- 26 Nisan 2023
- 405
- 409
- 35
-
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
Herşey nasip işte, ilkinde düğün haftası,ikincide sadece tek seferlik zevk suyuyla üçüncüde ilk denediğim ayda hamile kaldım üstelik yumurtlama takibi şu bu hiçbişey yapmadan,olacaksa bir şekilde oluyor yani Allah’ın takdiriBence de tamamen genetik kaynaklı.ben de öyleyim.dediğim gibi işin garip tarafı asla çocuğun olmaz dedikleri bile kaç kere uğraşmadan hamile kalıyor.bizde hiçbir sorun çıkmıyor.yıllarca tık yok.ben de her kadında olan zararsız kistlerden bile yok yani o derece.hep derim hamilelik bilim dışı bir konu tamamen allah yazgısı diye.düşünsene 15, 16 defa hamile kalan kadınlar var.
O da zor olmuyor mu? Hiç hata yapma, salma hakkın yok.insanın sevişesi kaçar.Herşey nasip işte, ilkinde düğün haftası,ikincide sadece tek seferlik zevk suyuyla üçüncüde ilk denediğim ayda hamile kaldım üstelik yumurtlama takibi şu bu hiçbişey yapmadan,olacaksa bir şekilde oluyor yani Allah’ın takdiri
İşte kordonlarımı bağlatacaktım sezeryanda imza bile verdim ama olmadı, yaşın daha genç diye yapmadık dediler,spiralle bile bir kez düşük yaşadım gerisini sen düşünO da zor olmuyor mu? Hiç hata yapma, salma hakkın yok.insanın sevişesi kaçar.
1.5 yıldır korunuyoruz Allah olmayanlara versin tövbe yarabbim aklıma yazarken geldi o kadar denemede zar zor hamile kaldım derken bundan sonra kotunurken istemeden kalırsam korkusu geldi aklımaYine de seninkiler varmış daha ne yapacaksın.daha iyi boşver.ne o öyle tam hayatı yaşayacağın, keyfine bakacağın zamanda sürpriz hamilelikler falan filan.
Canın bu ne biçim şans adam ceketi üstüne atsa hamile kalıncanİşte kordonlarımı bağlatacaktım sezeryanda imza bile verdim ama olmadı, yaşın daha genç diye yapmadık dediler,spiralle bile bir kez düşük yaşadım gerisini sen düşün
Oda öyle diyor zatenCanın bu ne biçim şans adam ceketi üstüne atsa hamile kalıncan
Ama işte sağlık sorunları var ikisi engelli herşey nasip bu seferde başka şeyden imtihan oluyoruz sadece olup olmaması önemli değilCanın bu ne biçim şans adam ceketi üstüne atsa hamile kalıncan
İkinizde korunun artık başka bişey diyemiyorumOda öyle diyor zaten
Aaa bilmiyordum kusura bakma Allah yardımcınız olsunAma işte sağlık sorunları var ikisi engelli herşey nasip bu seferde başka şeyden imtihan oluyoruz sadece olup olmaması önemli değil
Amin teşekkür ederim,ne kusuruAaa bilmiyordum kusura bakma Allah yardımcınız olsun
Ayy anasınıİşte kordonlarımı bağlatacaktım sezeryanda imza bile verdim ama olmadı, yaşın daha genç diye yapmadık dediler,spiralle bile bir kez düşük yaşadım gerisini sen düşün
Ben çoğu zmaan konuları takip edemiyorum malum kız 1.5 yaşında elime telefonu aldığımı gorunce istiyor o yüzden pek telefonla uğraşmıyorum fırsat olunca da yorum yapıyorum ama tam hakim olmadığım için detayları kaçırıyorum k bakma tekrardanAmin teşekkür ederim,ne kusuru
Herkesin imtihanı farklı işte.Ama işte sağlık sorunları var ikisi engelli herşey nasip bu seferde başka şeyden imtihan oluyoruz sadece olup olmaması önemli değil
Yok be şimdiye kadar belli olurdu.benim o konularda hiç şüphem yok mesela.çapım belli.geçen adetim 2 gün gecikti ilk aklıma gelen acaba erken menepoz mu oldu? Menepoza girer de hamile kalmaz bu dedim1.5 yıldır korunuyoruz Allah olmayanlara versin tövbe yarabbim aklıma yazarken geldi o kadar denemede zar zor hamile kaldım derken bundan sonra kotunurken istemeden kalırsam korkusu geldi aklıma
Canınız ne zaman isterse canımSelam kızlar
Malum geçenlerde yazın evleneceğimi söylemiştim. Şimdi açıkçası benim cinsellik tecrübem yok ve bu konularda öğrenebileceğim kimsemde yok annemde yok. Yani evlenince özellikle ilk senelerde ne sıklıkta cinsellik yapılıyor. Normali nedir. Haftada bir yapılması az mı olur. Yada her akşam yapmak abartı mıdır. Tabiki bi standardı yoktur ama evlenince eşimi geri çevirmek yada fazla boğmak istemem.
Şansa bırakmamak lazımYok be şimdiye kadar belli olurdu.benim o k9nularda hiç şüphem yok mesela.çapım belli.geçen adetim 2 gün gecikti ilk aklıma gelen acaba erken menepoz mu oldu? Menepoza girer de hamile kalmaz bu dedim
Annemin yedi, babanemin sekiz sene çocukları olmamış ben yıllar sonra tedaviyle doğmuşum :)Ayy anasını. Eee ailedeki diğer kadınlar da senin gibi mi?allahtan eski dönemlerde korunmanın hiç olmadığı zamanlarda yaşamamışsın.ömrün hamile ve çocuk bakarak geçecekmiş.
Allah allah.ilginç bir hikaye.allah onların hakkını sana aktarmış gibi.genelde eski topraklar senin gibi olurdu.köy beslenmesi falan olduğu için.bir de temiz hava.Annemin yedi, babanemin sekiz sene çocukları olmamış ben yıllar sonra tedaviyle doğmuşum :)
O zaman eşinin tarafı diyeyim konuyu baglayanadimAnnemin yedi, babanemin sekiz sene çocukları olmamış ben yıllar sonra tedaviyle doğmuşum :)
Olabilir valla, diğer erkek kardeşlerimin eşleride ikisininkide ilk aydan hamile kaldı, annem hep dua etmiş çocuklarımın hemen olsun benim yaşadıklarımı yaşamasınlar diye,al işteAllah allah.ilginç bir hikaye.allah onların hakkını sana aktarmış gibi.genelde eski topraklar senin gibi olurdu.köy beslenmesi falan olduğu için.bir de temiz hava.