evlilikte paramı öncelikli yoksa aşkmı?

valla bende para derım. mataryalıst bırı değilimama para yonunden kafam rahatsa askımıda yasarım sevgımıde.tamtersı olsa dusunsene faturalar duruyo ev kırası odenmemıs okulmasrafları bı okadar gelde yasa askı sevgıyı kısacası huzur +ask= para

bence biri olmadan diğeri de olmuyo ikiside olmalı.ne parayla aşk nede parasız mutluluk oluyo.ben evli değilim ama çok sevdiğim biri vardı mesela ama hiç parası yoktu işi gücü mesleği de yoktu.para demek zaten iyi bir iş demek bence.bunun içinde okuması gerekiyodu ve okuyacak ta ama biz geleceğimiz olmayacağı için ayrıldık çok sevmemize rağmen.zaten 4 yıllık bir geçmişimiz vardı daha nekadar erteleyebilirdim zaten 23 yaşındayım.4 yıl okuyacak sonra askere gidecek gelecek iyi bir iş kovalayacak para kazanıp birikim yapacak ve biz evlenecektik enaz 8-9 sene demek ayrılığı bile hesaba katmadan.sadece aşkla yada sadece parayla gelecek kurulamıyo bence.ikiside şart mutlu olmak için.paramız olsa bizde evlenirdik birkaç sene içinde ama yok işte onun iyi bir gelecek kurması için okumaya ve kendini geliştirmeye ihtiyacı var buda benim onu yaklaşık 9 sene beklemem demekti geleceğimiz adına.nihayetinde ayrıldık

X