Evlilikte kriz..

Bir yıldan öncesi nasıldı peki?
Tartismalarimiz bu sekilde olmuyordu cunku aramiz bozulmasin cocuk etkilenmesin diye dusunuyodum ama artik sıkıcı olmaya basladi ben belkide ne isteyip evlilikten ne istemedigimi yeni anlar oldum bilmiyorum hep esim kotu oyle boyle adam demek istemiyorum illa ki bende de var skinti

Evlilik yıldönümü ikinizin de özel günü değil mi? Adam her sene aynı yere götürüyorsa bu seferde siz farklı bir plan yapsaydınız.

Evlilik yıldönümü ikinizin de özel günü değil mi? Adam her sene aynı yere götürüyorsa bu seferde siz farklı bir plan yapsaydınız.
Her sene degil hsonlari disari ciktigimiz zamanda da hep ayni yerde yemege goturur veya ayni yerde cocugu parka goturur demek istedim.

Her sene degil hsonlari disari ciktigimiz zamanda da hep ayni yerde yemege goturur veya ayni yerde cocugu parka goturur demek istedim.
Anladım. İşte ben de diyorum ki siz ayarlayın bir haftasonu da. Ben şuraya rezervasyon yaptırdım oraya gidiyoruz deyin ya da bugün şunu yapmak istiyorum oraya gidelim deyin. Evlilikte olmazsa olmaz açık iletişim ben bunu bilir bunu söylerim.

Soyledim tabi veremem ben o kadar para diyo ev hanimiyim esimin odeme yapmasi lazim ki gitmemiz icin

Soyledim tabi veremem ben o kadar para diyo ev hanimiyim esimin odeme yapmasi lazim ki gitmemiz icin
Durumunuz nasıl peki? İmkanınız olduğu halde böyle davranıyorsa haklısınız.

Bende ona yaniyorum ya olupta goturmedigi icin kiziyorum burada ver verip veristiriyorum
Ay haklısınız o zaman. Olmasa anlarım da varken de insan eşini mutlu etmek ister yani. Siz bu tavrınızı sürdürün. Kendisi gelip neden böyle davranıyorsun diye sorana kadar da iletişimi minimumda tutun.

Acaba ben suan onu hic gormek istemiyorum belki o da boyle dusunuyor olabilir bu durumlarda bosanmak mi yoksa baska bir yolu var mi kurtarmanin
çok kırıcı hareketler yaptıkları, huyum bu bilmiyor musun diyorsa biliyor olmalısınız, ben konuşmayı beceremiyorsa kaos çıkartmaktan yana olanlardanım. eşinizi siz tanıyorsunuz nasıl tepki vereceğini de siz biliyorsunuz elbette ama tükenmekse konu birazz uzak kalmak en iyisi. ben boşanın demem elbette... Bir de ben bu uzak kalma durumlarında karşı taraftan enerjiyi çekme taraftarıyım, onu düşünmemek, dert etmemek gibi... o düşünüp dert etmeye başlıyor bu sefer... Beklenti içinde değilseniz olması gerekenlerin oluşu gibi. bir şey bekledikçe olmaz ya hani. umarım anlatabildim kendimi...

Ay haklısınız o zaman. Olmasa anlarım da varken de insan eşini mutlu etmek ister yani. Siz bu tavrınızı sürdürün. Kendisi gelip neden böyle davranıyorsun diye sorana kadar da iletişimi minimumda tutun.
2 gun once telefonda tartistik sacmaladigimi soyledi senin yaptigin dogru dedim o zaman onca alisverisini gormezden geldim bildigim halde dolap yeni esyalarla dolu bana geldiginde yok ben calismiyorum hak etmiyorum evde oturdugum icin dedim vurdum yapmiyicam bundan sonra evde iş dedim sen bilirsin diyor yuzune sinirimden kapattim sonra aksam tik yok gelse eve yine uzayacak tartisma sucunu biliyor ama hic birsey yapmiyor. Sanki gozden cikarmis gibi

bu fazla ! uzak kalın. kendini toplasın, kendine gelsin. yolasım geldi şuan onu...

Beklentilerimi sifirladi hic heves kalmadi ne bilim onceden tartistigimda biraz kendimi suclardim cok mu ustune gittim diye ama artik hic umurumda degil beter olsun modundayim niye bilmiyorum

Beklentilerimi sifirladi hic heves kalmadi ne bilim onceden tartistigimda biraz kendimi suclardim cok mu ustune gittim diye ama artik hic umurumda degil beter olsun modundayim niye bilmiyorum
çok sıkılmışsınız. biraz kendinizi dinleyin ve isteklerinizi gözlemleyin, gerekiyorsa da bitirin. kendinizi uzunca süreler üzmeniz, yazık size de...

Katılıyorum ben gereksiz buluyorum doğum günü kutlansın yeter. Evlilik yıldönümü şöyle altınçağa gelinir AA 40-50 yıl olmuş dersin kutlarsın hani bir yarım yüzyıl
Burda bir kız vardı hatırlar mısınız? 6 -8 aylık sevgilisine her ay tanıştıkları gün kredi ödemesi gibi hediye veriyordu bana almıyor diye üzülüyodu ayy ne mıçmıç ya üst revellerden o.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…