bence olur. urfa gbi yerde bile eşin eğitimli biri olsun istiosan ya çok güzel olacaksın seni alcak yada eşit konumda olacaksınız.bizim burda beyaz tenliler güzel görülür hep bende esmer im ne yazıkki eğitimli biri beni sitemedi şimdiye bende çabalıyorm işte yaş oldu 26 halen çabalıyorum.
cadısıla tşkrler iltifat için.keşke uzun uzun anlatabilsem hakverirdiniz.malesefki bu beyaz ten konusuunda takıntım yokken takıntılı hale getirildim durum bundan ibaret
ŞÖYLE BİRŞEY SÖYLEMELİYİMKİ ÜNİVERSİTEDE GÖRDÜĞÜMÜN BİRÇOĞU NİŞANLIMIN YANINDAN BİLE GEÇEMEZ DAWRANIŞ KONUŞMA SOSYAL İLİŞKİLERİ MÜKEMMEL WE EN ÖNEMLİSİ EGOSU SIFIR.......... ŞUNU BELİRTEYİM BEN GENELLEMEYLE BU KONUYU AÇTIM SADECE KENDİ İLİŞKİM DEĞİL ACABA BU ŞEKİLDEYKEN EWLİ OLANLAR NE DURUMDA OLUYO DİYE ........ANLATTIĞIN ŞEYLERİ BİREBİR YAŞIYORUM ONU ÇOOOOK SEWİYORUM...opuyorumnanaktana.s.
o zaman senin açından hiçbir sıkıntı yok. daha ne. sık sık üni vb. anılardan bahsetmezssin. her konuda ön planda karar belirleyici olmazsan karşı tarafı zorla komplexe sokacak şeyler yapmadığın sürece hiç sıkıntı yaşanmaz.
2 yıldır hiç konusu olmadı bile. biz çok rahatız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?