Evlilikte Cinsellik Boşanma

Öncelikle geçmiş olsun kötü zamanlar geçiriyorsunuz, eşiniz tedaviye gitmemekte haklı çünkü aseksüel bireyler biyolojik veya psikolojik olarak hasta değillerdir o yüzden de tedavi de edilemezler. Kendisi de zaten öyle bir tedavinin söz konusu olmadığını bildiğinden tedaviyi reddetti. Artık sizin bir karar almanız gerekiyor, eşiniz hasta veya gay değil sadece aseksüel bir birey. Ve hayatı boyunca cinsellik yaşamak istemeyecek, sizinle alakalı değil. Ya bu durumu kabullenir ilişkiye devam edersiniz, ya da boşanıp size kadınlığınızı hissettirebilecek kişilerle ilişki yaşarsınız. Buraya da genç kızlarımız için dip not düşmek istiyorum, bekar bir kadın olarak; sevin, sevilin, sevişin.

insanların günahına girmeyin haddiniz değil, hele şu mübarek günlerde. yazık. çakmayıp çocuk yap falan ne kadar kötü kalplisiniz, eşimi tanımadığınız halde bu kadar keskin yorum yapamazsınız ! yok enfeksiyon testi yap yok paravan evlilik. yazık gerçekten. herkes kendince yorum yaptı buraya ama kimse sizinki kadar hadsiz değil, hiç biri beni böyle sinirlendirmedi. ne yazarsanız yazın bir daha cevap vermicem. Allah kalbinize göre versin !

çok teşekkürler, üstteki yorumdan sonra çok iyi geldi ben de böyle hissediyor ve düşünüyorum

Evet azcik sert yorum yaptım. Valla kalbini kırmak değil niyetim. Saydirmana gerek yok. Arada çocuk var. Bence tanısını netlestirin. Ben homoseksüellik karşıti biri de degilim. 5 yıl sonra çocuk adamı başka bir adam ile elele gorse kafası karışır. Bilirseniz durumu ona göre gardinizi alırsınız. Belki aseksuel, belki hormonal. Ne bileyim ben? Buraya konu açıp sadece kendi duymak istediğinizi istiyorsunuz. Benim fikrim bu. Benimki sinirlendirdi çünkü gerçek olma ihtimali sinirlendiriyor sizi. Size dediğim bu ikisinin ayrımı kolay değil terapist netlestirsin. Allah sizin de kalbinize göre versin

benim için boşanmanın tek korkutucu yanı yalnız kalma korkusu sanırım.. beni de aslında geride tutan buydu. sonra çevremde de çok örneği olduğunu gördüm, buradan da çok güzel mesajlar aldım. umutsuz olmamak lazım, hayat nelere gebe bilmiyoruz

Yani her şey o net olarak gören bır kadına benzıyorsunuz. Ne için bu çocuk telaşı. İnsan evladı olsun ıstıyor evet ama. Hayat ne kadar zorlastı ya. Erkekler erkek gıbı değil kadınlar her seyı düşünüyor. Kıyamet alametı.

Bu korku genelımızde var annem babam yaşlılar ben tek, çocuğum bir tanede oğlum, var, hayatta başka, kımsem yok buna rağmen boşanıyorum Allah kulum diye yaratmıs vardır bir hikmeti

Travma deyince küçükken annesinin kadın hamamına götürmesi aklıma geliyor bir tek.
Kadın hamamı valla güldüm. Ben hic gitmedim fakat hamamda anadan dogma bir sekildemi yikaniyor insanlar annemden duyduguma göre üstlerinde hep havlu varmis. Hem hamam bile olsa kucukken gordugu icin alismis olmasi gerekmez mi

Ben gay olduğunu dusunuyorum konuyu ilk okudugumda direk bu geldi aklıma. Sonra bir iki okudugumda cogu kisi ayni seyi yazmis bu ihtimali siz bir dusunun iyice. Bu sekilde iliski yasayanlar genelde böyle oluyor çünkü

Ay ne tersliyosun kadını, burda kimse bayılmıyor sizin cinselliksizliğinizin altında yatan sebepleri bulmaya çalışmaya. İstemişsin fikir belirtmiş bide tersleniyor oh ne valla
Bu bir kadınlar kulübü geleneği 1 ayda alıştım. Kabul edilemeyen, gercek olma ihtimali olan yorum karşısında agresiflesme.

Merhaba hormonel cıktı derken ne demek istediniz. Birde sizi sevdiği halde sizinle seks yapmak mı istemiyordu tam anlamadım. Şeker hastalarıda seks yapmak çok istemiyorlarmış. Ve hangi bölüme giderek çözdünüz acaba?

Yaşadığınız duruma çok üzüldüm gerçekten. Çok kırılmış ve çıkmazda hissetmişsiniz haklı olarak. Ben de eşinizin eşcinsel olduğunu düşündüm. Kadın cinsel organından iğrenmesi başka hangi durumlarda olur ki yani.. Belki kendi de farkında değil bu durumun o yüzden sizi cinsel anlamda itmekten başka bir şey yapmıyor.
Boşanmanız için çok sebep var aslında.
Eşcinsel veya aseksüel olabilir her durumda bu bir sorun. Bu sorunu çözmeye çalışmıyor. Aksine bir de sizi suçluyor. Evet aile içinde/ baba olarak iyidir vs ama eş olarak değil. Mutsuzsunuz yani bundan ötesi yok. Kızına iyi bir baba olması, paylaşımcı, destekçi bir eş olması yeterli mi biriyle evli kalmak için? Boşanıp yalnız kalmaktan korkuyorsunuz ama bence her gece yatağa yattığınızda hissettiklerinizden daha yıpratıcı ve zor olmayacaktır. Hem İzmir'e de alışmamışsınız yine yalnız hissediyorsunuz. İstanbul'a dönersiniz çocuğunuzla, orda bir hayat kurarsınız. Aileniz de yanınızda olmuş olur.

vajinismus genelde psikolojik yaşanıyor, fizyolojik değil. sanırım demek istediği buydu.
Hayır söylemek istediği bu değildi. Vajinismus ile ten uyumunu ilişkilendirdi. Ki uzaktan yakından alakası olmadığını bilmek için psikolog olmaya gerek yok.
Ayrıca bu işin tedavisi kadın doğum uzmanlarındadır, psikologlarda tedavi olamazsınız.

Hayır doğru söylüyor. Hatta gittiğim kadın doğum uzmanı da vajinusmus yüzde doksan erkek kaynaklıdır demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…