evlilikte bayanın okumuş erkeğin okumamış olması problemmi???

iceblue

ღ♥♥tatLı aŞkıM♥♥&#43
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2009
141
1
96
37
Diğer
arkadaşlar ewlenmeden önce bunun problemi çok çıkmazmış duyduğuma göre ama ewlendikten sonra çıkar mı? çıkarsa ne bibi problemler?? öncelikle ewli olan arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum..... teşekkürler

bence olur. urfa gbi yerde bile eşin eğitimli biri olsun istiosan ya çok güzel olacaksın seni alcak yada eşit konumda olacaksınız.bizim burda beyaz tenliler güzel görülür hep bende esmer im ne yazıkki eğitimli biri beni sitemedi şimdiye bende çabalıyorm işte yaş oldu 26 halen çabalıyorum.

problem kişilere bağlı bence. para meselesi - maaş farkı mı sorun olcak?CADIARZU

erkeğin kadından fazla kazanması problem olmaz ama kadının erkekten fazla alması çoğu erkeği rahatsız eder bence.tabi bu karşınızdaki erkeğin karakterine de bağlı bir şey ayrıntılara takılan bir insansa bu sebepten dolayı evliliği ızdıraba bile çevirebilir bana göre.

valla bilmiyorum eğer eğitim yada maaş farkı sorun değilse genel olarak bence tek sorun kalıyo güzellik arıyolar demekkkiki biz halen evlenemedik

çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır lafına ben gönülden inanıyorum.belki biraz daha özen göstermeniz gerekiyordur kendinize.gösteriyorsanız ve hala bekarsanız o da çevrenizdeki erkeklerin bi garipliğidir kaydirigubbakcemile5

valla bilmiyorum fotodaki bakımlı ve makyajlı halim görüyosnzdr erkeklerde sorun yok bence annelerinde sorun var görücü usulü bitmiş değil anne bulur sonra çocuk beğenir

ben pek bilmiyorum tabiki orda durumlar nasıldır.umarım en kısa zamanda hayırlı bi kısmet bulursunuz.kaç yaşındasınız ki bunu dert ediyorsunuz

yaş 26 tek odak noktam evlilik değil amma malesef on yıldır kpss öss dgs denemedik şey kkalmadı son çare bazen çaresssz hissettiğinde böyle düşünüo insan

kesinlikle sorundurrr.. erkekler evlilikte istedikleri herşeyi soruna çevirebilirler.. bu da gayet iyi bi fırsat ezikliklerini hissetmeleri içinnn.. haa kadının sorun çıkarma konusunda profesyonelliğini de olaya katınca alsana mükemmel bi boşanma konusu:)

erkeğin kendini geliştirmesi önemlidir diploma işe yaramaz. eşim ilkokul terk ve üni mezunuyum eşim dışardan lise diploması almış bir şekilde. ve ben şuan çalışmıyorum. açıköğretim okuyorum.2. üni.

ve asla bir sorunum yok. içim çoooook rahat mutluyum. kendini geliştirmiş küçüklüğünden beri çalışmış çok konuda bilgisi çevresi olan bir kocam var. maddi manevi rahatım. eşim dört dörtlük.

kişinin kendini geliştirmesiyle alakalı. sorun olmaz.

kişiden kişiye değişen bi konu..
eğitimli insanla eğitimsiz insan arasında mutlaka olaylara bakış açısı farkı oluyo..
başlarda sorun olmasa bile ilerleyen zamanlarda bu konu kafanı kurcalayabilir,eşin kaldırsa bile sen acaba eğitimli biriyle daha farklı mı olurdu diye düşünebilirsin...
fisfisfis

bence sorun olmaz. iki taraf da egolarını bir kenara atarsa hiç bir sorun olmaz. güven ve karekter çok önemli. kadın daha eğitimli ise o da yuvası ve çocukları için, geleceği içindir.eğer kadın böyle bir durumda üstünlük taslarsa tabiiki sorunlar olur. erkek çoğu işte çalışabilir, beden ve güç gerektiren işlerde ya da gece falan da çalışabilir. ama kadın aklını, yeteneğini ve eğitimiyle çalışabilir. bu düşünceyle davranmak lazım. ve bu düşünceyi partnerimize yansıtmak lazım. hayatta pozitif ve akıllı olmalıyız.

gülendam canım şehirsel bi problemden bahsetmedim ve olay şu ben nişanlımla 8 yıldır beraberim ve ben üniversite o ise lise mezunu allaha şükür şuan hiç bi problemimiz olmadı herzamanda destekti ama bilimsel açıklamalar hep bayan okumuş olsa problem diyo...ama erkek okumuş bayan ilkokul mezunu olsada problem olmuyomuş........ayrıca böyle olucağını düşünmüyorum ama kimin ne yaşayacağını bilemeyiz ki ben EWLİ OLANLARIN DÜŞÜNCELERİNİ MERAK EDİYORUM...............

KESİNLİKLE KATILIYORUM CANIM AMA İNANKİ SADECE BEN DEĞİL AKLINA TAKILAN ÇOK İNSAN VAR VE BENİM DÜŞÜNCEM KESİNLİKLE BAYAN OKUMALI KİMSENİN Bİ GARANTİSİ YOK AMA ERKEK DEDİĞİN GİBİ Bİ ŞEKİLDE İŞ BULUYO a.s.

QUOTE=adamavi;10329516]kişiden kişiye değişen bi konu..
eğitimli insanla eğitimsiz insan arasında mutlaka olaylara bakış açısı farkı oluyo..
başlarda sorun olmasa bile ilerleyen zamanlarda bu konu kafanı kurcalayabilir,eşin kaldırsa bile sen acaba eğitimli biriyle daha farklı mı olurdu diye düşünebilirsin...
fisfisfis[/QUOTE]

:uhm:HAKLI OLABİLİRSİN CANIM EŞİM OLACAK İNSANDAN ÇOK EMİNİM ÖYLE BİRŞEY DÜŞÜNMEYECEĞİMİDE BİLİYORUM AMA AYNI EW İÇİNDE YAŞAMAK FARKLI OLSA GEREK

ŞÖYLE BİRŞEY SÖYLEMELİYİMKİ ÜNİVERSİTEDE GÖRDÜĞÜMÜN BİRÇOĞU NİŞANLIMIN YANINDAN BİLE GEÇEMEZ DAWRANIŞ KONUŞMA SOSYAL İLİŞKİLERİ MÜKEMMEL WE EN ÖNEMLİSİ EGOSU SIFIR.......... ŞUNU BELİRTEYİM BEN GENELLEMEYLE BU KONUYU AÇTIM SADECE KENDİ İLİŞKİM DEĞİL ACABA BU ŞEKİLDEYKEN EWLİ OLANLAR NE DURUMDA OLUYO DİYE ........ANLATTIĞIN ŞEYLERİ BİREBİR YAŞIYORUM ONU ÇOOOOK SEWİYORUM...opuyorumnanaktana.s.

unv mezunuyum nısanlım lıse 2den terk sevmıyomus bırakmıs 5 yıldır aynı ısyerınde calısıyor benmse bırıseyaramayan öğretmenlık dıplomam var ama bu durum erkegın egosundan cok kadının tavırlarıyla alakalı eger her sorundaerkegı bu sekılde ezerse kullanırsa zaten adamı sevmıo demektr kı bu durumda cıkan sorunlar kaçınılmazolur.amaıkı kişi birbirini sevdıkten snra bence önemı yoktur.kısınınkendısını gelıstırmesıyle alakalı ılıskıye baslarken bılmıomuyum tahsıl durumunu maddı durumunu kabul edıp evlenıosam evlendıkten snra sorun cıkarma luksum olamazdıe dusunuyorum.4 yıldır nısanlımla beraberız 1 gun bıle benı uzup kırmadı çok huzurlu bır ılışkımız var bence en önemlısı bu ALLAHIM HUZUR GIBISI YOK:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…