Tartismalarimiz bu sekilde olmuyordu cunku aramiz bozulmasin cocuk etkilenmesin diye dusunuyodum ama artik sıkıcı olmaya basladi ben belkide ne isteyip evlilikten ne istemedigimi yeni anlar oldum bilmiyorum hep esim kotu oyle boyle adam demek istemiyorum illa ki bende de var skintiBir yıldan öncesi nasıldı peki?
8 sene kadar ciktik ayni evin icine girmeden anlasilmiyor. Diyeceksiniz ki oha anlamadiniz mi yine evet cunku ayda 3 kezden fazla gorusemiyorduk ve kisitli saatlerSizi layık görmemesi ile alakası yok evlenirken bu huyunu bilmiyor muydunuz bazı erkekler gerçekten ağır kanlı oluyor
Her sene degil hsonlari disari ciktigimiz zamanda da hep ayni yerde yemege goturur veya ayni yerde cocugu parka goturur demek istedim.Evlilik yıldönümü ikinizin de özel günü değil mi? Adam her sene aynı yere götürüyorsa bu seferde siz farklı bir plan yapsaydınız.
Anladım. İşte ben de diyorum ki siz ayarlayın bir haftasonu da. Ben şuraya rezervasyon yaptırdım oraya gidiyoruz deyin ya da bugün şunu yapmak istiyorum oraya gidelim deyin. Evlilikte olmazsa olmaz açık iletişim ben bunu bilir bunu söylerim.Her sene degil hsonlari disari ciktigimiz zamanda da hep ayni yerde yemege goturur veya ayni yerde cocugu parka goturur demek istedim.
Soyledim tabi veremem ben o kadar para diyo ev hanimiyim esimin odeme yapmasi lazim ki gitmemiz icinAnladım. İşte ben de diyorum ki siz ayarlayın bir haftasonu da. Ben şuraya rezervasyon yaptırdım oraya gidiyoruz deyin ya da bugün şunu yapmak istiyorum oraya gidelim deyin. Evlilikte olmazsa olmaz açık iletişim ben bunu ben
Durumunuz nasıl peki? İmkanınız olduğu halde böyle davranıyorsa haklısınız.Soyledim tabi veremem ben o kadar para diyo ev hanimiyim esimin odeme yapmasi lazim ki gitmemiz icin
Acaba ben suan onu hic gormek istemiyorum belki o da boyle dusunuyor olabilir bu durumlarda bosanmak mi yoksa baska bir yolu var mi kurtarmaninZor ya. Bu da psikolojik baskı. Kadını hiçe sayıyor. Kendi keyfinize bakın o zaman.
Bende ona yaniyorum ya olupta goturmedigi icin kiziyorum burada ver verip veristiriyorumDurumunuz nasıl peki? İmkanınız olduğu halde böyle davranıyorsa haklısınız.
Ay haklısınız o zaman. Olmasa anlarım da varken de insan eşini mutlu etmek ister yani. Siz bu tavrınızı sürdürün. Kendisi gelip neden böyle davranıyorsun diye sorana kadar da iletişimi minimumda tutun.Bende ona yaniyorum ya olupta goturmedigi icin kiziyorum burada ver verip veristiriyorum
çok kırıcı hareketler yaptıkları, huyum bu bilmiyor musun diyorsa biliyor olmalısınız, ben konuşmayı beceremiyorsa kaos çıkartmaktan yana olanlardanım. eşinizi siz tanıyorsunuz nasıl tepki vereceğini de siz biliyorsunuz elbette ama tükenmekse konu birazz uzak kalmak en iyisi. ben boşanın demem elbette... Bir de ben bu uzak kalma durumlarında karşı taraftan enerjiyi çekme taraftarıyım, onu düşünmemek, dert etmemek gibi... o düşünüp dert etmeye başlıyor bu sefer... Beklenti içinde değilseniz olması gerekenlerin oluşu gibi. bir şey bekledikçe olmaz ya hani. umarım anlatabildim kendimi...Acaba ben suan onu hic gormek istemiyorum belki o da boyle dusunuyor olabilir bu durumlarda bosanmak mi yoksa baska bir yolu var mi kurtarmanin
2 gun once telefonda tartistik sacmaladigimi soyledi senin yaptigin dogru dedim o zaman onca alisverisini gormezden geldim bildigim halde dolap yeni esyalarla dolu bana geldiginde yok ben calismiyorum hak etmiyorum evde oturdugum icin dedim vurdum yapmiyicam bundan sonra evde iş dedim sen bilirsin diyor yuzune sinirimden kapattim sonra aksam tik yok gelse eve yine uzayacak tartisma sucunu biliyor ama hic birsey yapmiyor. Sanki gozden cikarmis gibiAy haklısınız o zaman. Olmasa anlarım da varken de insan eşini mutlu etmek ister yani. Siz bu tavrınızı sürdürün. Kendisi gelip neden böyle davranıyorsun diye sorana kadar da iletişimi minimumda tutun.
Burada o ya da bu nedenle bosanmayi göze alanlarda değişiyor. Ama blöf değil. ⁸Acaba ben suan onu hic gormek istemiyorum belki o da boyle dusunuyor olabilir bu durumlarda bosanmak mi yoksa baska bir yolu var mi kurtarmanin
2 gun once telefonda tartistik sacmaladigimi soyledi senin yaptigin dogru dedim o zaman onca alisverisini gormezden geldim bildigim halde dolap yeni esyalarla dolu bana geldiginde yok ben calismiyorum hak etmiyorum evde oturdugum icin dedim vurdum yapmiyicam bundan sonra evde iş dedim sen bilirsin diyor yuzune sinirimden kapattim sonra aksam tik yok gelse eve yine uzayacak tartisma sucunu biliyor ama hic birsey yapmiyor. Sanki gozden cikarmis gibi
Beklentilerimi sifirladi hic heves kalmadi ne bilim onceden tartistigimda biraz kendimi suclardim cok mu ustune gittim diye ama artik hic umurumda degil beter olsun modundayim niye bilmiyorumçok kırıcı hareketler yaptıkları, huyum bu bilmiyor musun diyorsa biliyor olmalısınız, ben konuşmayı beceremiyorsa kaos çıkartmaktan yana olanlardanım. eşinizi siz tanıyorsunuz nasıl tepki vereceğini de siz biliyorsunuz elbette ama tükenmekse konu birazz uzak kalmak en iyisi. ben boşanın demem elbette... Bir de ben bu uzak kalma durumlarında karşı taraftan enerjiyi çekme taraftarıyım, onu düşünmemek, dert etmemek gibi... o düşünüp dert etmeye başlıyor bu sefer... Beklenti içinde değilseniz olması gerekenlerin oluşu gibi. bir şey bekledikçe olmaz ya hani. umarım
çok sıkılmışsınız. biraz kendinizi dinleyin ve isteklerinizi gözlemleyin, gerekiyorsa da bitirin. kendinizi uzunca süreler üzmeniz, yazık size de...Beklentilerimi sifirladi hic heves kalmadi ne bilim onceden tartistigimda biraz kendimi suclardim cok mu ustune gittim diye ama artik hic umurumda degil beter olsun modundayim niye bilmiyorum
Yolabilirsinizbu fazla ! uzak kalın. kendini toplasın, kendine gelsin. yolasım geldi şuan onu...
her şey ok de biri bana şu evlilik yıldönümlerine yüklenen aşırı anlam saçmalığını açıklayabilir mi
cidden anlamıyorum
evlilik sevgililik nişanlılık tanışma yıldönümü vs ve bunlara yüklenen aşırı anlam ve beklenti çok saçma değil mi ben mi yanlış düşünüyorum
Hemde cok sıkıldımçok sıkılmışsınız. biraz kendinizi dinleyin ve isteklerinizi gözlemleyin, gerekiyorsa da bitirin. kendinizi uzunca süreler üzmeniz, yazık size de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?