Evlilikte Cinsellik Boşanma

bu adam ergenliğe girdikten beridir kendisinin böyle olduğunu biliyor, böyle olduğunu seninle evlenirken de biliyordu ve bile bile seni bu ağın içine çekmis. Ona karşı bu kadar düşünceli olmanı çok anlayamiyorum. Hadi kendisi arzu hissetmiyor sekse karşı diyelim, hiç çevresinden de mi duymadı, internette de mi görmedi seksin önemini, kadınların da arzuları olduğunu? Senin kadınlığını yaşamanın önüne geçmiş, sen evlenirken bilmiyordun ama o biliyordu durumunu. Allah korusun günaha, zinaya sürükler bu ilgisizlik. Dikkat et kendine

Allah korusun... Ya gerçekten kötü bir insan değil ama evet haklısın bana yaptığı çok büyük bir kötülük

Vibratörle sanırım. Erkeklerin çözmeye asla yanaşmadığı sorun bu çünkü
Yanaşıyor gibi yaptı benimki , terapiste de gittim ürplojiye , ilaç da kullandı takviyede , hepsi taşıma suyla değirmen döndürmek oldu … bi süre iyi gibi ama biliyor ki ben istiyorum yani , adamdan elektrik alamıyorum şehvet yok , beni de kuruttu resmen ,
zorluyor kendini ilaçla onla bunla işte … korkudan …
Artık adamı görünce şeytan görmüşe dönüyordum aynı evin içinde , 10 yıl sabrettim ,, düzelmez diyenlere inanmadım
Herşeyin bir çözümü var dedim ki hala diyorum … oyuncaklarla ilaçla beni çıldırtma seviyesine gelmeden de daha iyi iş çıkarabilirdi …. Ne saygı kaldı ne sevgi ,
Ayrıyız bir çocukla …
Gerçekten düzeltebilen e helal olsun derim , evin içinde bağırıp ben sevişmek isiyorum diye sinir krizi geçirdiğimi bilirim …
Elinden çocuğummuş gibi tutup terapiste Dr a götürdüğüm adamdan ancak zoraki bir kaç aylık düzelme gördüm , He geldi mi geldi Dr a da terapiste psikiyatriye de …
ama anasıymışım gibi her haltını ben ayarlayıp da elinden tutup da götürmek de bir çok şeyi bitirdi bende ,
Neyse …
Bitti geçti , hala da öfkem var ona

mış gibi de olsa bir çaba göstermiş en azından.. benimkinde o bile yok.. o çabasızlık o kadar kırıcı ki

Cinsellik istemiyosa sizden tiksiniyosa ne diye evlenmis

Siz o tavsiye verenleri dinlemeyin,aldatmak çözüm değil

Ne istediğinize bağlı bence her şey. Belli ki eşinizin bir problemi var. Belki fiziksel belki de psikolojik. Eşiniz sizinle paylaşmasa da nedenini biliyordur. İnatla doktora gitmek istememesi ondan. Ne nedir bilemezsiniz ama şunu bilin değişmek istemeyen biri değişemez. Siz şunu düşünün vinsellik sizin için ne kadar önemli. Eksikliği sizi bu kadar yoruyorsa iki kez düşünmek lazım. Bir laf var deve ve diyarla. Bu deve güdülmez gibi kardeşim. Ya o deveyle yaşayacaksın ya o diyardan gideceksin. Eşini düşünmeyi bence bırak. Kendi önceliklerini belirle ve o doğrultuda hareket et.

gidicem inşallah bi cesaret bulursam

Canım tel bilgisiyar vs araştır eşin gay ve pasif olandan emin olabilirsin araştır bul onu rezil et sonrada boşan canım kızınada gül gibi bakarsın emin ol ve hayatına gerçek bir erkek girip seni sevdigi zaman işte o zaman anlarsın ve keske daha önce boşansaydım diyeceksin emin ol. Hayatında başarılad mutluluklar diliyorum bu erkek degil sakın daha fazla uzatma zaman kaybı canım bu gayı umursama takma zaten onunda umrunda degilsin belli aiktir et gitsin önüne bak canım kızına sarıl onu asla bırakma asla

21 Martta açılan bir konu ve aradan geçen 8 ay.
Bu süreç içerisinde neler yaşandı , neler değişti.
Verdiğiniz kararların arkasında ne kadar durabildiniz ve şu an ki yaşantınız nasıl ?
Gerçekten merak içindeyim.
Bizlerle kısa da olsa paylaşabilirmisiniz.

Bu adam 1 gunde bosanir ne terbiyesizlik igreniyormus yanindaki kadina haksizlik degil mi?? Senin icin cinsellik onemli degil diye kadini da bu mutsuzluga ne itiyorsun ? Ha bi de hic bir cozun uretmiyor. Lutfen bosan yillarini sununla heba etme

boşanmaya karar verdik. babam kanser hastası, aralıkta ilik nakli var. bu süreçte o etkilenmesin diye bekliyoruz. yılbaşından sonra ayrılırız büyük ihtimalle.

boşanmaya karar verdik. babam kanser hastası, aralıkta ilik nakli var. bu süreçte o etkilenmesin diye bekliyoruz. yılbaşından sonra ayrılırız büyük ihtimalle.
Hakkında hayırlısı olsun canım. ne diyeceğimi bilemedim şu an.
Babana da acil şifalar diliyorum :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…