Evlilikte karı koca sorunları

Babanıza pez*venk dediler bir şey diyemediniz?
Adam 2. Kadın alıcam diyo gülüyorsunuz
Birlikte bir yere gidiyorsunuz ailesi hemen arayıp gel filan diyor
Siz evli gibi değilsiniz
Ailesinin yanında telefonlarınızı açmıyor nedenn?
Evlilik yok ortada
Saygı yok
sevgi yok
bağ yok
sadakat yok

Ben de çok olaylar yaşadım. Nişanı düğünü bozmak için neler yapmadı kayınvalidem ve görümcelerim. İftira da attılar hem bana hem aileme zaten saygısızlık diz boyu. Ben eşime şikayet edip onu uzmektense mesafemi korudum. Tatillerde eşim istedi diye hem görümcem e hem de kayınvalidemlere gittim. Çünkü ben eşimi o insanlara duyduğum nefretten çok seviyorum. Aileler sorun çıkarınca şikayet edip küsüp eşinize dert yanarsanız o evlilik biter. Bı de ben eşimin ailesinin art niyetli olduğunu anlayınca kendi anneme ve babama muhabbeti kesin sadece ararlarsa havadan sudan konuşup kapatın gitmeyin dedim. Çünkü sizin olaydaki gibi olacağını biliyorum. Başıma geldi kayınvalidem her sözümü değiştirir. Ben düğün döneminde bana iftira atınca 2 sene kayınvalidemi aramadım. Ama eşime de tek kelime etmedim. O da biliyordu kırıldığımı aramadığımı ama konuşmadık. Ben ona annen şöyle yaptı artık aramam konuşmam babama su iftayı attı evine gitmem. Nişanı düğünü mahvettiler demedim. Desem eşimi suçlamış olurdum. Ha bana laf geldiyse eşime demişimdir bak olayın aslı bu diye. Onun dışında ailesinin yaptıklarını eşimin başına kakmadim. Sizin de en büyük hatanız eşinizin ailesine sırtınızı dönmek ve ailesi yüzünden yaşananları evliliğinize yansıtmak olmuş. Bir de bunlar art niyetli belli keşke kendi aileniz ile muhabbetine izin vermeseydiniz. Ailelerin problemleri evlilikleri bitiriyor. Eğer eşimin ailesinden gelen kötülükleri eşime senin annen baban ablan abin şunu bunu yaptı diye anlatıp sorun edecek olsam ya da eşime görüşmem ben onlarla diye tavır koysam şimdiye çoktan boşanırdık. Kendimi savundum mu tabi ki. Annesine de ablalarına da saygı çerçevesinde gerekli cevabı verip en güzeli uzak durmak deyip samimiyeti kestim. Ben eşimi ailesinin yaptığı kötülükten çok seviyorum. O yüzden ailesinin yaptıklarını kapımı kapatınca hep kapının dışında kaldı. Olaması gereken de bu bence.

Tebrikler aslinda en dogrusu bu sanirim cunku siz ailesine bir sey deseniz oda ister istemez savunmaya gececekti yani sorun evlilige daha cok yansiyacakti

Tebrikler aslinda en dogrusu bu sanirim cunku siz ailesine bir sey deseniz oda ister istemez savunmaya gececekti yani sorun evlilige daha cok yansiyacakti
Tabi ki öyle olurdu. Bu kötü niyetli kayın hısımlarına yapılacak en büyük iyilik eşine onların yaptıklarını anlatıp olayları büyütmek. Kendini savunmak başka. Yeri gelir kimden laf gelirse uygun şekilde cevabını alır. Ama eşime dönüp senin şu akraban bana bunu yaptı beni koru demedim. Onu suçlamadım. Ben de kendimi koruyamaz durumda aciz biri değilim. Ben dürüst ve eşime değer veren biri olduğum için eşim de bana değer verir ve ailesine söz fırsatı vermez. Bir kere kayınvalidem eşimle konuşurken telefonda ağladı. Bana alınmış eşimle konuşurken ağlamış. Açtım telefonu anne yanlış anladın olay böyle böyle ama bir daha beni kocama şikayet etme yaptığın doğru değil. Bizim aramızı bozar böyle şeyler. Benimle ilgili bir sorun varsa önce bana söyle dedim. Olay orada kapandı. Yani siz kendini ezdirmez ve eşinizi de uzmezseniz her şey güzel olur. Tabi erkek ana kuzusu annesinden kopamamış hala göbek bağı duran bir tipse boşanmak en güzeli.

Eşinizi karşınıza alıp konuşun. Ben senin ailenin kendi kendine aldığı tavırlardan bıktım. O yüzden görüşmüyorum. Sen de böyle tavır alacaksan bu iş yürümez. Bence silkeleyin onu kendine gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…