• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte bakım!!!

aynen benimkide öyle bide beni beğenmez sürekli çingene der durur bana :) ama dışarı çıktığımızda elimide hiç bırakmaz sanki kaçıracaklar:16: evlendik 5 sene olacak işte ama bir kere ağzından güzel bişey duymadım:52: sadece kendini beğenir :27:

ahahhahhahha:):):):))

aynen öyle :D benim için o kıyafetleri çıkarmak, yorgunluğu atmak demek. sanki yorgunluk somut bir şey de, ben de o kıyafetlerle birlikte onu çıkarıp atıyormuşum gibi dehşet iyi geliyor bana :))
aynen bana da öyle geliyor. Pijama ya da eşofman giymeden eve geldiğimi veya evde olduğumu hissedemiyorum. Misafirlikte gibiyim. :D

aslında ben eşimin böyle botoxlu, kırışık kremlerine merakı olan bir tip olmasını istemezdim. Allah’tan öyle de değil.
Benim eşim saç+ense traşını düzenli olur. Sabah+akşam dişini fırçalar, her gün banyosunu yapar, her gün iç çamaşırını değiştirir. Ve en önemlisi de sıfır tırnaklıdır hep. Milimetre olduğu zaman rahatsız olur tırnaklarından. Benim eşim bakımlı değil titiz biraz. Ben evlenmeden önce o kadar dikkat etmezdim uzun da kullandığım oluyordu tırnaklarımı ama zamanla ona benzedim. 1mm uzayınca rahatsız oluyorum. Hatta iş yerinde 1 tane tırnak makasım bile var extra durumlar için.
Bana göre yeterli kocamın yaptıkları..

Aslında imkanla alakası ne kadar var tartışılır?
Kimse yağ aldıralım, botox yaptıralım demiyor zaten.
Denilen şeylerin çoğu bedava.

imkan sadece para demek diğil çalışıyosan ve evdeki vaktin sınırlıysa yardımcın yoksa iki çocuk ve ev işlerinde inanın kendine vaktin çok az kalıyo ve ondada sadece gerekli gördüklerini yapabiliyosun tabiki maddiyatta önemli hem işlerini kolaylaştırmanda hemde kendine ayırdığın vakitte daha derinden bi bakım yapman için bencede yağ aldırmak bambaşka bişe zaten

kız aynı benimkinin cümleleri. ama bayılıyorum işe g,iderken takım elbise giyer sürekli gömleğin olmamış derim hep geç kalır işe aslında çokta iyi kombin etmiştir ama amaç gııcıklık değil mi :52:
benimkininde ayakkabılık sırf onun ayakkabılarıyla dolu sorsan ayakkabısı yok!

kız bende gıtsın artık dıye..olmasa da olmuş,duper olmuş dıyorum..

cunku o sac yaparken bende basında beklıcem..

hıcbıseyı tek yapmaktan hoşlanmaz..

kız bende gıtsın artık dıye..olmasa da olmuş,duper olmuş dıyorum..

cunku o sac yaparken bende basında beklıcem..

hıcbıseyı tek yapmaktan hoşlanmaz..
seninki senin onayın olmadan yapamıyor anlaşılan :) nehir büyüyünce senin yerini alır artık:30::52:

aynen bana da öyle geliyor. Pijama ya da eşofman giymeden eve geldiğimi veya evde olduğumu hissedemiyorum. Misafirlikte gibiyim. :D

bende çok severim ev kıyafetlerimi dolabımda en az işe ve dışarıya giydiğim kıyafetlerim kadar ev içi kıyafetlerimde vardır beni rahat ettiren kıyafetlerdir onlar

imkan sadece para demek diğil çalışıyosan ve evdeki vaktin sınırlıysa yardımcın yoksa iki çocuk ve ev işlerinde inanın kendine vaktin çok az kalıyo ve ondada sadece gerekli gördüklerini yapabiliyosun tabiki maddiyatta önemli hem işlerini kolaylaştırmanda hemde kendine ayırdığın vakitte daha derinden bi bakım yapman için bencede yağ aldırmak bambaşka bişe zaten

Bu başka bir şey tabi. Aynen kazandığın paranın hayrını görememek gibi bir şey.
Çalışan kadınların ortak sorunları eğer rahat bir kişiliğin yoksa..ben ctsi 13:00 kadar çalışan biri olarak o saatten sonra çocuğumun annesi olmak istiyorum. Direk kuaföre gidip de akşam yemeğine zor yetişmek istemiyorum. Hal böyle olunca kendi yağında kavruluyorsun.
Biz lojmandayız ve ben hariç apartmanda çalışan yok. Onlar da benden daha bakımlılar. Mide küçültme ameliyatı olan, botox yaptıran, spora giden vs vs.. kuaförü hiç katmıyorum bile..
Ben kendi paramı kazanıyorum ama yapamıyorum. Ciddi tezat var bu işte.

aynen benimkide öyle bide beni beğenmez sürekli çingene der durur bana :) ama dışarı çıktığımızda elimide hiç bırakmaz sanki kaçıracaklar:16: evlendik 5 sene olacak işte ama bir kere ağzından güzel bişey duymadım:52: sadece kendini beğenir :27:
eşim gibi hiç iltifat etmez saolsun kendini beğenir:)

benımkı sureklı ıltıfat duymak ıster..sacım böyle güzel olmuş dımı?

nıye hıcbıse soylemedın,begenmedın mı?

gelde beraber yarın ne gıyecegımı düşünelim..(onun replikleri)

bugun bu yaz ıcın alacağı 11.ayakkabısını alcak..
11 ayakkabımı vooov diyorum..benim yok yazlık okadar..

oo bir wc ye gittim geldim kendi bakımlarınız bitmiş kocalara geçmişsiniz. gerçekten ne bakımlı erkekler varmış.
:9:

Zaten kişi kendini ele veriyor
Benimde bi arkadaşım kilolu mesela
Biz bişey demeyiz
O bana her görüştüğümüzde senin biraz kiloya ihtiyacın var der
Normal kilodayım aslında, kendisi gibi olmamı istiyo ya da ben daha güzelim böyle mi demek istiyo nedir :27:
kendi eksiğini örtmeye çalışıyor bence:6:

eşim gibi hiç iltifat etmez saolsun kendini beğenir:)
ikizlerimiz var ikiside erkek ona benzemişler iyiki şimdide onları övüp duruyor :) iyiki bana benzemişsiniz yakışıklı oğullarım diyor ama çift yumurta ikizlerimiz nasıl ona benziyor ikisi şaştım :) ap ayrılar birbirlerine bile benzemiyorlar ama ona benziyormuş ikiside :):32: kendini begenmişlikte sınırsız benim kocam:1:

ikizlerimiz var ikiside erkek ona benzemişler iyiki şimdide onları övüp duruyor :) iyiki bana benzemişsiniz yakışıklı oğullarım diyor ama çift yumurta ikizlerimiz nasıl ona benziyor ikisi şaştım :) ap ayrılar birbirlerine bile benzemiyorlar ama ona benziyormuş ikiside :):32: kendini begenmişlikte sınırsız benim kocam:1:

oğlak benim eşim:27:

kadın dediğin mis gibi kokmalı temiz olmalı temiz giyinmeli bende öyleyim ama makyajım
sadece göz kalemi ruj bazen allık parfümsüz olmaz pudra ve fondöten kullanmıyorum
pudra ve fondöten hakkında bilgi verirseniz sevinirim bayanlar
Fondöten Max Factor-hd. Mac markasını da kullanabilirsiniz, kalitelidir.
Aslında ben stick kapatıcıları daha çok seviyorum.
Pudra tüm bu fondoteni allığı vs. sabitlemek için zaten, onu da Flormar'dan temin edebilirsiniz, çok pahalı olmasına gerek yok.

Son düzenleme:

Eğer mizahi değilse bence kızmazsan çok itici bir durum. Yani sürekli göze sokulması çok sinirimi bozar benim. Önemli olan mütevazilik değil mi?
Çocuksu bir şey gibi eğer şaka takılmıyorsa.

Eğer mizahi değilse bence kızmazsan çok itici bir durum. Yani sürekli göze sokulması çok sinirimi bozar benim. Önemli olan mütevazilik değil mi?
Çocuksu bir şey gibi eğer şaka takılmıyorsa.
ciddi ciddi demez benim uyuz olduğumu bildiği için söylr :1: takılır sürekli:35: güler geçeriz:1:

Back