merhaba, aslında uzun uzun yazasım var herşeyi ama işin özünde eşimin abi ve yengesiyle olan sıkıntım var. Ailesiyle ilk tanıştığım günden beri abisi ve yengesine ısınamadım. bir arada olmaktan, onlarla ilgili konuşulmasına bile tahammül edemiyorum. Abisi ilk tanıştığımız günden beri bana karşı saygısızdı ama eşim öyle saf ki ailesine karşı ne yaparsam yapayım görmüyor, kabul etmiyor. 10 aylık evliyiz ve tek kavga sebebimiz bu durum diyebilirim. kendimi yanlarında öyle rahatsız ve diken üstünde hissediyorum ki dakika sayıyorum. bu yüzden ne zaman onlara gidilecek olsa suratım düşüyor ve mutlaka eşimle kavga ediyoruz. İki tarafta da ipler gerilmiş durumda ve ne onlar ne de ben geri adım atmıyoruz. Kılıçlar çekilmiş durumda anlayacağınız. karekterimden dolayı çooookkk zor geri adım atarım hatta attığımı hiç hatırlamıyorum
böyle olmasından mutlu değilim ama eşimi yıllarca maddi manevi sömürmüşler ben müsade etmeyince de beni hazmedemediler. eşimi dolduruyorlar. huzurumuz kalmadı. akşamları 3-5dk havadan sudan bahsetmekten başka konuşmaz olduk. çünkü her sohbetin sonu kavgaya dönüyor. bazen doğru kişiyle mi evlendim diye düşünüyorum. ne yapmalıyım???