Evlilikte bakım!!!

bakımın evliliği bekarlığı olmaz.. şimdi abes bi benzetme olacak belki amma yazmazsam çatlıcam.
farzedin şu bakım hijyen olayı pasta.. evet bildiğiniz pasta işte. heh hijyen temizlik pastanın kekiyse makyaj maske giyim kuşam vs'de pastanın krem şantisi süsü bence.. yanii ikiside birbirini tamamlıyor. ikiside olmazsa olmaz amma o krem şanti, krema ne kadar olur o sana bağlı..

Sen bekarken nasıl rahatsan kendini nasıl mutlu hissediyorsan yine öyle olacaksın. Bekarken dişlerimi fırçalardım evlendim yine fırçalıyorum, bekarken her gün duş alırdım evlendim bazen günde 3 kere bile duş alabiliyorum Bekarken lazer yaptırdım evlendim kıl derdim yok çok şükür, bekarken ter kokmamak için elimden geleni yapardım evlendim yine ter kokmamak için elimden geleni yapıyorum, bekarken evde makyaj yapardım evlendim yine yapıyorum, bekarken sürekli ellerimi yıkardım evlendim çok daha fazla yıkıyorum, bekarken temiz elbise giyerdim evlendim yine temiz elbise giyiyorum. Anlayacağın temizliğin, bakımın evliliği bekarlığı olmaz.
Tek bi şey var bekarken seksi gecelikler giymezdim ama şimdi giyiyorum

Valla bakım denen şey herkese göre farklıdır. Kimi makyajsız dolaşmamaya bakım der, kimi güzel giyinmeye vs.
Ben evliyim. Bekarken de bakımlıydım kendime göre, şimdi daha bakımlıyım. Yaş ilerledikçe kendime daha iyi bakar oldum.
Akşam işten gelirim, yemek yenir sofra kaldırılır. Doğruca duşa. Duşta vücut kremimi sürerim yıkandıktan sonra, giyinmeden koltuk altı deodorantı. Yüzümde buz gezdirir, kremimi sürer saçımı kuruturum. Yatmadan dişlerimi fırçalarım. Sabah yüzümü sabunlar kremimi sürerim. Dişlerimi fırçalar parfümü sıkar giyinir işe giderim.Hafta sonu eşim işteyse evimi temizlerim. Sonra kuaföre kaş bıyık işleri. 45 günde bir komple ağda...kırık saçlarımı kestiririm. Pazar günü duştan sonra kil maskesi, ekstra krem maskesi uygularım cildime. Pijamayla değil ev kıyafetiyle otururum evde. Makyaj pek yapmam, nadiren. Ama hep temiz kokar vücudum, asla yağlı saçla uzun tırnakla yada salaş ev kıyafetiyle gezmem evde.
Bence temiz olmak en önemli bakım. Çünkü saçın yada cildin kirliyse, ne kadar makyaj yapsanda bi yerden bi yerin sırıtıyorsa olmamışsın demektir.
Vaktin çok mu diyeceksin...
Sabah 6:15 de kalklarım, akşam eve gelmem 18:30 filan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sesli güldümm
Boşar bence ölü taklidi yapp

Bakımlı olmak ve iyi görünmek hissetmek için
1) Fit ve ideal kiloda olmak gerekir. Bunun için de diyetisyen kontrolünde diyet + spor
2) Kıldan tüyden kurtulmak (lazer epilasyon ağda vs bin türlü yolu var)
2)Güzel sağlıklı bir cilde, saçlara dişlere sahip olmak gerekir. Böyle sorunların varsa önce bunları halletmelisin.
Gerisi fasa fiso, makyaj saç bakımı giyim vs. bunlar o kadar mühim değil.

Çok teşekkür ederim yorumun için,evet doğru söylüyorsun fazla düzlestirmek saçı yıpratir fazla yapmiyorum zaten.Arap sürmesi heryerde bulunur mu acaba?Gercekten dedigin gibi kalemler zararli aslinda.

makyaji bakim sanan insanlara ayar olurum. bi arkadasim vardı, saclar yag icinde, zorla dus alir, nevresimi kirden sararmis ama makyaj o bicim. dudagina ruj surmeden disari cikmazmis haspam. once su ustune basina bi kese at derler adama.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok teşekkür ederim yorumun için,evet doğru söylüyorsun fazla düzlestirmek saçı yıpratir fazla yapmiyorum zaten.Arap sürmesi heryerde bulunur mu acaba?Gercekten dedigin gibi kalemler zararli aslinda.

Bilmem ki ama ara yani gercekten gozlernde rahatsizlik olanlir allah korusun. Yada haftada bir goxlerine limon damlat birer damla. Cok yanar gbi gelio ama sadece 2 3 saniye yanio sonra gdcio.. butn mikroplari oldurur surme bulamazsan tavsiyebederim. Oyle parlicakki gozlerin sok olacaksın ayna gbi oluo :)

Yess
Haklısın

Tamm canm yarin denicem,arap sürmesi icin de mutlaka soracam teşkkür ederimm :))

Arap sürmesi genellikle her hacdan veya umreden gelenlerde oluyor. Tanidiklarin varsa onlara sor istersen :) arabistandan gelen en meşhur hediyelerden birtanesi

Bizde kolleksiyonu var neredeyse, yakın olsaydık keşke verirdim ama etrafindakilerine sor, kesin vardır.
En iyisi toz halinde olan sürmelermiş. İkbal Gürpınar anlatmıştı. Kirpikleri besleyip uzatiyormus. Ismid sürmesi deniliyor onlara, toz halinde ve genellikle tam siyah degil biraz gri. Birde kremsi tüpte satilan var ama ben ondan memnun kalmadim. Tozu sürmesi başlarda zor ama alisinca daha güzel ve sağlıklı :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok teşekkür ederim canm bakıcam mutlaka belki satan yerler de vardır.Bence de kullandigimiz o kalemlerden çok çok sağlıklıdır. :))

Çok doğru yüzde yüz katılıyorum önce temizlik sonra bakım temiz insan herzaman dikkat çeker

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba, öncelikle durumunun farkındasın ne güzel :) ben de bekarken pazar günlerimi sırf kişisel bakımıma ayırırdım, evlenince o kadar bocaladım ki kendimi unutmuş gibiydim bir süre (eski halime göre tabi)... sonra kilolar alınıp kıyafetlerim olmayınca, selülitler belirmeye başlayınca vs derken silkindim ve kendime geldim:) haftada en az 4-5 gün sporumu yapıyorum, her gün en az 1 kere duş alıyorum, saçlarımı haftada 3 kere yıkarım çok yıkamak zararlı, kıl tüy işlerimi manikür pedikürümü genelde cuma günleri işten dönünce hallederim, cildim çok hassas ağda kullanınca yara oluyor, epilatör ve jiletle idare ediyorum zaten tüyler ince fakat sık çıkıyor

genel bakımıma gelince, bir düzen oturttum ve artık otomatiğe bağladım; günlük olarak yaptıklarım sabah kalkınca hemen banyoya koşar diş fırçalama, yüz temizleme işimi halleder; üstüne tonik,serum,göz kremi, nemlendirici ve güneş kremimi sürerim, sonra hafif makyaj saç baş üst giyme derken hazırım :)

akşam gelince de hemen cildimi silerim tonikle, sporumu yapıp duşumu aldıktan sonra tonik, serum, göz kremi ve bakım serumumu sürerim. haftada 1-2 kez kil maskesi,3 kez peeling yaparım. saçlarıma ve cildime 1-2 haftada bir doğal yağlardan sürerim.

vücut için; haftada 2 kez peeling, her gün at kılı fırça ile masaj sabah akşam ve nemlendirici. el ayak kremleri sabah akşam zaten...yazınca çok gibi görünüyor ama bakım işi günde yarım saatimi anca alır... yarım saat ile 1 saat arası da spor desek günde max 1,5 saat kendimize ayırmışız çok mu?

ha bu arada evime kadın almıyorum, yemeğimi temizliğimi her şeyimi kendim yaparım. kuaföre de gitmem her şeyimi kendim hallediyorum. makyaj tarzımı oturttum kullandığım malzemeler de bellidir, nude makyaj yaparım...çalışıyorum da yoğun bir işte... isteyince oluyor her şeyden önce kendiniz için yapın çok rahatlatıyor bakım ve masaj insanı.

umarım biraz yardımcı olabilmişimdir :)

yazdıkların ve yaptıkların gerçekten güzel ve zaten gerekli olan ama yazını okuyunca kendimin de evde çokta bakımsız olmadığımı fark ettim duşumu hep alırım ev kıyafetlerim yazın dediğin gibi elbiseler veya şort tişörttür kışında eşofman üstüne uygun bişey ler yani tek olmayan makyaj onuda gündüzleri bile yapmaya başlıyalı 1 sene olmadı daha
bence hepinizin bakımdiye bahsettiği konunun ortak nokatsı temzi olmak yani doğal yapmamız gereken

onu sac kremıde çözmemişti..

çamaşır yumuşatıcısını dökmüştüm kafama..

ogun bugundur bakım yapmam sacıma..lanet olsun

Kıızz pasaklı millan, çamaşır yumuşatıcısının kafada ne işi var?
Adı üstünde çamaşıra dökülüyor o
Ben de dün buraya yazdıktan sonra, kalktım yüzüme peeling yaptım, saçlara banyoya girmeden önce badem yağı sürdüm.
Tabi uçlarına, diplere değil.
Bu arada millan erkek kardeşim bahsettiğin şampuandan kullanıyormuş zaten.
Almama gerek kalmadı. Sen kullan bana pek yaramadı dedi

wiiiyyy cok biliyo oo:))

sen kullan bosver,o ne anlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…