- 25 Ağustos 2011
- 6.457
- 673
- 198
- Konu Sahibi zayiflicim
-
ben cook dikkat ederim vucuduma hep sir agda uygularim
pamuk gibi olur her yerim bu arada daha dun yaptim
bikini bolgemide agdayla alirim
iki hafta sonra inceden cikmaya baslar makina tutarim
sonra bir iki hafta sonra tekrar agda boylelikle
daha esim bugun oldu(7 yil) beni hic pis gormemistir sende tuy sorunumu var der hep
ağda kullandıktan sonra makina kullanan adam boşunaagda kullanıyordur
4 yıldır sir ağda kullanırım . sir ağda uzun vadede azaltır inceltir kısa vadede bişi beklemeyin dürüst olalım makinalar kıllları kalınlaştırır tecrbelerimi anlatıyorum heleki jilet kullanmadım ama kullanmayınb ence en berbatı o.
lazer yaptıracagım inş bıktım artık!
benim merak ettiğim sir ağdayı alt kısımlara nasıl sürdüğünüz kızlar onun başlığı geniş ben süremedim ama ince başlıklı satılıyo mu onu da bilmiyorum ben ılık ağda kullanıyorum ama sir yapmak istiyorum ama altlara yappamıyorum yapabilen varsa nasıl yapıyo acaba???
hamilelikten önce lazeri önermiyor çoğu kişi,malum hormon dengesi değiştiği için..hele ki kılları kalın yapıda ve sık olan biriyseniz ( örnek ben)..
benim her yerim kıl tüy ve 15 gün demeden çıkıyor,gerçekten nasıl başedicem bilemiyorumpratik bir yol öneren var mı aynı derde sahip olupta??
kızlar lazer filan düşünmeyinnn yumurtalıklarınız ışın alıyoorr yumurtalara zarar verir. Ben aydabir kuaföre gidiyorumm ağdayla aldırıyoorumm canımm çok yanıyor ama napalııımm
nekadar veriyorsun burada komple 60 liraydı sanırsam..bir kere gitmiştim kız bacaklarımı morarttı,yarım yamalak aldı..sonra o morluklar vardı zaten dedi..kuş beyinli..
nekadar veriyorsun burada komple 60 liraydı sanırsam..bir kere gitmiştim kız bacaklarımı morarttı,yarım yamalak aldı..sonra o morluklar vardı zaten dedi..kuş beyinli..
yaa aslında lazer de şüphelerim var,hamilelik öncesi bahsettiğim şeyden dolayı...arkadaş da açıklamış..ben komple 30 a gidiyorum..çok fazla da değil diğer yerlere göre hem çok titiz arkadaşım..tabiki verdiğimiz parayada değmeli bir yandan...diğer türlü imkanı yok alamıyorum,ne zaman var ne de o acıya dayanabilcek yürek..:26:
amannn kılsız görmesiz imkansız bi kere kocalarımızın bizi ancak traş yaparsak o zaman görmezler çünkü her duşta yaparsın öyle görmez ama ağda yaptırıyorsanız görmemesi imkansız yani tüyler uzamadan alınmaz ki ağdayla
hem eşimden mi çekinicem ya görürse görsün ağda kıvamına gelene kadar napalım yani çarre yok başka
Bu arada genitale lazer uygulamasını kısa vadede düşünmüyorum kızlar.Bu teknolojıye hala güvenemiyorum çünkü. :/
yıllarca o ballandıra ballandıra anlattıkları epilatöre ve ağda makinasına verdiğim 100 lerce liram boşa gitti ikisini de doğrudüzgün kullanamadım çok külfetli ve acısı batığı da cabası....geç de olsa doğru yolu buldum şimdiki aklım olsaydı yıllar önce lazere başlayıp daha az parayla kurtulurdum ama evli değilim en azından buna da şükürbence hiç uğraşmayın sizde lazer halletsin ilk seansta bile fark belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?