- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.181
- 448
- Konu Sahibi magrur_prenses
-
zararın neresinden dönersen kardır diyelim
o olmaz eve gidip yumurta kırarsam kuaför kapanır bakım mühim akşam saat 7de işten çık işinle evinin arasında ki mesafe min 1 buçuk saat olsun oda şanslıysan sonra bide bakım yapmaya kalk bunun temizliği var yemeği var uyuması var var oğlu var bide sabahın 5 buçuğunda kalk ..
neyse bakım mühim kuaföre gideyim ben.
diğer işler hergün dimi
o olmaz eve gidip yumurta kırarsam kuaför kapanır bakım mühim akşam saat 7de işten çık işinle evinin arasında ki mesafe min 1 buçuk saat olsun oda şanslıysan sonra bide bakım yapmaya kalk bunun temizliği var yemeği var uyuması var var oğlu var bide sabahın 5 buçuğunda kalk ..
neyse bakım mühim kuaföre gideyim ben.
tabi canım bakım en mühimi..
bakım olmadan hiç bişey olmaz..
ben bakımsız balkona çıkanları hiç anlamam mesela ya karşı komşu sapıksa dürbünle izliyorsa olmaz ki bakımsız asla..
neyse kocişimmmmmmmmm akşam yemeğe götürcekmiş beni bakımsız gitsem olmaz demi şimdi başklarına bakar hafazanallah
off ya kadın olmak çok zor
Bakım daha önceliklii yemek hallolur
tabi canım bakım en mühimi..
bakım olmadan hiç bişey olmaz..
ben bakımsız balkona çıkanları hiç anlamam mesela ya karşı komşu sapıksa dürbünle izliyorsa olmaz ki bakımsız asla..
neyse kocişimmmmmmmmm akşam yemeğe götürcekmiş beni bakımsız gitsem olmaz demi şimdi başklarına bakar hafazanallah
off ya kadın olmak çok zor
var öyle izleyenler ben cam yaptım balkona perde taktım sorun çözüldü
biz hemfikir olduk arkadaşlarla maddi şeylerede ihtiyaç yok dedik..sabah bir duş almak temiz bir şeyler giymek yapılması gereken bir şey zaruri..makyaj olayına değinen olmadı zatenEvde bakım nedir anacım ya.
Cekersin çamaşır sulu eşoftmanını ya da şortunu bir elinde toz bezi bi elinde camsil ..
Hiç olmadı yayılırsın koltuğa uzatırsın bacakları..
Haftanın 6 günü iş için zaten yapıyoruz bakım 1 günde evde bakımsız olalım..
Artı akşamda gel çıkart kıyafetleri at kendini duşa saçı tepeden topla çocukla ilgilen yemek yap haliyle yemek yaparken bi elinde cımbız bi elinde ayna olamıyo..
dışarı çıkarken yaparsın evde abartı oluyor..
Ne atom bombası
Ne Londra Konferansı
Bir elinde cımbız,
Bir elinde ayna;
Umurunda mı dünya
Der ve konuşmamı burada sonlandırırım..
biz hemfikir olduk arkadaşlarla maddi şeylerede ihtiyaç yok dedik..sabah bir duş almak temiz bir şeyler giymek yapılması gereken bir şey zaruri..makyaj olayına değinen olmadı zaten
duş olmak zorunlu olan bişey zaten onu bende katmıyorum benim kattıklarım evde her dakka bakımlı durma olayları ..
biz her gün iki üç çeşit çıkartıyoruz yemeyi madalyamı taktılar yahu..6 ayda bir kuaföre giden insanım zaten..
ben öyle bir şey yazdığımı hatırlamıyorum çünki maalesef günlük hayatımda makyaj yapmıyorum zaten..yazdıysam çıkarın..
keşke benmakyajlı bir hatun olabilsem yemek olayı olmazsa olmaz zaten yaş ilerleyince insan ev yemekleri yemek istiyoYemeğim hazır rahatım,b,de bakım yaptımmı tamamdır..
Kuaför fobisi var bende dibe gidecem üşengeçlliğimden gitmiyorum
kız öyle full bakımlı hatun azdır aslın da kusura bakma yanlış anlama olduiyi ama ben size birşey demedim ki?:44:
ben geçmişte yazanlar için konuşuyom iki sattir size yönelik değil ki:44:
keşke benmakyajlı bir hatun olabilsem yemek olayı olmazsa olmaz zaten yaş ilerleyince insan ev yemekleri yemek istiyo
kız öyle full bakımlı hatun azdır aslın da kusura bakma yanlış anlama oldu
Mevzu sadece evlilik değil, kendine saygısı olan herkes kendine bakmalı...
Hasta bile olsam, yorgunluktan ölsemde asla kirli saçla dolaşmam ve her gün duş alırım
Evde kullandığım bir kaç özel giyimim var pijama ile oturmam
Ev kıyafetimle yatağa girmem
Yatağa girdiğim kıyafetle kahvaltı sofrasına oturmam
Ev için kullandığım bir kaç şirin saç modelim var, onları saç tokaları ile güzelleştiririm
Düzenli olarak cilt ve vucut bakımı yaparım her hafta
Manikür pedikürüme dikkat ederim asla soyulmuş ojeler, kırılmış tırnaklarla göremez kimse beni
Yataktan kalkar kalkmaz yüzümü yıkar, dişlerimi fırçalar,nemlendiricimi sürer kirpiklerimi kıvırır ve parlatıcımı sürerim
Moralim bozuksa veya hastaysam bazı günler evin içinde allık sürdüğümde olur
Sporumu yapar sağlıklı beslenirim
Aklıma gelmeyen şeyler vardır elbette... Şimdi silkelen ve diğer arkadaşlardan gelen tavsiyeleride göz önüne alarak uygulamaya başla bakalım, sandığın kadar zor değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?