Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buralar değerlenirYarışı izlemeye geldim, sorunuza cevabım yok.
Günde 9 u okudu bu gözler, balık gibi suda nefes alabiliyorlardır artık herhaldeBuralar değerlenir
Aa olur mu ‘çocuk size uyacak, aksine daha aktifiz, güzelleşti ilişkimiz’ diyenler de gelecektir.Çocuklu ve çocuksuz olmana göre değişir.
Günde 9 u okudu bu gözler, balık gibi suda nefes alabiliyorlardır artık herhalde
İki oğlum var biri 5 yasinda biri 5 aylikÇocuklu ve çocuksuz olmana göre değişir.
Dimi bir de koronadan mutevellit millet sıkıldıkça güreşiyor ortalık yangın yeri.. evlenen mi dersin neler neler.. Bu anı beklemislerAa olur mu ‘çocuk size uyacak, aksine daha aktifiz, güzelleşti ilişkimiz’ diyenler de gelecektir.
Çocukla yamulan 3 5 tipiz şurada sadece, millet alev alev.
Geçen KK’da bir konu vardı. İki bebeği olan bir kadının kocası cinsel hayatları renklensin diye vibratör almıştı, o geldi aklıma. Bana çok ütopik geliyor. Bizimki 16 aylık oldu, hala gece sık sık uyanır. O uyandığında donları toplaya toplaya koşuyorum odaya. Millet vibratör diyor ahsjajksjsAa olur mu ‘çocuk size uyacak, aksine daha aktifiz, güzelleşti ilişkimiz’ diyenler de gelecektir.
Hahahah donları toplama yerinde koptumGeçen KK’da bir konu vardı. İki bebeği olan bir kadının kocası cinsel hayatları renklensin diye vibratör almıştı, o geldi aklıma. Bana çok ütopik geliyor. Bizimki 16 aylık oldu, hala gece sık sık uyanır. O uyandığında donları toplaya toplaya koşuyorum odaya. Millet vibratör diyor ahsjajksjs
Bebeğiniz küçükmüş, ilişki sıklığınız azsa da normaldir şu ara.İki oğlum var biri 5 yasinda biri 5 aylik
Maalesef durum bu.Hahahah donları toplama yerinde koptum
Hepimizde durum aynı gözümde canlandı ondan bi gülme geldiMaalesef durum bu.
Ama öyle deme film ya çocuktan sonra çıkıp sosyalleşme azalıyor, çıkıp bir kaçamak tatil, geceleri eğlenme kalmıyor. Garibanın tek eğlencesi kalıyorAa olur mu ‘çocuk size uyacak, aksine daha aktifiz, güzelleşti ilişkimiz’ diyenler de gelecektir.
Benim hala çocuklar gecede en en az kelle başı 3 kere uyandıklarından, uyudukları ilk 1 saat uyanmazlar sadece o süre varAma öyle deme film ya çocuktan sonra çıkıp sosyalleşme azalıyor, çıkıp bir kaçamak tatil, geceleri eğlenme kalmıyor. Garibanın tek eğlencesi kalıyor
Biz de sıklığı çok değişmedi bundan sebep ama o da olmasa neyle eğlenecek bu garipler.
Tabii günde dokuz falan abartının dibi de