Evlilikte cinsel istekler?

Dini acidan mi dusunuyor.utaniyor mu anlamadim
Yatakta hersey mübah degilmi kari kocaya.. ama bilmiyorum tabii
Oral sexin dinen caiz olmadığı tam bir uydurma ve kıymeti kendinden menkul dinci, yobaz, mezhepçilerin iddialarıdır. Kur'an'da yalnızca cinsel ilişkinin anal olmamasına atıf vardır. Müminun suresi 6. ayette "Eşler arasında geçenlerden dolayı kimse kınanamaz." yazar.

Anal ilişki hariç hiç kimse müslimlerin cinsel hayatına sınırlama getiremez. Oral de masturbasyon da serbesttir.

Oral sexin olmadığı bir ön sevişme nasıl olur, hayal edemiyorum. Karşılıklı olması elbette tercih edilir ama eşlerden birinin isteyip de diğerinin buna karşılık vermemesi cinselliğin ve aradaki sevgi bağının gerektirdiği fedakarlıktan kaçınılması anlamına gelir. Oral sex kadınlar için daha önemlidir, uyarılma ve orgazm için olmazsa olmazdır. Vajen ve klitorisin uyarılması en kolay ve en etkin şekilde ancak oralle mümkündür.

Oralden midesi bulananlar, öğrenilmiş çaresizlik içindeler ve çoğu kadın da oral yaptığı halde, yapmıyormuş, midesi bulanıyormuş gibi konuşuyorlar. Elbette çok küçük bir azınlık kadın ve erkeğin midesi bulanabilir ama bence normal değil.

@Ferhans size de hayran oldum. Cinselliğin tadını çıkarıyorsunuz.

Tam olarak yasak oldugu soylenmiyor zaten.mehruh kerih hos gorulmemis yani.

Tam olarak yasak oldugu soylenmiyor zaten.mehruh kerih hos gorulmemis yani.
Kuralı Allah koyar. Hiçbir insan Allah'ın dinine ekleme yapamaz. Kur'an'ın anal ilişki hariç tamamen serbest bıraktığı cinsel hayata müdahale olamaz. Eşler arası utanma, çekinme ve sınır olmaz. Bu alandaki mutsuzluk ve huzursuzluk evlilik hayatını kötü etkiler.

Mekruh, mendup, mübah, mezhep bu terimler insanlar tarafından uydurulmuştur, dinin aslına ait Kur'an terimleri değillerdir.

Anladim canimm tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…