Evlilikte bakım!!!

valla her adam aynı degil. Biz rahattan yanayız. Dişardan baktıgında eşim takım elbiseli hergün traşlı bir devlet memuru eve geldiğimizde bildiğin hıyarlı baba ile havuçlu ana..Yırtık eşofman altım,tepeden toplanan saçlarım
Kıl tüyde sorun olmuyor normal kuru düzen devam. sonuçta erkektede var kıl her an elımızde cımbızla ağdayla gezemeyiz.
Çok dert etmeee annem salaş halime kızardı kocam pasaklı raziyem diye seviyor..Anamın evinden daha rahatım

Ewde hayatta bakımsız dolaşamam..

Yazları genellikle ewde tayt ve badi giyerim saçlarımı tepeden toplarım..

Küpem muhakkak olur kulağımda...

Rimel yada göz kalemim zaten hep varr, yatmadan önce cildimi toniklerle temizlerim...

Zil çalar komşu falan gelir pasaklı çıkamam kapıya

Yaniii hergün duş almak ve duştan sonra vücut losyonu sürmek bu kadar zor olmamalı sizin için...

Yaşınız kaç bilmiyorum ama iyice salmışsınız kendinizi..

Çalışıyor musunuz peki?

Bence ilk önce alışverişten başlayın, değişik kıyafetler alın...

O pijemalarıda gözden uzak tutun, hatta atınn

Temizlik mutlaka olmalı da
Ben öyle 7/24 ful makyaj ve şuh geceliklerle dolanmıyorum evde açıkçası
İşten gelip pijama takımımı giyip tepede bi topuz yapıyorum, doğru mutfağa
İşyerinde de hafif makyaj yaparım hatta sadece göz makyajım ve dudak koruyum olur o yüzden evde yüzümü yıkayınca başka biri olmuyorum

Ayda 1 komple sir ağda, aynı gün kuaföre de uğrarım. Planımı ona göre yaparım çünkü, manikür, pedikür, kaş,bıyık vs işlerimi de halledip eve gelirim.Hamileliğe kadar saç boyamı da yaptırırdım ama, şu an maalesef onu atlamak durumundayım. Her gün istisnasız duşumu alırım, evde giydiğim kıyafetim ve yatak kıyafetim ayrıdır.Evde makyajlı dolaşmam.Hoş günlük hayatta da yaptığım tek makyaj, göz kalemi, rimel ve allık olduğu için pek fark etmez. Evde giydiğim kıyafetlerin, uyumlu olmasına dikkat ederim. Lekeli, yırtık , birbiri ile uyumsuz kombinler giymem asla. Bir de kıyafet alırken, kombinleyerek giyebileceğim şeyleri tercih etmeye çalışırım.Her duş sonrası vücut kremimi sürerim, sabahları nemlendiricimi de kullanırım. Ya bunları yapmak çokta zor değil ki, sadece istemek önemli.

bende arkadasa katılıyorum. evde bir ınsan rahat olmalı .

sahsen ben dısarıya gıderken makyajımı yaparm ama evdeyken cildimin nefes alması gerektigine ınandıgım ıcın sfır makyajlıyım. cildimi dınlendiriyorum. bu demek degıldır ki bende bakımsızım. aksıne cildime maskeler yaparm. tonik surerım. tuylerımden kurtulurum. disleriimi fırcalarm. ama evde hele hele bu sıcak aylarda cildim rahat olmalı. ve esofmandan bska bişide gıymıyorum. cunku ev demek rahatlık mutluluk huzur demek. bi film izlerken kanepeye yayılıp rahat cool bi sekılde ızlemek bana daha bi çekici gelıyor :)))

Son düzenleme:
kıl tüy muhabbetine zaten girmiyorum bi bayanda görmeye tahammül edemem

akşam yatmadan yüzümü temizleyilerimle yıkayıp tonikliyorum
ayda bir mutlaka kese yaparım

ama evde makyajlı kokoş olamıyorum, iiş yerinde sadece hafif makyaj yaparım gün boyu o idare eder :)
her daim makyajlı olamayı sevmiyorum evde cild dinlenmeli bence de
tayt yada eşofman altı üstüme de tişört vs giyerim.
saçlarım genellikle tepede topuz modundadır

zaten 2 yaşında afacan kızım var yetişemiyorum ki her şeye.

Son düzenleme:
bakımlı ve bakımsız halim aynen bu şekıl olduğundan..

utanma belası bakımlı olmak zorundayım..

Eki Görüntüle 1168248

Charlize theron mu o? hayallerim yerle bir oldu. Ben bayılıyordum bu kadına yaaa
Bana da aşırı makyaj yakışmıyor ya. Annesine özenmiş kız çocukları gibi oluyorum
Rimel, ruj fazla koyu olmayan allık. Far falan sürersem eğreti duruyor hep.

sir ağda tüyleri zayıflatması açısından iyi bir yöntem. ama fırsatınız varsa lazer epilasyon deneyin derim. seanstan sonra tüyler büyük oranda dökülüyor, bir sonraki seansa kadar geç uzuyor ve bir süre sonra büyük oranda bitiyor. %100 biymiyor tabii, ama ben baya bi rahatladım. zira ben de biraz üşengeç bir insanım ve tüylerim kesinlikle ayda bir falan değil, resmen haftasına çıkıyodu.
bence sürekli bakım, her ortamda frklı bir kılık kıyafet-saç-bakım modeli şu aşamada (birden başlamak yönünden yani) sizi yorabilir. yavaş yavaş başlayın isterseniz.

Makyaj nelere kadir miş şuna bak inanmak imkansız profesyonel makyajla ben dünya güzeli olurum herhalde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

charlıze evet ama monster fılmı ıcın bu hale gelmıstı..

yoksa normalde makyajsız guzeldır..

bende hayatımda far surmedım ama bı göz kalemı sürmesem oluyorum kel aynak..

allık sürmesem,cansız surat..

oyuzden hergun sabah erkenden kalkıp,yuzume kaş göz cızerım..

yoksa hayatımda görmedim kendımı full makyajlı..gelın makyajımı bıle kendım yaptım..sadece göz kalemı:)

ben de bir an korkmuştum, bu halde mi kadın diye.
Bana da makyajsızken hasta mısın diyorlar hep
Annem bile gözümüzü alıştırdın, makyajsızken bir halta benzemiyorsun dedi geçen gün

ama bu charlizein majyajla çirkinleştirilmniş hali doğal hali değil

Aynen yaaa, sürekli dügüne yada bi davete karilcakmis gibi olan kadinlar cok abarti bence
Tamamen salmadan iki üc tügün bi sakincasi yok bencede, pis degiliz canim ama süreklide ak parlak olunmuyor
Hem es hem iki cocuk 7/24 hanimhanimcik olamam vallah, beni seven böyle sevsin

Süslü kokana

Son düzenleme:

bakımlı ve bakımsız halim aynen bu şekıl olduğundan..

utanma belası bakımlı olmak zorundayım..

Eki Görüntüle 1168248

charlize theron, cani filminde çirkinleştirmek için özel ekip çalışmış.Güzelleştirmek için özel ekip,çirkinleştirmek için özel ekiğ. Vay arkadaş..Biz salatalık ile çay maskesine devam

Canım charlize "Monster" filmi için bu hale getirilmişti..

Selam Kızlarrr,

Dün bakamamıştım cevaplara bir sürü yorumlar yazmışsınız çok mutlu oldummmm, şimdi tek tek okuycam tüm yorumları :)))

Son düzenleme:
bakımlı olmak bu kadar zor olmamalı :26:

ben bekarım ama evde kesinlikle pijamayla durmam duşumu alırım ,küpe takarım falan , tshirt ve kapri giyerim yazın kuaföre alışverişe gitmek zor değil hemde keyifli

evli olsam ekstra bi özen gösterirdim tabi daha hoş şeyler giyerdim

tabiki evde 7/24 pür pak olamayız ama dikkat etmek gerekirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…