- 23 Aralık 2012
- 2.948
- 409
- 198
- Konu Sahibi magrur_prenses
-
Merhaba kızlar,,
Ben açıkçası öyle kendine çok bakan biri değilim. Hatta baya bakımsızım da denilebilir. Bunun yanında kilo sorunum var ve bu sorunu çözmeye çalışıyorum.
Ama benim esas sorunum, evet her zaman bakımlı olmalıyız ama ben ailemle yaşıyorum ve o kadar rahat saldım çayıra mevlam kayıra modundayım ki bazen düşünüyorum evlenmiş olsam ve eşim beni bu halimle görse boşar yeminlesarkık bir vücut, üzerimden çıkmayan pijama, eksik kişisel bakım vs vs. kusurum o kadar çok ki. Ne yapmalıyım nereden başlamalıyım bilmiyorum, biraz da üşengecim sanırım şimdiden bir düzen kurmaya çalışsam 1 yıla ancak kurarım gibi.
Bir de kıl-tüy işlerini nasıl hallediyorsunuz? Bekarken bir tık daha rahat olabiliyoruz,azcık çıksa da sorun olmuyor ama ilerde hep temiz gezmek nasıl mümkün olacak?
Desteğinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum,,
yüz yıkadıktan sonra evde her gün mahhhyajlı yaşamanın bakımlı olmaktan çok takıntı ve özgüven problemi olduğunu düşünüyorum. bakımlı olacaksan da bu raddeye gelme bence.
yıkan, giy pijamalarını otur ya. güzel bir topuz yap. bağdaş kur takıl. ne öyle evde sokağa çıkar gibi giyinmek falan
bakımlı ve bakımsız halim aynen bu şekıl olduğundan..
utanma belası bakımlı olmak zorundayım..
Eki Görüntüle 1168248
bakım deyince ilk kişisel temizlik geliyor aklıma..sir ağda süper..zamanla acımayacaktır..şu an kıl köklerin kalın olduğu için bir kaç uygulamada acısa bile daha sonra acımaz alıştıkça..3 haftada bir sirli ağda tüm vücuda yapıyorum..sesu ılık sir ağda kullanırım bir kutusu tüm vücuda yeter..her sabah duş alırım..eski bile olsa temiz giyerim duştan sonra komle..ayda bir dip boyamı yaparım..bukadar..tabii kılıçbalığı kadar bakım yapamıyorum ama öyle olmak iterdim..
Charlize theron mu o? hayallerim yerle bir oldu. Ben bayılıyordum bu kadına yaaa
Bana da aşırı makyaj yakışmıyor ya. Annesine özenmiş kız çocukları gibi oluyorum
Rimel, ruj fazla koyu olmayan allık. Far falan sürersem eğreti duruyor hep.
Charlize theron mu o? hayallerim yerle bir oldu. Ben bayılıyordum bu kadına yaaa
Bana da aşırı makyaj yakışmıyor ya. Annesine özenmiş kız çocukları gibi oluyorum
charlıze evet ama monster fılmı ıcın bu hale gelmıstı..
yoksa normalde makyajsız guzeldır..
bende hayatımda far surmedım ama bı göz kalemı sürmesem oluyorum kel aynak..
allık sürmesem,cansız surat..
oyuzden hergun sabah erkenden kalkıp,yuzume kaş göz cızerım..
yoksa hayatımda görmedim kendımı full makyajlı..gelın makyajımı bıle kendım yaptım..sadece göz kalemı:)
valla her adam aynı degil. Biz rahattan yanayız. Dişardan baktıgında eşim takım elbiseli hergün traşlı bir devlet memuru eve geldiğimizde bildiğin hıyarlı baba ile havuçlu ana..Yırtık eşofman altım,tepeden toplanan saçlarım
Kıl tüyde sorun olmuyor normal kuru düzen devam. sonuçta erkektede var kıl her an elımızde cımbızla ağdayla gezemeyiz.
Çok dert etmeee annem salaş halime kızardı kocam pasaklı raziyem diye seviyor..Anamın evinden daha rahatım
Ewde hayatta bakımsız dolaşamam..
Yazları genellikle ewde tayt ve badi giyerim saçlarımı tepeden toplarım..
Küpem muhakkak olur kulağımda...
Rimel yada göz kalemim zaten hep varr, yatmadan önce cildimi toniklerle temizlerim...
Zil çalar komşu falan gelir pasaklı çıkamam kapıya
Yaniii hergün duş almak ve duştan sonra vücut losyonu sürmek bu kadar zor olmamalı sizin için...
Yaşınız kaç bilmiyorum ama iyice salmışsınız kendinizi..
Çalışıyor musunuz peki?
Bence ilk önce alışverişten başlayın, değişik kıyafetler alın...
O pijemalarıda gözden uzak tutun, hatta atınn
Aynen yaaa, sürekli dügüne yada bi davete karilcakmis gibi olan kadinlar cok abarti bence
Tamamen salmadan iki üc tügün bi sakincasi yok bencede, pis degiliz canim ama süreklide ak parlak olunmuyor
Hem es hem iki cocuk 7/24 hanimhanimcik olamam vallah, beni seven böyle sevsin
Süslü kokana
bakımlı ve bakımsız halim aynen bu şekıl olduğundan..
utanma belası bakımlı olmak zorundayım..
Eki Görüntüle 1168248
Canım charlize "Monster" filmi için bu hale getirilmişti..Charlize theron mu o? hayallerim yerle bir oldu. Ben bayılıyordum bu kadına yaaa
bakımlı olmak bu kadar zor olmamalı :26:Merhaba kızlar,,
Ben açıkçası öyle kendine çok bakan biri değilim. Hatta baya bakımsızım da denilebilir. Bunun yanında kilo sorunum var ve bu sorunu çözmeye çalışıyorum.
Ama benim esas sorunum, evet her zaman bakımlı olmalıyız ama ben ailemle yaşıyorum ve o kadar rahat saldım çayıra mevlam kayıra modundayım ki bazen düşünüyorum evlenmiş olsam ve eşim beni bu halimle görse boşar yeminlesarkık bir vücut, üzerimden çıkmayan pijama, eksik kişisel bakım vs vs. kusurum o kadar çok ki. Ne yapmalıyım nereden başlamalıyım bilmiyorum, biraz da üşengecim sanırım şimdiden bir düzen kurmaya çalışsam 1 yıla ancak kurarım gibi.
Bir de kıl-tüy işlerini nasıl hallediyorsunuz? Bekarken bir tık daha rahat olabiliyoruz,azcık çıksa da sorun olmuyor ama ilerde hep temiz gezmek nasıl mümkün olacak?
Desteğinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?