Evlilikte kriz..

Severekmi evlendiniz? Eşinizde benim gibi bende evden çıkmayı gezmeyi pek seven biri değilim. Bu yaz eşimin yoğun isteği üzerine tatile gittik hadi üzülmesin diye arada uyum sağlıyorum
Severek evlendim oncesinde boyle degildi daha dogrusu biz sehir disina vs. Cok uzak yerlere cikamazdik aile yapimiza uymuyor. Oturdugumuz sehir icinde gezmeye oraya buraya gidelim dedigimde giderdik evlendikten sonra da cok maddi durumumuz olmadi bende sıkıstirmadim sonra is durumu normale dondu son zamanlarda daraltti bu yaz boyunca hic cikasim gelmedi al sen kizi beraber gidin der oldum bahanem ders calisicam evde islerim var oldu kendisine de dedim hic biyere gitmiyoruz adam akilli farkli biyerlere gotur artik dedigimde duymazliktan geliyor

Çok üzüldüm senin adına gerçekten zor bir zamandan geçiyorsun çözüm Bi sürü yol var... açtığın konuyu ve yorumları da okudum...
Tek birşey merak ettim... İsteklerini yaşamak istediklerini eşinle mi yaşamak istiyorsun?
Çözümler bu soruda gizli aslında...

Paylastim ama o yapmak istemedigini ona gore olmadigini soyledi hayata bakis açilarimiz farkli sekiz senenin sonunda bunu daha net anladim belki bana salak diyeceksiniz. Ve duzeltmek icin ya da gonlumu almak icin kilini kipirdatmiyor benim de icimden zerre bisi gelmiyor. Gittigi yere kadar boyle devam edicez sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…