Evlilikte Cinsellik Boşanma

Bende tedavi oldum iyileştim ama yüzde yüz bir iyileşme değil. Çünkü sorun eşimde. Hatta burda vajinusmusken boşanıp başka biriyle evlenen bir üye ben aslında vajinusmus değilmişim demişti
Esinizde derken hemen olup bitiyor galiba. Bence o diger kisi istisnadır. Baskası ile evleniyor bir bakima kendi dusunceleride degisiyor cunku vajinismus kadinlarda olan yanlis dusunceden dolayi beynin verdigi bir tepki bence.

Esinizde derken hemen olup bitiyor galiba. Bence o diger kisi istisnadır. Baskası ile evleniyor bir bakima kendi dusunceleride degisiyor cunku vajinismus kadinlarda olan yanlis dusunceden dolayi beynin verdigi bir tepki bence.
Siz hangi dr dr tedavi oldunuz birde ne kadar sürdü acaba tedaviniz ?
Şöyle kadının zaten bu konu da korkusu varsa eşi de yeterince hazırlamamışsa kadın istekli hale gelmemişse korkudan kasılıyor

Kendim doktora gitmedim doktora giden biri bana yaptığı egzersizleri gönderdi onları yaparak yendim. Hatta gönderen de buradan bir üyeyidi. Bir hafta da yendim o da eşim işinden dolayı eve hafta sonları geliyordu o sıra. Belki de 2 günde yenerdim her gün evde olsaydı

Adam en başta durumunu söylemeliydi size. Bu konu hiç konuşulmadı mı sevgiliuken yada nişanlıyken. Adam farkındadır illaki durumunun. Bana hormonları düşük gibi geldi bilemiyorum aseksüelde olabilir. Hormon ilaçları kullanması gerekebilir. Bir de siz psikoloğunuza sordunuz mu ne olabilir bu durum acaba? Eğer tedavisi olan bir şeyse boşanmayın derim çünkü bunun dışında iyi bir insanmış.Zaten aranızın bozulması yada olumsuzlukların tek sebebi cinsellik. O da olursa evliliğiniz güzel olacak gibi görünüyor. Ama aseksüelse bilemiyorum sizin karar vermeniz lazım ben cinsellik olmadan bir hayat yaşayabilir miyim diye. Benim psikologum" iki tarafın razı olduğu her sıklıkta ki birliktelik normaldir" demişti. Yani iki tarafada yılda 1 cinsellik yaşama kararı uyuyorsa sıkıntı yok. Ama size uymuyor doğal olarak sıkıntı burda başlıyor

Ben eşinizin eş cinsel olduğu kanaatine varıyorum

Bu şekilde evlilik olmaz yazık size kadınlıgınızın baharında mahrum kalıyorsunuz

Cinsellik insanin ihtiyacıdır

Boşanırdım ben

Birde kıyamayıp birlikte olmuşsunuz şaka gibi o sözlerden sonra ben onla aynı çatı değil aynı sokaktan geçmem

psikoloğum da aynı şeyi söyledi, iki taraf razıysa sıkıntı yok ama çiftlerden biri sorun olarak görüyorsa diğeri görmüyorsa sorun vardır demişti. eşimle alakalı da onu dinlemek gerekiyor diyerek yorum yapmıyor ama çift terapisinden önce cinsel bir terapiste gitmesi gerektiğini söylemişti. ben çok soğudum artık istemiyorum ama hayırlısı tabii ki..

Haklısınız, muhtemelen bende istemezdim. Eğer kararınız kesinse, cidiyseniz bence vakit kaybetmeyin ama siz bilirsiniz tabi

Ben de 8 yıl evli kaldım aynı hayatı yaşadım, ayrıldım hiç gerek yok ev arkadaşı olmaya insanız ihtiyaçlarımızı var manevi ruhsal olarak bile ihtiyacımız var, ayrıldıktan 3 yul sonra hayatıma biri girsin kadin olduğumu anladım keşke dedim daha erken bosansaydim , he o ilişkim de bitti o ayrı...

off belirsizlik çok kötü bir şey, ne istediğimi biliyorum ama bazen cesaretimi kaybeder gibi oluyorum... hayat neler getirecek acaba, umarım hiç geriye dönüp pişmanlık yaşamayız

Kesinlikle evlenmek surecinde oldugunuz kişi ile tüm bekarlar yakınlaşın ileri gitmeden birseyler yasayin nişanli kalmanın amacı bu zaten sacma sapan bir haltini bilmedigim adamla belki sertlesme sorunu var belki benim vucudum ondan igrenecek kesinlikle yasayip oyle evlenin . Evlilik cocuk oyuncagina benzemez ama Allah tövbe edersin dini nikahinda belki de kabul eder. Sacma sapan ayip gunahlarla hayatinizi karartmayin simdi bu kadin ya seytana uyup aldatsa kocasini bu sefer yeri cehennem oteki tarafta. Kocan çok anlayışsız insan doktora gider çare arar yoksa karı sadık kalır sen birde kadina sučbul. Boyle kendini biliyordu madem seninle niye evlendi gunahina girdi cinsellik evlilikte cok onemli ayril maddi olarak guvenceni saglamak zorunda. Merak etme yeniden asik olursun mutlu olursun

teşekkür ediyorum amiin

Bu durumu yaşayan bir tanıdığım eşinin meyve suyunun içine cinsel istek arttırıcı bir takviye koymaya başlamıştı doktordan almıştı bu takviyeyi. 1.5 2 ay kadar içinde eşinde gerçekten düzelme görmeye başlamıştı ama tabi daha sonra artık tanıdığımın içinde birçok şey bittiği için boşanma yoluna girdiler belki sizde böyle bir şey deneyebilirsiniz onun eşindeki asıl problem temizlik takıntılığıydı aynı zamanda birliktelik sonrası kendini kirlenmiş hissediyormuş ve tabi cinsel isteksizlikte vardı

bu tavsiyeyi veren çok ama böyle bir şey yapmak istemiyorum teşekkürler

teşekkür ediyorum amiin
Gül gibi kadınlar bir skime yaramayan adamlarla evli çok üzülüyorum. Erkeksiz kadın ve kadınsız erkek potansiyel tehlike. En başta kendi sağlığı için ihtiyaçlar hiyerarşisinde yemek yemek su içmekle eşdeğerdir cinsellik bunu her canli yasamali . Bir defa kadının kadınlık hormonlarini düzenliyor cinsellik . Hastaliklardan koruyor yoksa yaratici neden cinsellik yaratsin ve kutsal kitaplar neden evliliği önemsesin. Yaradilisa ait hicbir sey günah değildir uydurma şeylere din diye inanmayin . Tek eşlilik saglik acisindan onemli evlenin yaşayın. Yasadiginiz tek kişiyle evlenin daha dogrusu deneyimlemeden sevismeden kimse evlenmesin

yine erkekten kaynaklanan cinsel sorunlar yine boşanma.

konuyu okumadım göz gezdirdim. diyebileceğim tek şey şudur, cinsellik evliliğin temelidir. yoksa o evlilik yürümez. iki taraf da istemiyorsa cinsellik falan yürür tabi. bence böyle. mutlu olmak herkesin hakkı.

Sorun tek cinselse cozulebilir.bu yuzden bosanmayin.cozum arayin.

Adam acikca söylemiş işte, daha ne duymayı ve neyin değişmesini bekliyorsunuz ki?
Kari koca olmak gayette cinselliktir, cinsellik evliligin sac ayaklarından birisidir.
Sizi bir kadin olarak sevmiyor ve istemiyor.
Aseksuel yada eșcinsel olabilir ama belliki paravan evlilik yapmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…