Evlilikte cinsellik ne sıklıkta olmalı

KahveCekirdegi7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2022
2.680
1.074
30
Selam kızlar

Malum geçenlerde yazın evleneceğimi söylemiştim. Şimdi açıkçası benim cinsellik tecrübem yok ve bu konularda öğrenebileceğim kimsemde yok annemde yok. Yani evlenince özellikle ilk senelerde ne sıklıkta cinsellik yapılıyor. Normali nedir. Haftada bir yapılması az mı olur. Yada her akşam yapmak abartı mıdır. Tabiki bi standardı yoktur ama evlenince eşimi geri çevirmek yada fazla boğmak istemem.

Yani anneniz vefat mı etti bilmiyorum öyleyse başınız sağ olsun ama annesi olanlar da "haftada kaç kere sevişelim" diye annesine sormuyor zaten. Bunun doğrusu yanlışı yok. Haftada 2 olur ama 2 taraf da tam doyuma ulaşır, uzun ama tatmin dolu olur her anı yeter. Her gün olur 1.5 dk sürer kimsenin bi işine yaramaz. Onu evlenince görürsünüz artık

Sabah Akşam tok karınla hafta da beş kez haftasonu tatil istirahat

YouTube da birsuru kadın doğum uzmanı jinekolog var.Dinleyin.

Araştırmalar haftada üç diyormuş, biz çocuk yapmaya karar vermeden önce haftada bir cumartesi günleriydi bize yetiyordu ama mesela ben kendimi iyi hissedersem mesela dışarda biraz içmiş eglenmisim, yapayım isterdim. Bu sizin dinamiğinizle alakali bence. Benim eşleri çok istekli arkadaşlarim var. Sabah işe gitmeden kalkıp istiyormuş adam, yani ben ise zor yetisiyorum aklımın ucundan geçmez..

2-3 gun arayla iyi bence ama herkesin cinsel hayati farkli eşine vs sana baglı birşey.

Bunun belli bir rutini yok ki. Evliliğin ilk başları her gün günde 2de olabilir. Daha sonra sıklık azalır yani bazen gün aşırı olur bazen haftada 3-4 olur bazen de haftada 1-2 olur. Sen ve eşinin günlük yaşamındaki şartlara, yorgun olup olmama veya iki tarafında istekli olup olmaması gibi durumlara bağlı kesin şöyle olur diye bişey diyemeyiz buna

Gunde iki

İlk bir sene her gün, ikinci sene haftada 5 , sonraki sene haftada 3 derken gitgide azalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…