Evlilikte Şiddet,Hakaret,Kocamın Ailesinin öncelikli tutulması ve boşanma düşüncem

Boşanmalı mı? yeniden devam mı etmeli?

• Boşanmalı

OY: 113 99,1%
  • yeniden denemeli

OY: 1 0,9%

• Ankete Katılan
    114
Bak güzel arkadaşım senin yerinde olsam vakit kaybetmeden açarım davayı,şu yazdığın konuyu kağıda döküp yollarım anasına....

Öncelikle çok geçmiş olsun. Okurken bana yapılmış gibi hissettim, bunaldım Sizin adınıza çok üzüldüm. Hiç kimse şiddete boyun eğmemeli ve de affetmemelidir kanaatimce. Sorduğunuz soruya cevap vermek haddime değil fakat ben buna katlanmazdım. Bugüne gelmesine izin vermezdim, huyunun değişmeyeceğini anladığım anda ayrılırdım.

Yakami pacami yirticam birgün. Nasil bir insan senin eşin yaa... ameliyatli kadina şiddet...
Kuzum bu evlilik değil. Sevgi değil. Lütfen uğraşma. Birak... boşa al tazminatini otur.

Def et gitsin, bu evliliğin elle tutulur tek bir yanı yok.

Tek başına yaşasın, her işini de kendi görsün, tüm eline geçeni de ailesine yollasın. Kendine don alacak para bile bırakmasın köşede.

Benim önceliğim sen değilsin, sen de kimsin demeye getiren, size sağlık ve hastalık ayırtetmeksizin hem de evladınızın gözü önünde şiddet gösteren bir pisliğinin hayatını kolaylaştırmayın.

Nasıl pis bir adam. En başından ödün vermişsin maalesef. Hepsini okumadım ama bosanirsan nafakani çatır çatır al derim. Böyle ailesine aşık, köle mankafaya nasıl dayandin hayret valla. Hayatına yazık olmus. Yılda en az 5 kere götürüyorsunuz ve yatılı oluyor. Nerden tutsan elinde kalan bir trajedi gördüm ben.

Adam size açık açık öncem ailem sen değilsin demiş, siz de ona "sende benim önceliğim değilsin hatta bu saatten sonra hiçbir şeyim değilsin, topla eşyalarını ve o çok önem verdiğin önceliğin olan ailenin yanına defolup git" demek için geç bile kalmışsınız.

hemen bosan
hic vakit kaybetme
yeterince yillarini calmis
yazik degil mi sana?
siddetin affi olur mu?

kusura bakmasında önceliği olan anasınının yanına defolsun gitsin bunlar ailecek insan değil bacım şiddet pskolojik baskı anacı çocuguna bakıyormu allahisen bundan bir cacık olmaz.

Bu hareketlerini evlenmeden önce farkettiniz mi ailesine düşkünlüğü falan. Abartmış sanki biraz bir kismini okudum ama annemin cebinde para yokken sana parke yaptıramam diyorsa annesinin cebinde para yokken evliliğe girmeyecek oturup ailesine bakacaktı . Madem evlendi kendi ailesi öncelikli olmak zorunda.

Umarım oylama sonucunu göz önüne alırsın konu sahibi..
Boşan hayatını yaşa.. çocuğun artk ağlamalarını görmesin onun mutluluğu içn BOŞAN

Kesinlikle evlilik bu değil kardeşim. Bir bayan olarak yaşadıklarınıza çok üzüldüm inanın...

İnsan böyle bir hayvanla (afedersiniz ama) onca yıl, aynı yatağa nasıl girer kendisine bunu nasıl reva görür eminim iyi bir baba da değil ki olsa küüçücük çocuğun gözü önünde size bunları yaşatmaz ! Kaldı ki siz böyle bir insanın ailesine hiç saygısızlık yapmamışsınız ya, ben olsam ağzıma geleni açar onlara da sayardım. Ruh hastası çocuklarını alsınlar,ne yapıyorlarsa yapsınlar. Çünkü sizin eşiniz hasta! (bu yaşattıkları normal değil)

Geçen yıllar gitmiş,sağlık olsun zararından neresinden dönerseniz kardır. Aileniz sizi istemese bile eşinizden alacağınız nafaka çocuğunuz ve kendinize fazla fazla yetecektir. O çok sevdiği ailesine yardım eden adam, şimdi gerçek ailesine bu paraları verirken ne yapacak bakalım !! Sakın korkmayın, mutlu olmak sizin de hakkınız... Tabi çocuğunuzun da

Normalde boşan demem kimseye ama sen kesinlikle boşanmalisin..

Bende kimseye boşan ya da boşanma demem de
Konu sahibinin boşanmak için geçerli kabul ettiği nedenleri merak ettim
Yok yok evde
Daha ne olmalı ki bir çift boşansın

Okkalı bir laf geliyor ağzıma da, neyse. Pis yaratık.

Benim eşim de annesine para verir ama bu kadar değil hatta bunun yanında hiç eşin sanırım hep ailesine yardım etmek zorunda hissetmis kendini öyle büyütülmüş sanırım ve aile olduğunun farkına varamamış maalesef benim eşim de aile olduğumuzun farkında değil beyni algılamıyor sanırım evlendiklerini

Çok bile sabretmişsiniz. İşin içinde hakaret ve şiddet varken kim size yeniden deneyin diyebilir ki? Çocuğunuzun mutluluğu için ayrılmak zorundasınız.

Boyle erkekler bir zahmet evlenmesinler ya. Madem annen, baban herseyden herkesten once geliyor, o zaman evlenme. calis ve ölene kadar onlara bak. En azindan baska insanlarin cani yanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…