• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte bayanın okumuş erkeğin okumamış olması problemmi???

bence olur. urfa gbi yerde bile eşin eğitimli biri olsun istiosan ya çok güzel olacaksın seni alcak yada eşit konumda olacaksınız.bizim burda beyaz tenliler güzel görülür hep bende esmer im ne yazıkki eğitimli biri beni sitemedi şimdiye bende çabalıyorm işte yaş oldu 26 halen çabalıyorum.

açtığın bütün konularda cilti beyazlatmakla ilgili

niye böyle düşünüyorsunki ...

kendini olduğun gibi sev bence esmer ve güzelsin..

ben önlisans mezunuyum eşim lise...ne flört döneminde ne de şimdi aklımızın ucundan bile geçmedi bu konua.s eşimde de öyle bi eziklikti, ego sorunuydu vs.hiç yok:nazar:...benimkinde bi sorun var heralde:roflol:

yahu arkadaşlar okumamışlık her halıyle sorun bence.okumamışlığın cinsiyeti olmaz her iki taraf içinde tehlıke arzeder.yerimseniben hele evlilikte tabiki sorun olur.

cadısıla tşkrler iltifat için.keşke uzun uzun anlatabilsem hakverirdiniz.malesefki bu beyaz ten konusuunda takıntım yokken takıntılı hale getirildim durum bundan ibaret

sorun konusuna gelince bence şimdiki türkiye şartlarında baştada dediğim gibi eğer erkek eğitimli aramıyorsa güzellik arar ön şart öyle kabul eder.eğitimli arıyosa güzelliği fazla önemsemez benim düşüncem bu.bizim taraflarda ise görücü usulu olduğu için çevrede yoksa mecburen böyle bi durum oluyo anne gelir beğenir güzeel bulursa oğluna söyler sonra tanışırsınız.aslında erkekler pek fazla güzellik aramıyo görücüye gelen erkek olsa belki beğencek o sıra bence bayanlar beğenmiyo pek görücüyede annelerin geldiğini düşünürsek durum açık .konuyu yine istediğim yere getirdim galiba:dance: kusura bakmayın arkadaşlar takıntılı yaptılar gerçekten

cadısıla tşkrler iltifat için.keşke uzun uzun anlatabilsem hakverirdiniz.malesefki bu beyaz ten konusuunda takıntım yokken takıntılı hale getirildim durum bundan ibaret

Yaa insanlar esmerleşmek bronzlaşmak için solaryma giriolar gerçekten bende anlamadım bu beyaz ten merakını saçmalık bence ordaki bu zihniyeti değiştirmek lazım beyaz tenli olunca ne değişiomuş onlar yaşlanmayıp bi ömür taş bebek gbi kalıolarmıymış madem o kdr meraklılar rus,alman bayanlara baksınlar..:umursamaz:
Bayanın okuması erkeğin okumaması konusuna gelincede bu kişiden kişiye değişir bence kendini geliştirmiş bu tür konulara takılmayan bireylerseniz sorun teşkil etmez bence..

gulendam
sorun konusuna gelince bence şimdiki türkiye şartlarında baştada dediğim gibi eğer erkek eğitimli aramıyorsa güzellik arar ön şart öyle kabul eder.eğitimli arıyosa güzelliği fazla önemsemez benim düşüncem bu

Arkadaşım anlamadımki ben sen bu kalıpları nerden çıkardın ya okumuş ya güzel olması gerekiyo die..
Biriyle doğru düzgün bişiler yaşamak isteyen bi insan hayatını paylaşmayı planlayan bi erkek güzel ama kendine çocuklarına hiç bir gelecek vaadedemeyen,hiç bir şey katamıycak biriyle olmak istemez..
Okumuşluklada herşey bitmez ayrıca ne okumuşlar gördükde ........ neyse anlayan anladı heralde bence sen bu kalıpları kafandan çıkar böyle düşünenlere sende eklenmiş oluosun eleştirirken..

bu düşünceler benim değil urfada böyle gerçekten.bende istem dışı takıntılı oldum hiç böyle takıntılarım yokken malesefki

resimde fondoten var.pudra daha doğruusu.normalde yüzüm açık esmer.

seni beğenen böyle beğensin boşveeeer.elbet senin de bi yerlerde bi kısmetin vardır ama geç ama erken elbet çıkar karşına.bu kadar takma kafana en güzel yıllarını bunları dert ederek geçirme bence

baktığımız yerde gördüklerimizin yakın olması mühim
güzel eğitim almış fakat kendine birşey katamamış kişi ,az eğitim almış fakat bireysel gelişimini önemseyen ,araştırmacı olan kişiyi geriden takip edebilir..
aynı çerçeveden yakın hisler ile bakabilmektir esas tılsım bence..
önemsemez görünenler bu yüzden sorun edinmezler
problemi olan kişinin iletişimi zaten pürüzlüdür, durum ise bahanesi olur gibi geliyor bana..

vLL kendimi çirkin bulmuyorm ben minyon yaşımı göstermeeyn tatlı biri olduğumu söylüyolar bende ona inanıyorm farkındayım amam beyaz tenin banna yakıştığınıda düüşünüyorum takıntıdan çok ten rengi çok değiştiriyo beni .ayrıca ben şu an össye hazırlanıyorum tek derdim evlilikmiş yada güzellikmiş bi görüntü vermek beni üzer çünkü gerçekten öyle değilim yıllarımı verdim okuma uğruna.olmadı amam pes etmedim.

ŞÖYLE BİRŞEY SÖYLEMELİYİMKİ ÜNİVERSİTEDE GÖRDÜĞÜMÜN BİRÇOĞU NİŞANLIMIN YANINDAN BİLE GEÇEMEZ DAWRANIŞ KONUŞMA SOSYAL İLİŞKİLERİ MÜKEMMEL WE EN ÖNEMLİSİ EGOSU SIFIR.......... ŞUNU BELİRTEYİM BEN GENELLEMEYLE BU KONUYU AÇTIM SADECE KENDİ İLİŞKİM DEĞİL ACABA BU ŞEKİLDEYKEN EWLİ OLANLAR NE DURUMDA OLUYO DİYE ........ANLATTIĞIN ŞEYLERİ BİREBİR YAŞIYORUM ONU ÇOOOOK SEWİYORUM...opuyorumnanaktana.s.

o zaman senin açından hiçbir sıkıntı yok. daha ne. sık sık üni vb. anılardan bahsetmezssin. her konuda ön planda karar belirleyici olmazsan karşı tarafı zorla komplexe sokacak şeyler yapmadığın sürece hiç sıkıntı yaşanmaz.

2 yıldır hiç konusu olmadı bile. biz çok rahatız.

o zaman senin açından hiçbir sıkıntı yok. daha ne. sık sık üni vb. anılardan bahsetmezssin. her konuda ön planda karar belirleyici olmazsan karşı tarafı zorla komplexe sokacak şeyler yapmadığın sürece hiç sıkıntı yaşanmaz.

2 yıldır hiç konusu olmadı bile. biz çok rahatız.

teşekkür ederim görüşün için canım ben baştada söyledim genellemeyle açılan bi konu herkez sıkıntısını derdini anlatsın bizde bizi ilgilendiren bilgilendiren bişey olursa ders alalım diye sonuçta evlilikle çıkma süreci farklıdır dimi:sm_confused:

Back