- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
Dediğiniz gibi deli cesareti.. Allah korudu gerçekten. Boşandığım zaman tamamen kurban adağım varmayısta tanışıp ağustosta evlenmek nasıl bi deli cesaretidir? yine ucuz kurtulmuşsun.
Dediğiniz gibi deli cesareti.. Allah korudu gerçekten. Boşandığım zaman tamamen kurban adağım varmayısta tanışıp ağustosta evlenmek nasıl bi deli cesaretidir? yine ucuz kurtulmuşsun.
İbretlik olmuş...Bir boşanma olayına şahit olmuştum,adam uyuşturucu kullanıyor diye bin bir işkencenin sonunda kadın boşandı ,kadına yapılan suçlama pişkinliğin de bu kadarı dedirtmişti; karı olsaydı da değiştirseydi.Aile daha sonra o kızcağızı çocuğuyla bir başına bıraktı, ceza kesip torunlarıyla hiç ilgilenmediler.Üstüne çirkin iftiralar da cabası...
Yorumu siz yapın,aile trafik kazasında feci bir şekilde öldü,adam motor kazasında yüzüne estetik yapmak zorunda kaldı,ölümden döndü ne evlenebildi ne de düzgün bir hayat kurabildi.
Kadın tekrar evlendi 3 çocuğu daha oldu ve çok mutlu!
İlahi adalet mi? dedirten olaylardan.....
Ben upradım.Görmedim.Ne yapıyor haber de alamıyorum pek.Evet ablalarim kardeslerim. Evliliginde de bosanirken de hakikaten cok haksizliga ugramis olanlar sonrasinda bunun karsi taraftan aci aci aci ciktigini, onlarin da cok cektigini ya da pisman olduklarini gorduler mi?
Mahkeme kağıdındaki yazdıkları suçlayıcı şeyler veya iftiralardan mı bahsediyorsun?Canimi cok yaktilar ne onurum kaldi ne namusum 23 yasinda hayattan sogudum. Ve bu insan eski kv hafiz birisi. Dinden de soguttular iyice. Umarim iki dunyada da gorurum surum surum surunduklerini
Çok genç.Evlilik çok daha kolay olur.Hayat 30 undan sonra boşananlar için daha zor.Keşke ben 30 unda atandığımda ilçede kalmasaydım.Şimdi merkezdeyim 30 olsam birsürü dengim olacaktı işyerinde.Ah ah.Yaş belimi büktü..Şimdi gençler etrafımda eğlence için peşimde.Sen güzel bir evlilik yapacaksın inanıyorum ben, şimdi herşey çok flu senin için ama güzel zamanların da olacak emin ol
İnşallah olursun.Ben olmadım.Yaştan dolayı çok şanslısın.Etrafında bir sürü yaşıtın evlenmemiş dengin olur.İnşallah öyle olur. Herşeyimi aldılar neşemi güveni umudumu. İntikamımı mutlu olarak almak istiyorum..
Kağıda yazmadılar çekişmeliye çevirirsen bunlar olur dediler. 2.sayfafaki yoruma yazmıştımMahkeme kağıdındaki yazdıkları suçlayıcı şeyler veya iftiralardan mı bahsediyorsun?
İnşallah. Teşekkür ederim ama şu an ki önceliğim kendim. 27-28den önce düşünmüyorumİnşallah olursun.Ben olmadım.Yaştan dolayı çok şanslısın.Etrafında bir sürü yaşıtın evlenmemiş dengin olur.
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın tulipa gönlüne göre versin inşallah. Sen yine bana benim yaşıma gelince anlarsın diyeceksin ama bu kadar karamsar olmasan keşke. Ömür geçip gidiyor nasipse olur değilse de sürekli bunu düşünmemek lazım. Valla ben de arpacı kumrusuyum ama sen daha bi ince düşünüyorsun abla yahu sana zarar bu kadarıÇok genç.Evlilik çok daha kolay olur.Hayat 30 undan sonra boşananlar için daha zor.Keşke ben 30 unda atandığımda ilçede kalmasaydım.Şimdi merkezdeyim 30 olsam birsürü dengim olacaktı işyerinde.Ah ah.Yaş belimi büktü..Şimdi gençler etrafımda eğlence için peşimde.
Anlaşmalı mı yani sizin dava canım? E neden hala bitmedi öyleyse, daha önce sorduysam da affetKağıda yazmadılar çekişmeliye çevirirsen bunlar olur dediler. 2.sayfafaki yoruma yazmıştım
Peki ben niye mutsuz oluyorum?Geçen işyerinde iş için telimi verdipim koskoca evli adam benle bugün msjla sohbet etmeye kalktı.Bilseydim faceden de eklemezdim .Yaşımı bilip bekar olduğumu görenler farklı yaklaşmaya çalışıyor.Yaşımı söylemeyecem bir daha .Hanım hanımcık da bir kızım.Bir de tanıdık biraz bu kişi.Sanki hayatıma dalabilirsiniz diye mesaj veriyorum.Çok sinirlendim bugün.Bunlar bu cüreti nerden buluyor.Bu olay moralimi çok düşürdü.Zaten birkaç genç peşimde ama onlar rahatsız etmiyorBaskalarini mutsuz edenler kendileri de mutlu olamiyor bunu soyleyebilirim.
Estağfrullah abla. Anlaşamadık hala çnkü. Eşim avukat tutmadı. Yurtdışında. Kaynana mehiri vermedi. Boşanmicaz dediler vs vsAnlaşmalı mı yani sizin dava canım? E neden hala bitmedi öyleyse, daha önce sorduysam da affet
Sen güzel bir evlilik yapacaksın inanıyorum ben, şimdi herşey çok flu senin için ama güzel zamanların da olacak emin ol
Gofi bize de inanıyorum valla, yani bu evlilik meraklısı olmak değil zamanı geldiğinde neden güzel ailelerimiz olmasın ki :)) bi kere hayal kırıklığına uğradık diye hakkımız öldü mü nedir yaniMihii, İnşallah bizde@Mihail Zoscenko
Gofi bize de inanıyorum valla, yani bu evlilik meraklısı olmak değil zamanı geldiğinde neden güzel ailelerimiz olmasın ki :)) bi kere hayal kırıklığına uğradık diye hakkımız öldü mü nedir yaniha nasip değilse allah yazmadıysa olmaz zaten, başımız üstüne o da kabul :))
Ablalarım ben de aşık olurun severim ama evlilik yapamam gibi hissediyorum. Sonsuza kadar evet durumu imkansız geliyoya aslında evrene güzel mesaj yollamak mihi
cidden benim ağzım yandı, aklıma geldikçe psikolijk şiddeti öfke doluyorum ağırlık çöküyor.
ama öyle bir insan içinde hayatımı korkularla geçirmemeliyim diyorum.
kimin için ne için yanii, ortada kara sevda büyük aşkta yoktu, olsa ex olmazdı zaten
hakkımız ölmemeli mihii, hayatın baharındayız daha, hoş ben 30 u devirdim gerçide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?