetin her türlüsü üstelik hem eşten hem de eşin ailesinden. Üstüne sevgisizlik, saygısızlık. Evlilikte yalnız kalmak/bırakılmak çok zordur. Bizler kadınız, sevildiğimizi hissetmeden bir evlilik kabusa benzer. Kıymetin yok ne yazık ki bu adamın gözünde. Gitmek ve kendine bir hayat kurmak için neyi bekliyorsun?

Anket açılması bile düşündürücü,bu evlilik bitmiş zaten..
Kendi ailesi için karısını harcayan bu öküzlere söylenecek çok laf varda uygun olmuyor işte..
Bu arada siz şiddet görürken kendi aileniz nerede hiç mi bilmiyorlar bu durumu..

sadece konu başlığını okuyarak boşan ı işaretledim. konunun içeriği daha da vahim. neyi bekliyorsun. çocuğun tanık oluyormuş bir de. kendin için değilse onun için boşan.

Ben kesinlikle boşanma taraftarı bir insan değilimdir hep orta yol bulma düşüncesi vardır ama senin eşin yaşanacak insan değil. Boşanıp ailen ve kızınla hayatının tadını çıkarmanı dilerim

Mrb cnm konunu hepsini okudum esim babamin aynisi ve cokkkk Eminimki esiniz kizinizada cok ilgisizdir size nasilsa onada ayni Allah rizasi icin bunu yapmayin kendinize lurfen Allah katinda o cocugun vebali sizdende sorulur hic unutmam babam annemle kavga ederdi ben bir sey der olsam annemde hincini benden cikarirdi oyle bi doverdiki babamda yeri geldimi annemi tuttugumda beni diverdi bir an once o evden kacip gitmek istiyordum babam icin hep annesi kizkardesleri yegenleri abileri oncelikti cunku babaannem oyle doldurmustu e babamda para verdikce sevilmisti bu hosuna gidiyordu ben defter isterdim burnundan gelsin derdi sirf 20 lira icin ben okuyamadim kayit gerekliydi annemde evde is yapan birisi olsun istiyordu o yuzden okuyamadim icimde hep bir uktedir ...esinizde ailesine veriyo sevildigini verdikce goruyo hosuna gidiyo ona bir ay istediklerini verme soyleyin bakim sulalesi nasil dusman kesiliyo sizi sevmemeleride siz istemiyorsunuz vermesini o yuzden..ben kycuk bedenimle essek gibu tarlada bostanda kendimizin calisiyordum babam yegenlerine goturup veriyordu bi gun doktora goturmuslugu yoktu bizi kiz kardesinin cocugu olmuyo babam onunla gidiyo halbuki insan kocasiyla gidrr...onlem almazsaniz kizinizda buyuyunce sizde suc bulucak neden bana sahip cikmadin bosanmadin diyecek...

Ben de o yeniden dene şıkkını işaretleyeni merak ediyorum. Nasıl bir kafa yaşıyor acaba.

Konu sahibi; siz yuvanızı düşünüyor olabilirsiniz ama eşiniz sizi aile olarak görmüyor. Size zerre değer vermiyor.

Yurtdışında kalmak için tek bağlantısı sizseniz, sizi bunun için kullanıyor bile olabilir.

Size sımsıkı sarılmak geldi içimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…