- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 27
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
Hergun olmalı hafta sonu 2 kez hatta,,,,haftada 1 diyenleri hiç anlamıyorum nasl yapmadan ayni yatakta yatıyorlar kardeş gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar
Malum geçenlerde yazın evleneceğimi söylemiştim. Şimdi açıkçası benim cinsellik tecrübem yok ve bu konularda öğrenebileceğim kimsemde yok annemde yok. Yani evlenince özellikle ilk senelerde ne sıklıkta cinsellik yapılıyor. Normali nedir. Haftada bir yapılması az mı olur. Yada her akşam yapmak abartı mıdır. Tabiki bi standardı yoktur ama evlenince eşimi geri çevirmek yada fazla boğmak istemem.
Hiç mi basın agrimiyorHergun olmalı hafta sonu 2 kez hatta,,,,haftada 1 diyenleri hiç anlamıyorum nasl yapmadan ayni yatakta yatıyorlar kardeş gibi
Canınız ne zaman isterseSelam kızlar
Malum geçenlerde yazın evleneceğimi söylemiştim. Şimdi açıkçası benim cinsellik tecrübem yok ve bu konularda öğrenebileceğim kimsemde yok annemde yok. Yani evlenince özellikle ilk senelerde ne sıklıkta cinsellik yapılıyor. Normali nedir. Haftada bir yapılması az mı olur. Yada her akşam yapmak abartı mıdır. Tabiki bi standardı yoktur ama evlenince eşimi geri çevirmek yada fazla boğmak istemem.
Öyle olmaz her saat başı yapalim istersenHergun olmalı hafta sonu 2 kez hatta,,,,haftada 1 diyenleri hiç anlamıyorum nasl yapmadan ayni yatakta yatıyorlar kardeş gibi
Hangi doktor o soylede birdaha gitmeyelimhergun olacak işmiya insan sıkılır heyacani tadı kalmazya bence 2-3gun arayla daha guzel araya biraz hasretde katmak lazim geri dönuşler mukemmel olsunİlk 5 yıl her gün
2.beş yıl gün aşırı
3.beş yıl haftada1
4.beş yıl 15 te 1
5.beş yıl ayda 1
Eğer devamsa evlilik
6.beş yılda yine her gün
bizim doktor böyle önermişti kuralı budur tatlım
Haftada bir olmasın da...Selam kızlar