• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte kayinpeder sorunu

Yesillim965

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
20
4
1
32
Merhaba arkadaşlar,

Bir sureden beri paylasmak istedigim bir sorun var. Biz esimle 4 yıldır evliyiz. Ailelerimiz baska memlekette biz de baska memleketteyiz. Eşimle kendi aramizda bir sıkıntımız yok hatta birbirimizi seviyoruz. Sıkıntımız olsa bile ustesinden ikimiz gelebiliyoruz. Ama esimin ailesi cok huzursuz bir aile. Paralari olmaz kredi çekerler esimden para isterler. Kp bir sure once isi birakti su an issiz oldugu icin surekli esimi ve beni huzursuz ediyor. Surekli biz onlarla beraber olalim istiyorlar. Diyelim ki yemege gidiyoruz parayi eşim oduyor babasi yaninda olmasina ragmen. Babalik gorevi babasi olmasina ragmen esime yukleniyor. Benim ailem ise tam zit bir aile. Babam her zaman arkamizda ev alirken bile o yardim etti bize karsi taraftan en ufak bir yardim bile gormedik. Bu sekilde acaba babasi yarin ne gibi bi huzursuzluk yapip bizi bunaltacak diye beklemekten cok yoruldum. Boşanmayı bile dusunmeye basladim. Benim gibi olan kimse var mi ? Sizler neler yaptiniz ?

Bende 4 senedir evliyim ayrı oturuyorum kaynanamlarla aynı sokaktayız biz evlendik kayınbabam bir kuruş bile verip yardım etmedi bütün borcu bize kitledi halada borç ödüyorum onların iki tane evi var bir tanesinde kendileri oturuyor bir tanesinde de diğer oğluyla karısı oturuyor bizde kiradayız paraları var ama hiç yardımcı olmuyorlar bizde bazı sorunlar yüzünden kavga ettik şuan konuşuyoruz ama ben mesafeliyim ve bende sizin gibi boşanmayı düşünüyordum ama tam aksine onların inadına eşimle iyi geçiniyoruz birbirimize iyiz ve mesafeliyim onlarla sizde benim gibi yapın bence mesafeli ol

Bende 4 senedir evliyim ayrı oturuyorum kaynanamlarla aynı sokaktayız biz evlendik kayınbabam bir kuruş bile verip yardım etmedi bütün borcu bize kitledi halada borç ödüyorum onların iki tane evi var bir tanesinde kendileri oturuyor bir tanesinde de diğer oğluyla karısı oturuyor bizde kiradayız paraları var ama hiç yardımcı olmuyorlar bizde bazı sorunlar yüzünden kavga ettik şuan konuşuyoruz ama ben mesafeliyim ve bende sizin gibi boşanmayı düşünüyordum ama tam aksine onların inadına eşimle iyi geçiniyoruz birbirimize iyiz ve mesafeliyim onlarla sizde benim gibi yapın bence mesafeli ol

Aslinda zaten onlarla cok fazla gorusmuyorum. Belki ayda bir anca telefonla gorusuyorumdur. Sadece memlekete gittigimizde yuz yuze gorusuyoruz o da birkac gun. Ama ben yine de yediremiyorum kendime. Surekli bir baba bunu ogluna nasil yapar diyorum. Gecen sene neredeyse yanlarından hic para olmamasına ragmen 150 bin lira kredi cekecekti. Sacma sapan bir is kurmak icin. Herkes yapma etme dedi ama adam kimseyi dinleyen biri degil. Esim de cok karsi cikiyor babasinin yaptığı hicbjr ise bulasmak istemiyor ama yine de ailemiz icinde ben surekli tetikte olmak zorunda kaliyorum ya esim bir gun bulasirsa ya kredi cekerse ya para verirse diye. Gercekten ihtiyac sahibi olsalar kendim vericem ama bu resmen enayi yerine koyulmak. Is konusmaya gelince sizin huzurunuz cok onemli biz sizi cok önemsiyoruz gibi yalanlar oluyor. Esim inaniyor tabi annesi agliyor hemen kaniyor ama yok yani cok guzel is çevriliyor

Aynen bende sizin gibi düşünüyordum eşimle hep kavga ediyorduk baban böyle annen şöyle diyordum oda kızıyordu bana söyleme diyordu o yüzden eşimle sürekli kavga ediyorduk ama en son kocam da herşeyin farkına varıp hem ben hemde eşim mesafeliyiz onlarla fazla samimiyetimiz yok o yüzden şuan çok şükür sıkıntı yok

Aynen bende sizin gibi düşünüyordum eşimle hep kavga ediyorduk baban böyle annen şöyle diyordum oda kızıyordu bana söyleme diyordu o yüzden eşimle sürekli kavga ediyorduk ama en son kocam da herşeyin farkına varıp hem ben hemde eşim mesafeliyiz onlarla fazla samimiyetimiz yok o yüzden şuan çok şükür sıkıntı yok

Ne guzel. Benim esim de ailesinden surekli darbe yiyor. Darbe aninda tamam sen haklisin diyor ama etkisi gecti mi onlar annem babam oluyor yine eski samimiyet geri dönüyor malesef

O zaman herşey eşinizin elinde tamam ne kadar kötü olsada sonuçta babası ama biraz mesafe her zaman iyidir

Back