Evlilikte cinsellik ne sıklıkta olmalı

Yeni evlendiğimizde her gece 2 kere yapıyorduk😂 6.aydan sonra zaten baya değişim yaşanıyor ama yine de sık oluyor😂 Şimdi hsmileyim hala zor dayanıyoruz, her gün yapcaz elimizde olsa😂
Doktor yasaklamadıktan sonra bırakın altı ayı son gün bile hiçbişey olmuyor,ben hatta doğumu kolaylaştırdığına inanıyorum desem umarım linçlenmem 😂

Biz 1 veya 10 desek ona göre mi yapacaksınız bu işin günü saati sayısı olmaz eğleneceksiniz ama bunları da bilmeyecek kadar da olamazsiniz

Araştırmalar haftada üç diyormuş, biz çocuk yapmaya karar vermeden önce haftada bir cumartesi günleriydi bize yetiyordu 😄 ama mesela ben kendimi iyi hissedersem mesela dışarda biraz içmiş eglenmisim, yapayım isterdim. Bu sizin dinamiğinizle alakali bence. Benim eşleri çok istekli arkadaşlarim var. Sabah işe gitmeden kalkıp istiyormuş adam, yani ben ise zor yetisiyorum aklımın ucundan geçmez..
Haftada 1 kereyle hamile kalamadiniz mi?

Tek seferde hamile kalanlara şaşırıyorum 👏👏 7 ay uğraş sonucunda zorla hamile kaldım
Ben de çoookk şaşırıyorum valla.hatta gıcık oluyorum.bu arada zor hamile kalan kadınlar için 7 ay yine iyi.1.5, 2 sene anca olanlar var.eşim ilk kez geri çekilme denedi onda da adetime 1 gün kala hamile kalmısım diyenler gelmesin aman 😂😂 adete bir gün kala da nasıl hamile kalınıyor bilim ötesi bir konu.yumurtlama yok bir şey yok.adet gününde kaldım diyenler var ya.kk üyeleri arasında gerçekten tıp literatürüne girecek kişiler var.dünyaya hamile kalmaya gelmişler.erkek sesi duysam da hamile kalsam.o derece artık.😂😂 ona bile şaşırmam ben artık burada.doktorların çocuğun olmaz kesinlikle dedikleri bile bize fark atıyor nasıl oluyorsa.yanarim yanarim da bilmem kaç yaşında evlendim de peşpeşe oldular diyemeyeceğim de ona yanarım😂😂

Son düzenleme:
Ben de çoookk şaşırıyorum valla.hatta gıcık oluyorum.bu arada zor hamile kalan kadınlar için 7 ay yine iyi.1.5, 2 sene anca olanlar var.eşim ilk kez geri çekilme denedi onda da adetime 1 gün kala hamile kalmısım diyenler gelmesin aman 😂😂 adete bir gün kala da nasıl hamile kalınıyor bilim ötesi bir konu.yumurtlama yok bir şey yok.adet gününde kaldım diyenler var ya.kk üyeleri arasında gerçekten tıp literatürüne girecek kişiler var.dünyaya hamile kalmaya gelmişler.erkek sesi duysam da hamile kalsam.o derece artık.😂😂 ona bile şaşırmam ben artık burada.doktorların çocuğun olmaz kesinlikle dedikleri bile bize fark atıyor nasıl oluyorsa.yanarim yanarim da bilmem kaç yaşında evlendim de peşpeşe oldular diyemeyeceğim de ona yanarım😂😂
Takvim takip ettim 1 gün arayla dediler yumurtlama zamanında şekilden şekile girdim ilişkiden sonra falan filan ama boşuna bence çünkü kimisi sevk suyundan kimisi korunduğu halde kalıyor 2 çocuğum var ikiside zar zor hamile kaldım

Takvim takip ettim 1 gün arayla dediler yumurtlama zamanında şekilden şekile girdim ilişkiden sonra falan filan ama boşuna bence çünkü kimisi sevk suyundan kimisi korunduğu halde kalıyor 2 çocuğum var ikiside zar zor hamile kaldım
Bence de tamamen genetik kaynaklı.ben de öyleyim.dediğim gibi işin garip tarafı asla çocuğun olmaz dedikleri bile kaç kere uğraşmadan hamile kalıyor.bizde hiçbir sorun çıkmıyor.yıllarca tık yok.ben de her kadında olan zararsız kistlerden bile yok yani o derece.hep derim hamilelik bilim dışı bir konu tamamen allah yazgısı diye.düşünsene 15, 16 defa hamile kalan kadınlar var.

belki sorun kocadadır çünkü yumurta iyi spermi seçer. sonuçta olmuş mu olmuş

Bence de tamamen genetik kaynaklı.ben de öyleyim.dediğim gibi işin garip tarafı asla çocuğun olmaz dedikleri bile kaç kere uğraşmadan hamile kalıyor.bizde hiçbir sorun çıkmıyor.yıllarca tık yok.ben de her kadında olan zararsız kistlerden bile yok yani o derece.hep derim hamilelik bilim dışı bir konu tamamen allah yazgısı diye.düşünsene 15, 16 defa hamile kalan kadınlar var.
O da ayrı bir sorun insan ilişkiye girmeye korkar 😀 her ay acaba düşüncesi gelir

O da ayrı bir sorun insan ilişkiye girmeye korkar 😀 her ay acaba düşüncesi gelir
Yani evet o kadar kolayı da iyi değil.bir de günümüz çalışan kadınların dünyasında.ama garip bir sistem yani gerçekten.mesela diğer vücut sistemlerinde ya sağlıklısındır ya hastasındır.hastaysan da tedavi olursun ya da tedavi olamıyorsan da durumu kabullenirsin.üreme sisteminde böyle birşey yok.çok sağlıklı olup çalışmayan üreme sistemleri olduğu gibi, hastalıktan kırılan ama çokk iyi çalışan üreme sistemleri de var.insan vucudunda başka hiçbir sistem böyle değil.tamam da bir sistem sağlıklıysa neden adam gibi çalışmaz ki.hâlâ anlam veremiyorum.

Nasip bence çünkü çok isteyen olmuyor istemeden ilk denemede oluyor kardeşim benden sonra evlendi iki çocuğu var ikisife beninkilerden yaşı büyük😀
Yine de seninkiler varmış daha ne yapacaksın.daha iyi boşver.ne o öyle tam hayatı yaşayacağın, keyfine bakacağın zamanda sürpriz hamilelikler falan filan.

X