Evlilikte ilk gece

mellss

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
30
6
88
29
Arkadaşlar evleneceğim ama bilirsiniz ilk gece ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Korkmuyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum ve utandırıcı birşey yapmaktan çekiniyorum. Çevremde çok tuhaf bir şekilde anlatımlar duyuyorum. Örneğin " tahtaya çivi çakmak " gibi şeyler. Ve ister istemez ürperiyorum. Lütfen bana yardımcı olun ? Ne yapmalıyım ? Nasıl davranmalıyım ? Hiçbir fikrim yok.

Sanki bilerek beni korkutuyorlar.

Canini sıkmaya degecek bisey degil banada dediler kaynanamgil girerken kapinin girisine civi cakacaksin iste ayaginla kasik kiracaksin falan bende dedim yaparim millet kimin kiziyim ne kadar güçluymusum gorur dedim güldüm bunda bisey yok hic sıkma canini

ya ne kadar cok abartıyolar yaa. bu deyimlere uyduruk laflara hayranım.
inanki korkacak bişey yok bnmde ilk gece korkum vardı ki ilk gece eşimi kendime yanaştırmadım korkudan.
keşke panik olmasaydım paniğe kkorkuya hiç gerek yokmuş meğersem.
bir yıllık evliyim herseyin olduğu gibi bununda tadını çıkar
insan çok utanıyo çekiniyo korkuyo
utanmanı anlarımda inanki korkacak hiçbişey yok akışına bırak bu işler ezbere yapılmıyo ezbere yapmaya kalkışırsan kasılırsın iş saçma sapan bir hal alır yani.

şehir efsanelerine kulak asmayın

sevdiğin adama kavuşacaksın dahası var mı

kedinin bacaklarını tut ikiye ayır :)
damattan önce davran ki sözün geçsin

aaa tahtaya cıvı cakmayıda ılk kez duydum bundan mı korkuyosun cakıver gıtsın ayol cnm saka bır yana hıııcccc korkma hep dedım demısımdır sevdıgın adamla tek nefes tek vucud olmak gıbısı varmı duyguların dusuncelerın okadar degısıyorkı ask buymus dıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…