• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte cinsel sıklık nasıl olmalı?

Tonton Bucur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2025
7
0
1
29
Arkadaşlar ben 1.5 senedir evliyim eşimde bu konuda düşüş olduğunu düşünüyorum 2-3 haftada 1 kez birliktelik yaşıyoruz bazen bu benim zorlamamla oluyor sizce bu durum normal mi? Evlilikte ne sıklıkta olmalı cinsellik?

Normal değil.2-3 hafta cok uzun bir süre ki siz yeni evli sayılırsınız.Her iliski dinamiği farklıdır sıklığı degisir elbette ama 2-3 günde bir ideal gibi.

Arkadaşlar ben 1.5 senedir evliyim eşimde bu konuda düşüş olduğunu düşünüyorum 2-3 haftada 1 kez birliktelik yaşıyoruz bazen bu benim zorlamamla oluyor sizce bu durum normal mi? Evlilikte ne sıklıkta olmalı cinsellik?
bebek düşünmüyosan haftada 2 kez okey oda eeen azı. Bebek düşündüğünüz takdirde 2 günde bir olmalı. Eşinin problemi varsa mutlaka doktora gidin utanma sıkılmasına gerek yok ve ilerisi için önemli yukaride belirtim bebek calışmaları kolay değil. Sadece örnek verdm o konuyu bu arada.

bebek düşünmüyosan haftada 2 kez okey oda eeen azı. Bebek düşündüğünüz takdirde 2 günde bir olmalı. Eşinin problemi varsa mutlaka doktora gidin utanma sıkılmasına gerek yok ve ilerisi için önemli yukaride belirtim bebek calışmaları kolay değil. Sadece örnek verdm o konuyu bu arada.
Bebek düşüncemiz yok bu durum bir kaç aydır oluyor sürede azaldı sayıda bu durum sorunun bende olduğunu düşündürüyor bazen bu yüzden başlık açıp sormak istedim teşekkür ederim

Bebek düşüncemiz yok bu durum bir kaç aydır oluyor sürede azaldı sayıda bu durum sorunun bende olduğunu düşündürüyor bazen bu yüzden başlık açıp sormak istedim teşekkür ederim
Bebek düşünceniz yok fakat ilerde sıklığın artması gerekiyor o yüzden sadece örnek verdim siz eğer istekliyseniz ve hep sizin zorlamanızla oluyosa sorun eşinizdedir üroloğa gitmesi gerekiyor. rica ederim

Stres vs anormal bir süreçten mi geçiyor acaba yoksa hiç normal değil

Ne zaman mesafe böyle açıldı tetikleyen bı durum hissetmedin mı yani, nereden bakarsan bak bu süre uzun, normal değil pek, daha yeni evlisiniz

Ne zaman mesafe böyle açıldı tetikleyen bı durum hissetmedin mı yani, nereden bakarsan bak bu süre uzun, normal değil pek, daha yeni evlisiniz
Bir kaç aydır böyle bir ara işten çıktı ve o sıralarda eşimde ilişki süresinde kısalma olduğunu fark ettik daha sonra sayıda azaldı bende normal olmadığını düşünüyorum ve kendimi bile suçladığım oldu

Bir kaç aydır böyle bir ara işten çıktı ve o sıralarda eşimde ilişki süresinde kısalma olduğunu fark ettik daha sonra sayıda azaldı bende normal olmadığını düşünüyorum ve kendimi bile suçladığım oldu
Himm stres kaygıdan olabilir ise baslamadi mı hala, başladı da düzelme yoksa da problem konuş belki derdini anlarsin

Değil haftada 3 4 kez normal siz daha yeni evlisiniz daha sık olması gerekirdi.

Son zamanlarda erken gelme sorunu var eşimde bunu bir kaç kez dile getirdi neden böyle oluyor diye belkide ondan böyle bilmiyorum can sıkıcı bi durum
belki onu da kafasına takıyor ve ilişkiye girmek istemiyor. açık açık konusun ideal sayısı iki taraf için de yeteri kadar olmasıdır. size yetmediğini bunun normal olmadığını anlatın çözüme kavussun yoksa iyice durum kötüleşebilir

Erken geldiği için ilişkiden kaçmaya başlamış tedavisi illaki var daha çok yenisinix sayı olarak bu kadar olmalı diyemeyiz herkesin farklı kimisi haftada 2 yeter kimisi 5 defa yapar

Back