- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.572
- 298
- Konu Sahibi magrur_prenses
-
vay anasını
sabah beri temizlik yaptım camları sildim daha işim bitmedi bile....yemekte yok.... saçım başım bi yerde üstelik beyazlarımda çıktı çok olmadığı için sürekli boyatmak istemiyorum ...yorgunluktan rengim benzim solmuş ....birazdan kocam gelicek Allahtan dün kuaförde kaşımı bıyığımı aldırmıştım bu bakım sayılırmı yoksa adam beni boşarmı :26:
Surekli sacinj duzlestirirsen bikac sene sonra sacin mahvolmjs olacak o zaman kestirmek isticek kuru ve yipranmis die yakinacaksin sakin o hataya dusme. Bide surekli surme cekmek istiosan eger arap surmesini cekmen gerekiyor.normal surmeler bakteri yuvasi diyebilirim ve goz sagligini bozar.bakimli olayim derken sagligindan oluosun ikisini ayirt et.
Bakimi da sagligni etkilemicek en dogal seylerle yapablirsin :)
Çok teşekkür ederim yorumun için,evet doğru söylüyorsun fazla düzlestirmek saçı yıpratir fazla yapmiyorum zaten.Arap sürmesi heryerde bulunur mu acaba?Gercekten dedigin gibi kalemler zararli aslinda.
makyaji bakim sanan insanlara ayar olurum. bi arkadasim vardı, saclar yag icinde, zorla dus alir, nevresimi kirden sararmis ama makyaj o bicim. dudagina ruj surmeden disari cikmazmis haspam. once su ustune basina bi kese at derler adama.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bilmem ki ama ara yani gercekten gozlernde rahatsizlik olanlir allah korusun. Yada haftada bir goxlerine limon damlat birer damla. Cok yanar gbi gelio ama sadece 2 3 saniye yanio sonra gdcio.. butn mikroplari oldurur surme bulamazsan tavsiyebederim. Oyle parlicakki gozlerin sok olacaksın ayna gbi oluo :)
Çok teşekkür ederim yorumun için,evet doğru söylüyorsun fazla düzlestirmek saçı yıpratir fazla yapmiyorum zaten.Arap sürmesi heryerde bulunur mu acaba?Gercekten dedigin gibi kalemler zararli aslinda.
Arap sürmesi genellikle her hacdan veya umreden gelenlerde oluyor. Tanidiklarin varsa onlara sor istersen :) arabistandan gelen en meşhur hediyelerden birtanesi
Bizde kolleksiyonu var neredeyse, yakın olsaydık keşke verirdim ama etrafindakilerine sor, kesin vardır.
En iyisi toz halinde olan sürmelermiş. İkbal Gürpınar anlatmıştı. Kirpikleri besleyip uzatiyormus. Ismid sürmesi deniliyor onlara, toz halinde ve genellikle tam siyah degil biraz gri. Birde kremsi tüpte satilan var ama ben ondan memnun kalmadim. Tozu sürmesi başlarda zor ama alisinca daha güzel ve sağlıklı :)
Tamm canm yarin denicem,arap sürmesi icin de mutlaka soracam teşkkür ederimm :))
makyaji bakim sanan insanlara ayar olurum. bi arkadasim vardı, saclar yag icinde, zorla dus alir, nevresimi kirden sararmis ama makyaj o bicim. dudagina ruj surmeden disari cikmazmis haspam. once su ustune basina bi kese at derler adama.
Cok teşekkür ederim canm bakıcam mutlaka belki satan yerler de vardır.Bence de kullandigimiz o kalemlerden çok çok sağlıklıdır. :))
Merhaba kızlar,,
Ben açıkçası öyle kendine çok bakan biri değilim. Hatta baya bakımsızım da denilebilir. Bunun yanında kilo sorunum var ve bu sorunu çözmeye çalışıyorum.
Ama benim esas sorunum, evet her zaman bakımlı olmalıyız ama ben ailemle yaşıyorum ve o kadar rahat saldım çayıra mevlam kayıra modundayım ki bazen düşünüyorum evlenmiş olsam ve eşim beni bu halimle görse boşar yeminlesarkık bir vücut, üzerimden çıkmayan pijama, eksik kişisel bakım vs vs. kusurum o kadar çok ki. Ne yapmalıyım nereden başlamalıyım bilmiyorum, biraz da üşengecim sanırım şimdiden bir düzen kurmaya çalışsam 1 yıla ancak kurarım gibi.
Bir de kıl-tüy işlerini nasıl hallediyorsunuz? Bekarken bir tık daha rahat olabiliyoruz,azcık çıksa da sorun olmuyor ama ilerde hep temiz gezmek nasıl mümkün olacak?
Desteğinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum,,
Evlilikte en çok ağda kıl tüy konusu dert oluyor sanırım.
sürekli elde cımbızla olmuyor maalesef. ayda 1 ağda genital bölgeye tamamdır zaten. ağdayla zamanla kıl kökleri de azalıyor..
sonra bir sabunla yüz yıkamak zor olmasa gerek.. peelingi gectim doğal maden suyu ile yıkamak bile kafi..
tırnak kesip iki törpülemek de zor olmasa gerek..
yaz geldi malum temiz kıyafetler ve dus sonrası deodorant krem de kafi..
evde her zaman düğüne gider gibi giyinilmez evet ama ben şahsen her zaman da salaş giyinme taraftarı değilim giyinmiyorum da..
en basiti havalar sıcak mini şort ve askılı bluz bir parlatıcı bile bakımdır evde özendir.
ya da penyeden askılı diz üstü elbise giyerim beniçimde var hafif allık (allığı morelim bozukken de sürüyorum ,ruju da )
iki fıs fıskafi.. illa saç maşalı, yüz boyalı demek bakım demek değil.. ben kendime özenmeyi seviyorum.. eşime yapıyorum mantığı ters gelir bana hep..
2 çekmecem çamaşır takımı ve gecelik ,babydoll vs mesela(Seviyorum ne yapayım)
ben seviyorum kendime yapıyorum. ha eşime de yarıyor bu durumbenim özenli olmamı takdir eder,hoşuna da gider.
mesela bekarsın hep tercihin beyaz,siyah ,ten rengi mi çamaşırda sutyende ?
ilk onu yık..
rengarenk ol cıvıl cıvılher gün ayrı renk..
kendini dinamik tut enerjik ol..
ve hareket en başta etken pozitifliğe
onu sac kremıde çözmemişti..
çamaşır yumuşatıcısını dökmüştüm kafama..
ogun bugundur bakım yapmam sacıma..lanet olsun
Kıızz pasaklı millan, çamaşır yumuşatıcısının kafada ne işi var?
Adı üstünde çamaşıra dökülüyor o
Ben de dün buraya yazdıktan sonra, kalktım yüzüme peeling yaptım, saçlara banyoya girmeden önce badem yağı sürdüm.
Tabi uçlarına, diplere değil.
Bu arada millan erkek kardeşim bahsettiğin şampuandan kullanıyormuş zaten.
Almama gerek kalmadı. Sen kullan bana pek yaramadı dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?