Evlilikte cinsellik ne sıklıkta olmalı

Karşılıklı istek yada isteyenin istemeyeni tahrik ederek karşılıklı
İsteği sağlamasıdır. Artık Allah ne verdiyse🤣 hergün günde üç beş kişiye göre değişir. İlk evlilik dönemleri ben davetkardım eşim sanki istemiyorda ben tahrik ediyormuşum gibi geliyordu. Çocuktan sonra bende istek azaldı adamın azmanlığı ortaya çıktı. Spontane her şey

Yani standarti yok evliliğin ilk ayları günde bir kaç kez olur sonra gün aşırı olur sonrası modunuza isteğinize göre gelişir ama sağlıklı olan haftada en az 3 (ilk cicim ayları demiyorum) ha ben canım ister günde 3 kez yaparım canım istemez bir hafta yapmam bu benim evliliğim sen de yaşayıp göreceksin mutluluklar.
Selam kızlar

Malum geçenlerde yazın evleneceğimi söylemiştim. Şimdi açıkçası benim cinsellik tecrübem yok ve bu konularda öğrenebileceğim kimsemde yok annemde yok. Yani evlenince özellikle ilk senelerde ne sıklıkta cinsellik yapılıyor. Normali nedir. Haftada bir yapılması az mı olur. Yada her akşam yapmak abartı mıdır. Tabiki bi standardı yoktur ama evlenince eşimi geri çevirmek yada fazla boğmak istemem.

İlk 5 yıl her gün
2.beş yıl gün aşırı
3.beş yıl haftada1
4.beş yıl 15 te 1
5.beş yıl ayda 1
Eğer devamsa evlilik
6.beş yılda yine her gün
bizim doktor böyle önermişti kuralı budur tatlım 😁

Selam kızlar

Malum geçenlerde yazın evleneceğimi söylemiştim. Şimdi açıkçası benim cinsellik tecrübem yok ve bu konularda öğrenebileceğim kimsemde yok annemde yok. Yani evlenince özellikle ilk senelerde ne sıklıkta cinsellik yapılıyor. Normali nedir. Haftada bir yapılması az mı olur. Yada her akşam yapmak abartı mıdır. Tabiki bi standardı yoktur ama evlenince eşimi geri çevirmek yada fazla boğmak istemem.
Canınız ne zaman isterse
Bunun standartı mı olur

Bence haftada en az 2 olmalı. Sonuçta karı-kocasın ve cinsellik paylaştıkça arandaki bağ kuvvetleniyor.
gel gör ki çocuk evliliğe düşen atom bombası. Bizim ev 2 bebekle tımarhane gibi. Öncesinde de hamilelik, doğum, lohusalık, yenidoğan bakımı vs bunlar pek cinsellik için tetikleyici etkenler olmuyor.

İlk evliliğimde evlendiğim kişiye göre, hiçkimse öyle abartıldığı gibi cinsellik yaşamıyormuş, ayda hatta iki ayda bir de olsa yetermiş. Önemli olan eşler arasındaki diyalogmuş diyordu. İnanmıştım.
Sonra yine evlendim. Bu kez eşim, çiftler her gün sevişir dedi. Normali budur dedi. Ona da inandım. Kocalar ne diyorsa o doğrudur. Sonuçta mevzu onlarda bitiyor.
Ama annem bu konuda bir sayı verseydi, en çok ona inanırdım. Zira on bir tane çocuk doğurmuş kadın. 😃

İlk 5 yıl her gün
2.beş yıl gün aşırı
3.beş yıl haftada1
4.beş yıl 15 te 1
5.beş yıl ayda 1
Eğer devamsa evlilik
6.beş yılda yine her gün
bizim doktor böyle önermişti kuralı budur tatlım 😁
Hangi doktor o soylede birdaha gitmeyelim😂😂hergun olacak işmiya insan sıkılır heyacani tadı kalmazya bence 2-3gun arayla daha guzel araya biraz hasretde katmak lazim geri dönuşler mukemmel olsun🤪

Cinsel deneyiminiz olmadığı için yeni evlendiginiz ilk zamanlarda her gün yada gün aşırı yapmalısınız ki alışasınız. İlk ilişki zor ve acılı olabiliyor sık yaptığınızda vajinada genişleme olacağı için sonralarında acı duymazsınız. Ilerleyen dönemlerde ilişkinizin dinamiğine göre haftada kaç kez yapacağınızı eşinizle belirlersiniz.

Yeni evlendiğimizde her gece 2 kere yapıyorduk😂 6.aydan sonra zaten baya değişim yaşanıyor ama yine de sık oluyor😂 Şimdi hsmileyim hala zor dayanıyoruz, her gün yapcaz elimizde olsa😂

Selam kızlar

Haftada bir olmasın da...

X