- 25 Ocak 2021
- 506
- 220
- 31
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
Dini acidan mi dusunuyor.utaniyor mu anlamadimAcikca soyle esine ben tatmin olamiyorum diye.. hos gormemesi neden acaba.. huylaniyor mu ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dini acidan mi dusunuyor.utaniyor mu anlamadimAcikca soyle esine ben tatmin olamiyorum diye.. hos gormemesi neden acaba.. huylaniyor mu ki
Yatakta hersey mübah degilmi kari kocaya.. ama bilmiyorum tabiiDini acidan mi dusunuyor.utaniyor mu anlamadim
Dini acidan mi dusunuyor.utaniyor mu anlamadim
Oral sexin dinen caiz olmadığı tam bir uydurma ve kıymeti kendinden menkul dinci, yobaz, mezhepçilerin iddialarıdır. Kur'an'da yalnızca cinsel ilişkinin anal olmamasına atıf vardır. Müminun suresi 6. ayette "Eşler arasında geçenlerden dolayı kimse kınanamaz." yazar.Yatakta hersey mübah degilmi kari kocaya.. ama bilmiyorum tabii
Oral sexin olmadığı bir ön sevişme nasıl olur, hayal edemiyorum. Karşılıklı olması elbette tercih edilir ama eşlerden birinin isteyip de diğerinin buna karşılık vermemesi cinselliğin ve aradaki sevgi bağının gerektirdiği fedakarlıktan kaçınılması anlamına gelir. Oral sex kadınlar için daha önemlidir, uyarılma ve orgazm için olmazsa olmazdır. Vajen ve klitorisin uyarılması en kolay ve en etkin şekilde ancak oralle mümkündür.Haklısın özellikle bir erkeğin bu tarz seylere karşı olması benim çok garibime gidiyor.dediğim gibi kendisine yapılmasına da karşı olan ilk sizin eşinizi duydum.belli ki cinsellikle çok haşır neşir olmak isteyen biri değil maalesef.bu arada birbirini çok seven ve etkilenen kişilerin bu durumdan çekineceğini düşünmüyorum.kimse herkese yapamaz ama benim ten uyumumun iyi olduğu ve hoşlandığım erkeklere karşı gram rahatsızlık olmuyor.haa boynunu emmişim hee cinsel organını fark etmiyor benim için.hatta viz birbirimizin cinsel organına çikolata sürüp oral yapıyoruz.eee tabi ilk başta nasıl olur acaba diye bir durup düşünüyorsun tabu gibi geldiği için.dost acı söyler derler ama ben bu tarz cinselliğe düşkün olmayan adamların bir kadını gerçekten olmazsa olmaz seviyede sevebileceğine inanmıyorum.onu tutkuyla bağlayacak hormon seviyesinden mahrum oluyorlar çünkü.olmasa da olur kafasında oluyorlar.çocuğunuz falan yoksa bence erteleyin, basit sorunlar değil bunlar.
Tam olarak yasak oldugu soylenmiyor zaten.mehruh kerih hos gorulmemis yani.Oral sexin dinen caiz olmadığı tam bir uydurma ve kıymeti kendinden menkul dinci, yobaz, mezhepçilerin iddialarıdır. Kur'an'da yalnızca cinsel ilişkinin anal olmamasına atıf vardır. Müminun suresi 6. ayette "Eşler arasında geçenlerden dolayı kimse kınanamaz." yazar.
Anal ilişki hariç hiç kimse müslimlerin cinsel hayatına sınırlama getiremez. Oral de masturbasyon da serbesttir.
Kuralı Allah koyar. Hiçbir insan Allah'ın dinine ekleme yapamaz. Kur'an'ın anal ilişki hariç tamamen serbest bıraktığı cinsel hayata müdahale olamaz. Eşler arası utanma, çekinme ve sınır olmaz. Bu alandaki mutsuzluk ve huzursuzluk evlilik hayatını kötü etkiler.Tam olarak yasak oldugu soylenmiyor zaten.mehruh kerih hos gorulmemis yani.
Anladim canimm tesekkurlerOral sexin dinen caiz olmadığı tam bir uydurma ve kıymeti kendinden menkul dinci, yobaz, mezhepçilerin iddialarıdır. Kur'an'da yalnızca cinsel ilişkinin anal olmamasına atıf vardır. Müminun suresi 6. ayette "Eşler arasında geçenlerden dolayı kimse kınanamaz." yazar.
Anal ilişki hariç hiç kimse müslimlerin cinsel hayatına sınırlama getiremez. Oral de masturbasyon da serbesttir.
Maalesef asagilik bi durum olarak goruyor sanirimOral seks süper bişey ya kim niye istemez anlamıyorum.