- 25 Ocak 2021
- 506
- 220
- 31
-
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
Çok haklısınız ya biz kadınlar neden utanıyoruz anlamıyorum eşden utacaksak neden evlendikki. İsteklerimizi açıkça dile getirmemiz lazım..Eşiniz bu şeyi istemiyorum diyorsa siz de ona açıkça “ben de orgazm olamadığım” veya “kısa süren,beni tatmin etmeyen ilişki istemiyorum” deyin. Erkekler anlamsız kaprislerini açıkça belirtip kadınlar ise susmasın lütfen. Cinsel ilişkide en büyük sorun taraflardan birinin tatmin olamamasıdır.Size bunu yapmaya hakkı yok ki. Belki ilişki esnasında değişiklikleri ona sormadan yapabilirsiniz. Belki o da cesaret etmiyor.Yani icraat gerek.
Toplumumuzda o kadar baskı altındayız ki,birey olarak kadınlığımızı kavramadan evliliğe geçmek zorunda kalıyoruz çoğumuz. Bazen de problemi yazan arkadaşta olduğu gibi isteklerimizi açıklamak bile bize çok görülüyor. Çok değer vermeliyiz kendimize,herkesten çokÇok haklısınız ya biz kadınlar neden utanıyoruz anlamıyorum eşden utacaksak neden evlendikki. İsteklerimizi açıkça dile getirmemiz lazım..
Orala bu tepkiyi veren adamın oyuncak konusunu açtıracağını hiç sanmam.Herşeyi anlarım ama oral karşılıklı olarak istenmesi gereken bir şey. Sırf siz istiyorsunuz diye hoşuna gitmeyen bir şey yapmak zorunda değil bence eşiniz. Onun yerine heyecan katması için başka fantaizler deneyin, oyuncaklardan yardım alın.
Ne alakaOrala bu tepkiyi veren adamın oyuncak konusunu açtıracağını hiç sanmam.
Yani ama erkek ister diye dusunmustum ben.ayrica ben bana yapilmasini degil kendim yapmak istiyorumOral seksi kadin ya da erkek herkes yapamaz. Herkesin ici almayabilir. Bu boyle
O zaman bir gün ilişki esnasında denemeniz gerek öncesinden istemiyorum vs dese de o an karşı koyabileceğini sanmıyorum. Zaten ilkler birden olurYani ama erkek ister diye dusunmustum ben.ayrica ben bana yapilmasini degil kendim yapmak istiyorum
Oral seks kadına yapmak istemeyen erkek çok gördüm ama kendine yapılmasını bile istemeyen, kendine uygun bulmayan erkek de ilk defa duyuyorum doğrusu.garip valla.Merhaba arkadaslar.daha oncede bu konuyla ilgili soru sormustum.ama cozemedim bi turlu..benim oral iliskiye karsi bi meragim istegim var.ama bunu esimle acikca paylasamiyorum.dogumdan sonra farkli bi psikolojideydim.sinirliydim.bi ara soyledim hic farkli seyler denemeiyoruz diyip ustten ustten acmistim konuyu.boyle biseyi hos gormuyorum ben.ne sana ne kendime diyip kapatmisti konuyu..sonra bidaha acmadim.ama hic istemiyorum bu sekilde iliski.zaten cok kisa suruyor.onsevisme cok uzun falan olmuyor.hemen gelcem muhabbetine kisa suruyor.ee bide oral yok.acikcasi evet herkez bunu istemek tercih etmek zorunda degil.ama cinsellik benim icin hic tatmin edici olmuyor.bidaha konusunu acsam yada denesem mi bilemiyorum
Haklısın özellikle bir erkeğin bu tarz seylere karşı olması benim çok garibime gidiyor.dediğim gibi kendisine yapılmasına da karşı olan ilk sizin eşinizi duydum.belli ki cinsellikle çok haşır neşir olmak isteyen biri değil maalesef.bu arada birbirini çok seven ve etkilenen kişilerin bu durumdan çekineceğini düşünmüyorum.kimse herkese yapamaz ama benim ten uyumumun iyi olduğu ve hoşlandığım erkeklere karşı gram rahatsızlık olmuyor.haa boynunu emmişim hee cinsel organını fark etmiyor benim için.hatta viz birbirimizin cinsel organına çikolata sürüp oral yapıyoruz.eee tabi ilk başta nasıl olur acaba diye bir durup düşünüyorsun tabu gibi geldiği için.dost acı söyler derler ama ben bu tarz cinselliğe düşkün olmayan adamların bir kadını gerçekten olmazsa olmaz seviyede sevebileceğine inanmıyorum.onu tutkuyla bağlayacak hormon seviyesinden mahrum oluyorlar çünkü.olmasa da olur kafasında oluyorlar.çocuğunuz falan yoksa bence erteleyin, basit sorunlar değil bunlar.Yani ama erkek ister diye dusunmustum ben.ayrica ben bana yapilmasini degil kendim yapmak istiyorum
Sizinle ayni fikirdeyim.maalesef biz 3 yillik evliyiz ve 2 cocuk var.benim bu zamana kadar 3 yilim.hamilelik ve dogumlarla gecti.suanda da 2 bebege bakiyorum.yani cok yogun.belkide bu yuzden taniyamadik daha birbirimiziHaklısın özellikle bir erkeğin bu tarz seylere karşı olması benim çok garibime gidiyor.dediğim gibi kendisine yapılmasına da karşı olan ilk sizin eşinizi duydum.belli ki cinsellikle çok haşır neşir olmak isteyen biri değil maalesef.bu arada birbirini çok seven ve etkilenen kişilerin bu durumdan çekineceğini düşünmüyorum.kimse herkese yapamaz ama benim ten uyumumun iyi olduğu ve hoşlandığım erkeklere karşı gram rahatsızlık olmuyor.haa boynunu emmişim hee cinsel organını fark etmiyor benim için.hatta viz birbirimizin cinsel organına çikolata sürüp oral yapıyoruz.eee tabi ilk başta nasıl olur acaba diye bir durup düşünüyorsun tabu gibi geldiği için.dost acı söyler derler ama ben bu tarz cinselliğe düşkün olmayan adamların bir kadını gerçekten olmazsa olmaz seviyede sevebileceğine inanmıyorum.onu tutkuyla bağlayacak hormon seviyesinden mahrum oluyorlar çünkü.olmasa da olur kafasında oluyorlar.çocuğunuz falan yoksa bence erteleyin, basit sorunlar değil bunlar.
Acikca soyle esine ben tatmin olamiyorum diye.. hos gormemesi neden acaba.. huylaniyor mu kiMerhaba arkadaslar.daha oncede bu konuyla ilgili soru sormustum.ama cozemedim bi turlu..benim oral iliskiye karsi bi meragim istegim var.ama bunu esimle acikca paylasamiyorum.dogumdan sonra farkli bi psikolojideydim.sinirliydim.bi ara soyledim hic farkli seyler denemeiyoruz diyip ustten ustten acmistim konuyu.boyle biseyi hos gormuyorum ben.ne sana ne kendime diyip kapatmisti konuyu..sonra bidaha acmadim.ama hic istemiyorum bu sekilde iliski.zaten cok kisa suruyor.onsevisme cok uzun falan olmuyor.hemen gelcem muhabbetine kisa suruyor.ee bide oral yok.acikcasi evet herkez bunu istemek tercih etmek zorunda degil.ama cinsellik benim icin hic tatmin edici olmuyor.bidaha konusunu acsam yada denesem mi bilemiyorum