Evlilikte cinsel ilişki sıklığı, lütfen yardım.

Antihadsiz

Bana eski zamanlarım lazım...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2021
42
153
Hemen konuya gireceğim. Eşimle severek yeni evlendik. Sevgililikten itibaren cinsellik yaşiyoruz. Iliskinin oneminin farkında birisi olarak her istediğinde geri cevirmek istemiyorum. Fakat son zamanlarda arka arkaya gunlerde fazla gir çık olayindan vajinam tahris olup afedersiniz lavabo ihtiyacimda cok ama cok yaniyor, sulaniyorum kaygan da ama arka arkaya yasayinca o an aci yok sonrasi ölüm :KK43: Sanirim benim kocam asiri düskünlerden oluyor ve bu istekle baskasina gözü kayacak diye her istediğinde ilişkiye giriyorum. Abdest kalmiyor bende :KK43: ve bazen cok uykusuz kalıyorum. (Zorlama vs yok ben de istekli bir kadınım normalde)

Evlilikte cinsel ilişki sıklığınızı merak ediyorum?? Zamanla gecer mi bu tahrişler ve sizin buna yonelik bir oneriniz var mı?

Hemen konuya gireceğim. Eşimle severek yeni evlendik. Sevgililikten itibaren cinsellik yaşiyoruz. Iliskinin oneminin farkında birisi olarak her istediğibde geri cevirmek istemiyorum. Fakat son zamanlarda arka arkaya gunlerde fazla gir çık olayindan vajinam tahris olup afedersiniz lavabo ihtiyacimda cok ama cok yaniyor, sulaniyorum kaygan da ama arka arkaya yasayinca o an aci yok sonrasi ölüm :KK43: Sanirim benim kocam asiri düskünlerden oluyor ve bu istekle baskasina gözü kayacak diye her istediğinde ilişkiye giriyorum. Abdest kalmiyor bende :KK43: ve bazen cok uykusuz kalıyorum. (Zorlama vs yok ben de istekli bir kadınım normalde)

Evlilikte cinsel ilişki sıklığınızı merak ediyorum?? Zamanla gecer mi bu tahrişler ve sizin buna yonelik bir oneriniz var mı?
Merhaba;
Yeni evliyiz diyorsun, e bir de severek evlenmişsiniz, Allah bağışlasın. Normal ilk zamanlar için, emin olun eşiniz için de sizin için de düzene girecek, başlarda böyle olabiliyor. Üzülmeyin

Hamile kalana kadar bizde de hergün oluyordu biraz ara verin bir kaç gün. Islaklık olsa da tahrişi engelliyor su bazlı kayganlastırıcılar onu öneririm

bu istekle baskasina gözü kayacak diye her istediğinde ilişkiye giriyorum.
Yanlış bir düşünce. Burada hiç okumadınız sanırım cinsel hayatı düzenli olduğu halde aldatılan kadınları :işsiz: 2-3 gün ara verin sizin sağlığınızdan daha önemli değil 2-3 günde zaten başkasına bakıyorsa gerçek yüzünü görürsün işte.

Şu sizce sağlıklı bi olay da tek sıkıntı vajina tahrişiniz mi cidden?
Şöyle eşim naif birisi bana bunu hissettirmedi de fakat ilişki yaşarken seninle cok güzel ilişkimiz var gözümbaskasini göremez diyor (buna sebep benim, sanirim bende bir korku oluşmuş, biraz salsam aldatilirim gibi :KK43: )

Şöyle eşim naif birisi bana bunu hissettirmedi de fakat ilişki yaşarken seninle cok güzel ilişkimiz var gözümbaskasini göremez diyor (buna sebep benim, sanirim bende bir korku oluşmuş, biraz salsam aldatilirim gibi :KK43: )
Valla aldatan ilişki mükemmelken de aldatıyor, aşkından ölüyorum dese de aldatıyor. Oldu da bi sağlık sorununuz oluştu bi süre hatta uzuunn bi süre ilişkiye giremediniz, nolacak kuma mı getirecek? Bu kadar güvenmediğiniz bi adamla evlilik zor değil mi?

Islaklık ve kayganlık aynı şey değiller muhakkak bi jel alın geçer. Siz de daha iyi hissedersiniz. O acının başka bir sebebi de olabilir muhakkak kadın doğum uzmanına görünüm. Yakın zamanda smear vb testleri verin.

Valla aldatan ilişki mükemmelken de aldatıyor, aşkından ölüyorum dese de aldatıyor. Oldu da bi sağlık sorununuz oluştu bi süre hatta uzuunn bi süre ilişkiye giremediniz, nolacak kuma mı getirecek? Bu kadar güvenmediğiniz bi adamla evlilik zor değil mi?
+1.Benim geçen 2 ayda çoğunlukla mantar problemim oldu mesela ilişki sıklığı baya düştü. Tam iyileştim tekrar oldum derken bikac kez yineledi e araya regller de girince. Şimdi bu sürede anlayisli olmayıp aldatacak adamsa bu zamana kadar beklediği kabahat zaten. Ne kadar yanlış bir düşünce. Veya bazen eşler birbirinden uzakta olabiliyorlar günlerce haftalarca hatta aylarca uzak kalan oluyor..

Belki cogunuz eleştirecek hijyen de gelmeyecek ama regl gunlerjmin 3. Gününe kadar sabredebiliyor ancak ben serbest biraksam ilk güne de tamam der
Bu başka bir şey ya. Regl iken nasıl sevişebiliyorsunuz. Dini boyutu herkesin bileceği inanacı doğrultusunda bir şey ancak hijyen olarak çok kötü. Hiç mi sağlığınızı düşünmüyorsunuz

+1.Benim geçen 2 ayda çoğunlukla mantar problemim oldu mesela ilişki sıklığı baya düştü. Tam iyileştim tekrar oldum derken bikac kez yineledi e araya regller de girince. Şimdi bu sürede anlayisli olmayıp aldatacak adamsa bu zamana kadar beklediği kabahat zaten. Ne kadar yanlış bir düşünce. Veya bazen eşler birbirinden uzakta olabiliyorlar günlerce haftalarca hatta aylarca uzak kalan oluyor..
Tabii ya herkeste olmuştur böyle sorunlar, her sorunumda ay aldatacak mı korkusu güdeceksem, zor günlerde desteğini hissedeceğime aldatılma korkusu hissedeceksem ne anlamı var

Bu başka bir şey ya. Regl iken nasıl sevişebiliyorsunuz. Dini boyutu herkesin bileceği inanacı doğrultusunda bir şey ancak hijyen olarak çok kötü. Hiç mi sağlığınızı düşünmüyorsunuz
Sevgiliyken yaklasmazdı özel günlerimde evlenince ayni yatak dürtüyor adamı, ben de aksi bir kadın olamiyorum bu konuda saglam tavir alip bu duzeni bozmak icin. Adapte sürecindeyiz diye düsünüyorum. Bir gun ayda bir kere 1 haftamın bos geccegine inaniyorum nedense..

Belki cogunuz eleştirecek hijyen de gelmeyecek ama regl gunlerjmin 3. Gününe kadar sabredebiliyor ancak ben serbest biraksam ilk güne de tamam der
Adam fanteziye çevirmiş durumu bence, anladınız ne demek istediğimi.
Regl döneminde insan suyu az içince bile kendi idrarından yanma yaşıyor vs.
Napıyorsunuz siz ya?

X