• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte kişisel bakım?

sophiex

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
33
24
3
28
Merhaba herkese, yakında evlenmeyi düşünüyorum ve merak ettiğim bazı noktalar var. Evlenince ayrı bir bakım düzeniniz oluyor mu veya nasıl bir bakım rutininiz var.
Ben şu an bekarım her gün duş alırım nemlendiricimi sürerim saçlarım da bakımlı olur, makyaj yapmam pek. Evlenince de bu şekilde mi oluyor yoksa her gün makyaj falan yapıyor musunuz? Ya da evde ne tarz kıyafetler giyilmeli bu konuyu merak ediyorum.
Sorum tuhaf kaçtıysa kusura bakmayın cevaplarsanız sevinirim

Bakimsiz, kirli olunmadigi surece farketmeyecektir keyfinize kalmiş.
Ben makyaji evdeyken de arada sirada yaparim makyaj dedigimde rimel daha çok ama yapmak zorunda oldugumdan değil canim istiyor. 👍🙂

Temiz olduktan sonra kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz öyle olursunuz. Şimdiki gibi yani. Evlenince de karşılıklı beğeniye göre şekillenir düzen. Makyaj şart değil veya şıkır şıkır giysiler. Nasıl rahatsanız öyle.

Bunun bir kurali yok. Kendini nasil iyi hissediyorsan oyle yap. Ben evde makyaj yapmam, rahat edemem ama yapanlara da hep ozenirim. Disardan geldigimde ilk isim yaptigim azicik makyaji cikarmak olur. Hic rahat edemiyorum.

Makyaj yapmam genelde evdeyken ama bekarliktan farklı olarak tuylere falan ekstra onem gostermek gerekiyor.giyim olarak genelde şık giyinirim paspal olmam mesela asla pijamayla gezmem evin icinde.uyurken giydigimiz kiyafetle dolasmak bana hijyenik gelmiyor

Hee bu şekil aynen devam et...ama yaz mevsimi hariç her gün duş almam
2 gun bazen de 3 günü bulur
Giysi olarak da tayt,veya dar eşofman tarzı
Bi tek regl günleri biraz salaş takılırım
Yazın da işte boxer askılı ikilisi takılırım
Makyaj olarak da canım sıkılırsa ruj sürerim 😄
Ha birde oje...daima ojeliyimdir 🤭 ayda
3-4 gün gariplerim anca hava alıyorlardır 🤷‍♀️😄

Son düzenleme:
Evli değilim ama erkek arkadaşımla tatilde vs. bir süre beraber kaldığımız olmuştu.O zaman evde nasılsam yanında da öyle yaptım.Genel olarak bakımlıyımdır.Evliyken özellikle salmamak gerektiğini düşünüyorum,ağız ve diş bakımı özellikle dikkat edilmeli hem erkek hem kadın olarak...
vücut bakımı (tüy vs.) düzenli yapılmalı... tabii yoğun tempoda bazen insan fırsat bulamayabilir anlarım.Biz erkek arkadaşımla covid olduk beraber kalmıştık,o dönemde bile olabildiğince bakımımı aksatmadım.Kişisel bir mesele diye de düşünüyorum.
Tabii karşınızdaki kişinin özenmesiylede çok alakalı.

Merhaba herkese, yakında evlenmeyi düşünüyorum ve merak ettiğim bazı noktalar var. Evlenince ayrı bir bakım düzeniniz oluyor mu veya nasıl bir bakım rutininiz var.
Ben şu an bekarım her gün duş alırım nemlendiricimi sürerim saçlarım da bakımlı olur, makyaj yapmam pek. Evlenince de bu şekilde mi oluyor yoksa her gün makyaj falan yapıyor musunuz? Ya da evde ne tarz kıyafetler giyilmeli bu konuyu merak ediyorum.
Sorum tuhaf kaçtıysa kusura bakmayın cevaplarsanız sevinirim
Sırayla yazayım en iyisi, günlük, haftalık ve aylık bakımlar var çünkü 😄

Sabah uyanınca yüz yıkayıp direkt tayt tişört giyerim, evde pijamayla gezmem. Kahvaltıdan sonra diş fırçalama ve saçımı yaparım, yataktan kalktığım saçla durmam.

Bekarken genelde sabah duş alırdım. Şimdi akşama doğru duş alıyorum çünkü yemek ve ev işi yaptıktan sonra temizlenmek ve gece yatağa temiz girmek iyi oluyor.
Haftalık kaş, bıyık alırım, fön çekerim. Haftada bir kez duşta yüzüme peeling yaparım. Her akşam yatmadan hyorülorik asit ve nemlendirici sürerim. Her ay da regl bitiminde sir ağdaya giderim.
Bir yıldır evden çalıştığımız için rutin böyle. Ama işe giderken de pek değişmiyor

Benim tespitim erkeklerin en tahammül edemediği şey kıl, tüy. Kaşların, bıyıkların çıkmayacak, vücudun yolunmuş tavuk gibi olacak. Aksi türlü Asker arkadaşı gibi hissediyorlar. Ter kokmamak için Yaz-kış Her gün kesinlikle duş almalısın. Temiz bir tene hafif bir parfüm ❣️ Ağız kokusu boşanma sebebi. ❌ zamanında diş teli taktığım için zaten aşırı hassasım bu konuda. Günde en az 2 kere dişimi fırçalarım, diş ipi kullanırım ve gargara yaparım. Korona başlayalıdan beri ben mümkün olduğunca kuaföre gitmiyorum. Saç düzleştiricim var. Onla kendim yapıyorum. Evde makyajla dolaşmıyorum tabii, Doğal değil. Kıyafet olarakta spor, şık takılıyorum. Eşofman değil de tayt ve sweat giyiyorum. Seksi olacağım diye kışın babydoll ile gezecek değilim 😀 Regli dönemlerinde pedlerini asla eşinin görebileceği yere atma. İmkanın olursa taşınacağın evin 2 banyosu olmasını seç. Kendine ait banyonun olması çok büyük konfor olur.

Evde makyajdan çok cilt bakımıma çok önem veririm temizlik benim için çok önemli kıyafet farketmez sürekli değişik takılırım bigün polar pijama bigün deri tayt bigün kot istersem makyaj yaparım istemezsem yapmam saçlarımı en tepeden toplamayı çok severim

Back