Evlilikte cinsellik ne sıklıkta olmalı

Herşey nasip işte, ilkinde düğün haftası,ikincide sadece tek seferlik zevk suyuyla üçüncüde ilk denediğim ayda hamile kaldım üstelik yumurtlama takibi şu bu hiçbişey yapmadan,olacaksa bir şekilde oluyor yani Allah’ın takdiri

O da zor olmuyor mu? Hiç hata yapma, salma hakkın yok.insanın sevişesi kaçar.

Yine de seninkiler varmış daha ne yapacaksın.daha iyi boşver.ne o öyle tam hayatı yaşayacağın, keyfine bakacağın zamanda sürpriz hamilelikler falan filan.
1.5 yıldır korunuyoruz Allah olmayanlara versin tövbe yarabbim aklıma yazarken geldi o kadar denemede zar zor hamile kaldım derken bundan sonra kotunurken istemeden kalırsam korkusu geldi aklıma

İşte kordonlarımı bağlatacaktım sezeryanda imza bile verdim ama olmadı, yaşın daha genç diye yapmadık dediler,spiralle bile bir kez düşük yaşadım gerisini sen düşün
Ayy anasını . Eee ailedeki diğer kadınlar da senin gibi mi?allahtan eski dönemlerde korunmanın hiç olmadığı zamanlarda yaşamamışsın.ömrün hamile ve çocuk bakarak geçecekmiş.

1.5 yıldır korunuyoruz Allah olmayanlara versin tövbe yarabbim aklıma yazarken geldi o kadar denemede zar zor hamile kaldım derken bundan sonra kotunurken istemeden kalırsam korkusu geldi aklıma
Yok be şimdiye kadar belli olurdu.benim o konularda hiç şüphem yok mesela.çapım belli.geçen adetim 2 gün gecikti ilk aklıma gelen acaba erken menepoz mu oldu? Menepoza girer de hamile kalmaz bu dedim

Son düzenleme:
Canınız ne zaman isterse canım

Annemin yedi, babanemin sekiz sene çocukları olmamış ben yıllar sonra tedaviyle doğmuşum :)
Allah allah.ilginç bir hikaye.allah onların hakkını sana aktarmış gibi.genelde eski topraklar senin gibi olurdu.köy beslenmesi falan olduğu için.bir de temiz hava.

Allah allah.ilginç bir hikaye.allah onların hakkını sana aktarmış gibi.genelde eski topraklar senin gibi olurdu.köy beslenmesi falan olduğu için.bir de temiz hava.
Olabilir valla, diğer erkek kardeşlerimin eşleride ikisininkide ilk aydan hamile kaldı, annem hep dua etmiş çocuklarımın hemen olsun benim yaşadıklarımı yaşamasınlar diye,al işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…