Once boyle heves edilir sonra aman der gelısıne yasarsınHerkese merhabalar 1 ay sonra düğünüm var normalde de zaten titiz biriyim ancak evlendikten sonra özellikle genital bölge temizliği için neler yapmalıyım bilmiyorum ilişki sırasında eşimi rahatsız edecek herhangi bi koku vs olmasını istemiyorum aksine özel bölgemin çok güzel kokmasınj istiyorum ama zararlı kimyasallar da kullanmak istemiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz
Hangisini kullanıyorsunuz peki memnun musunuzVajinanın kendine has kokusu var zaten, sizin dışarıdan eklediğiniz her koku kimyasal olacağı için zamanla ph değerini bozarsınız. Pamuklu iç çamaşırı, her gün mümkünse günde 2 değiştirme, çok baharatlı şeyler yememe gibi şeylerle çözülür. Ben intim jel kullanıyorum ama kullanmayı önermeyen doktorlar da var
Bilmiyorum belki de o vajinanın kendine has kokusu benim hoşuma gitmediği için böyle geliyordur bi yerde erkeklerin o kokuyu sevdiğini okumuştumOnce boyle heves edilir sonra aman der gelısıne yasarsın
Zaten nıye pis kokacak
Ilıskıden once dus almıyor musunuz
Spontane gelıstı dıyelım
Eee hergun dus almıyor musunuz Sonucta? Yıne kokmaz ki
Ben memnunum bana doktor önermişti, bi sakıncasını da görmedim bu ara bıraksam da. Sebamed kullanıyordumHangisini kullanıyorsunuz peki memnun musunuz
Duş alarak.bu kadar.Herkese merhabalar 1 ay sonra düğünüm var normalde de zaten titiz biriyim ancak evlendikten sonra özellikle genital bölge temizliği için neler yapmalıyım bilmiyorum ilişki sırasında eşimi rahatsız edecek herhangi bi koku vs olmasını istemiyorum aksine özel bölgemin çok güzel kokmasınj istiyorum ama zararlı kimyasallar da kullanmak istemiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz
Ben de seviyorum o kokuyu.sapık olarak yaftalanmayı bile göze alıp yazacağım.çok hoşuma gidiyor hatta burnumu çamaşıra dayayıp kokladığım oluyor.çok tatlı ve çekici bir koku bence.Bilmiyorum belki de o vajinanın kendine has kokusu benim hoşuma gitmediği için böyle geliyordur bi yerde erkeklerin o kokuyu sevdiğini okumuştum
Canım düzenli olarak duş aldıktan sonra kötü koku olmaz ki her lavaboya gittiğin zaman gerekli temizlik kurallarına da dikkat etmek yeterli bence bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım sadece çok nadir vajina temizlik ürünleri alıyorum ama yılda 1 filan heves edip alırım açıkçası pek bir faydası yok sadece koku veriyor bence ona da çok gerek yokHerkese merhabalar 1 ay sonra düğünüm var normalde de zaten titiz biriyim ancak evlendikten sonra özellikle genital bölge temizliği için neler yapmalıyım bilmiyorum ilişki sırasında eşimi rahatsız edecek herhangi bi koku vs olmasını istemiyorum aksine özel bölgemin çok güzel kokmasınj istiyorum ama zararlı kimyasallar da kullanmak istemiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz
Her gün duş almak kokuyu tsm engellemiyor. Ayrıca o bölgede sadece vajina yok, bu nedenle ben her gün duş+işe giderken pamuk çamaşır ( eve gelince her duruma hazır olmak için cicili bicili bişeyHerkese merhabalar 1 ay sonra düğünüm var normalde de zaten titiz biriyim ancak evlendikten sonra özellikle genital bölge temizliği için neler yapmalıyım bilmiyorum ilişki sırasında eşimi rahatsız edecek herhangi bi koku vs olmasını istemiyorum aksine özel bölgemin çok güzel kokmasınj istiyorum ama zararlı kimyasallar da kullanmak istemiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz), eve gelince sebamed intin jelle yıkama veya ilişki hemen öncesi intim jelle yıkama yapıyorum. Bazen hazırlıksız yakalanırsam yada eşim lavaboya gitmeme izin vermezse oral yapma diyorum. O yine yapıyo ayrı konu ama ben odaklanmıyorum ve zevk almıyorum öyle olunca, kokuyo mu diye düşünmekten.
Genital bölgeye herhangi bir şey kullanmayın diyor doktorlar. Kıyafetlerinize belki aramotik yağlar damlatabilirsiniz. Ama iç çamaşırına damlatirsaniz vajinanız hasar görür mü bilemem. Normal günlük duş ve kıl tüy bakımından sonra herhangi bir sağlık sorunu yoksa vajina çok da rahatsız edici kokmaz.Herkese merhabalar 1 ay sonra düğünüm var normalde de zaten titiz biriyim ancak evlendikten sonra özellikle genital bölge temizliği için neler yapmalıyım bilmiyorum ilişki sırasında eşimi rahatsız edecek herhangi bi koku vs olmasını istemiyorum aksine özel bölgemin çok güzel kokmasınj istiyorum ama zararlı kimyasallar da kullanmak istemiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz
BenHer gün duşta duru suyla yıkayın. İlişki öncesi yine yıkanın ter vs kokmamak adına.
Ben de intim jel kullanıyorum ama her duşta değil arada. Bir zararını görmedim şimdilik.
Vajina kokusunun parfümünü bile yapmışlardı bir ara gerçekten sevenleri varmış alıp koklarlarmış.