- 25 Ocak 2022
- 2.655
- 5.297
Partnerinin yasi, adamin performansini etkilemez. Ister 60 yasinda partneri olsun, ister 20 farketmiyor. Esim de benden buyuk, mermiden de hizli :)22 ye göre fazla uyum olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Partnerinin yasi, adamin performansini etkilemez. Ister 60 yasinda partneri olsun, ister 20 farketmiyor. Esim de benden buyuk, mermiden de hizli :)22 ye göre fazla uyum olmaz
Canın ne zaman istiyorsaMerhaba hanımlar sizlere bir sorum var evlilikte cinsel sıklık nasıl olmalı
Yorgunum diye zırlayanlara anlatılası bir konu.Başlığa cevabım; kişiye göre değişir.
Bi abla anlatmıştı, eniştesi dolmuş şoförüymüş, gündüz sıra ona gelene kadar eve uğruyormuş dkfkfkgk
31 yasina gelince tekrar yazin 32 yasinda olucam agustosta esimle ayni yastayiz 17 senedir tanisiyoruz birak 22 yi hala 15 yasimizda gibiyiz bu yasta henuz fiziksel farklilik hissedilmiyor herhangi bir degisiklik hissedilmiyor22 ye göre fazla uyum olmaz
31 yasina gelince tekrar yazin 32 yasinda olucam agustosta esimle ayni yastayiz 17 senedir tanisiyoruz birak 22 yi hala 15 yasimizda gibiyiz bu yasta henuz fiziksel farklilik hissedilmiyor herhangi bir degisiklik hissedilmiyor
31 yasindaki erkekte sorun olmaz sorun olacak bir yas olarak mi goruyorsunuz yani demem o bu isteksizlik her yasta olabilir 25 yasindakindede olabilir o ayri bir konu ama herhangi bir sikintisi olmayan 31 yasindaki erkek 22 yasindakini de bezdirir yaş olarak sorun yaratacak bir yaş değil o onun kendi iktidarsızlığı konu sahibi kusura bakmasın28 yaşındayım önümüzdeki Kasım ayında 29 olucam 31 yaşındaki adamın cinsel isteksizliğini bir nebze tolere edebilirim ancak 22 yaşında olsaydım 31 yaşındaki adamın cinsel isteksizliğne tahammül edemezdim.
Kendin neredeyse bir düzine yaş küçük bir kadınla evleniyirsa kendine güvenmesi lazım.
Kişiden kişiye değişir tabi ki açık açık konuştunuz mu hiçMerhaba hanımlar sizlere bir sorum var evlilikte cinsel sıklık nasıl olmalı. Eşimle 3 yıldır evliyiz 3 aylık bir bebeğim var. Çocuk olmadan önce haftada bir iki kez beraber olurduk fakat çocuk olduktan sonra yani 3 aydır iki defa beraber olduk. Bu durum benim çok canımı sıkıyor. O da benim isteğim ile oldu zaten. Cinsel beraberlik sıklığı azaldıkça benim de ister istemez soğudum eşimden ona karşı içimden ne öpmek ne sarılmak ne de tatlı bir söz söylemek geliyor. İyice uzaklaştım eşimden. Eşim bana karşı öpüp sarılıyor ama ben karşılık vermiyorum artık içimden gelmiyor. Ondan bi şeyler bekliyorum bir ten teması bir istek yani bişeyler olsun istiyorum yok. 3ayda 2 defa olan beraberligimizde yine benim istememle olmuştu.artık yoruldum ve sıkıldım ne yapmalıyım bilmiyorum onu etkilemek için biseyler yapıyorum ama o görmüyor yapsam da aynı yapmasam da benim yaşım 22 eşimin de 31 hayatımız çok monotonlaştı. Bana bir akıl verin lütfen
Siz yazdıklarımı tam anlıyamadınız. Demek istediğim eğer yaş farkı olan çiftlerde büyük olan tarafın cinsel sorunları yoksa sıkıntı olmaz eğer cinsel sıkıntı varsa ne yazık ki genç olan buna daha az tahammül edemeyebiliyor.31 yasindaki erkekte sorun olmaz sorun olacak bir yas olarak mi goruyorsunuz yani demem o bu isteksizlik her yasta olabilir 25 yasindakindede olabilir o ayri bir konu ama herhangi bir sikintisi olmayan 31 yasindaki erkek 22 yasindakini de bezdirir yaş olarak sorun yaratacak bir yaş değil o onun kendi iktidarsızlığı konu sahibi kusura bakmasın
30la 36 nasıl hocam :) ? Böyle oluyor dimiAkran değiller ama aşko yaş farkı dedim kız da 30lu yaşlarda olsa iyi olurdu tamam geç bir yaş değil ama asla 20 yaşın enerjisi yok
Haklısın ama oda belli olmuyor canım, eşim benden çok büyük 30 yıllık evliyim eşim benden kat kat istekli.Yaş farkına bu yüzden karşıyım bi tarafta gençliğinin zirvesinde 22 lik eş bir tarafta orta yaşta bir eş. Uyum yakalamaları her zaman olmuyor
Katılmıyorum dediğinize bu kafadaki insanlar hiç çocuk sahibi olmamalı doğuruyorsunuz 40 45 yaşında ( çocuğa sorunlardan dolayı geç sahip olanları ayrı tutuyorum ) sonra o çocuk herşeyden eksik kalıyor kalmadığını sanıyorsunuz ama kalıyor genç bir annenin babanın verdiği verim verilemiyor çocuğa çocuk 10 yaşinda ebeveynler 50 55 dedesi nenesi gibi olmuyor öyle .. bunlar hayatın gerçekleri çocuk isteyen insanlar daha genç yaşlarda düşünmeli ha bu demek değil 18 20 yasinda herkes cocuk yapsın. Evet bayan arkadasin yaşı ufak ama eşi değil malesef kendine göre bir tercih yapsaydı dediginiz birkac yıl olabilirdi. umarım anlatabilmişimdir..Siz sabah akşam yiyip içip gezip sevişecek yaşta çocuk yapmayı seçmişsiniz. Çok merak ediyorum neden ya neden??
Düzelmeyecek,nasıl başladıysa öyle gidecek. Sende ya kabullenip oturacaksın yada bu diyardan gideceksin.
gerekli bakımı seksi kıyafeti yada gerçekten seni istemesi için bi parfüm bi makyaj yapıyor musunuz? mesala arada farklılık olsun diye tamam çoçuktan şu sıralar yorgun ve yogunsunuzDediğim gibi hep ben başlatıyorum ben baslatsam devamı gelecek ama istiyorum ki o beni istesin o bana gelsin hep bi taraftan beklemek olmuyor ki
Yoo yine de olurdu 30 lu yaşlar kadınlığın zirvesidir .10 yaş fark olması önemli. Kız da 30 falan olsaydı bu kadar sorun olmazdı.
Hiç ilgisi yok.Siz yazdıklarımı tam anlıyamadınız. Demek istediğim eğer yaş farkı olan çiftlerde büyük olan tarafın cinsel sorunları yoksa sıkıntı olmaz eğer cinsel sıkıntı varsa ne yazık ki genç olan buna daha az tahammül edemeyebiliyor.
Evlilikten evliliğe değişir tabiki, rakam vermek yanlış olur.Merhaba hanımlar sizlere bir sorum var evlilikte cinsel sıklık nasıl olmalı. Eşimle 3 yıldır evliyiz 3 aylık bir bebeğim var. Çocuk olmadan önce haftada bir iki kez beraber olurduk fakat çocuk olduktan sonra yani 3 aydır iki defa beraber olduk. Bu durum benim çok canımı sıkıyor. O da benim isteğim ile oldu zaten. Cinsel beraberlik sıklığı azaldıkça benim de ister istemez soğudum eşimden ona karşı içimden ne öpmek ne sarılmak ne de tatlı bir söz söylemek geliyor. İyice uzaklaştım eşimden. Eşim bana karşı öpüp sarılıyor ama ben karşılık vermiyorum artık içimden gelmiyor. Ondan bi şeyler bekliyorum bir ten teması bir istek yani bişeyler olsun istiyorum yok. 3ayda 2 defa olan beraberligimizde yine benim istememle olmuştu.artık yoruldum ve sıkıldım ne yapmalıyım bilmiyorum onu etkilemek için biseyler yapıyorum ama o görmüyor yapsam da aynı yapmasam da benim yaşım 22 eşimin de 31 hayatımız çok monotonlaştı. Bana bir akıl verin lütfen