- 20 Ağustos 2011
- 6.390
- 980
- 398
- Konu Sahibi zayiflicim
ve şunuda belirteyim unutmadan erkeklerin bazıları tüy ister öyle abartılı orman gibi değilde..evli kuzenim söylemisti cinsellikleri daha uzun sürüyormus o an doğrumudur bilemicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ve şunuda belirteyim unutmadan erkeklerin bazıları tüy ister öyle abartılı orman gibi değilde..evli kuzenim söylemisti cinsellikleri daha uzun sürüyormus o an doğrumudur bilemicem
Selam bayanlar, öncelikle hepinize kılsız tüysüz günler diliyorum.
Benim sorum şu, ya da merakım diyelim. Bekarken çok da sorun olmuyor ama evlilikte özellikle genital bölgenin temizlik periyodunu nasıl ayarlıyorsunuz? Azıcık uzadığında direk ağda mı yapıyorsunuz yoksa arada başka yöntemlere de başvuruyormusunuz? ya da yok ben takmıyorum 3-4 haftada bir ağdamı yapıyorum mu diyorsunuz? Çünkü az da olsa 1-1bucuk haftanın sonunda kıllar belırgınlesmeye baslıyor ve özellikle kuaforde aldırıyorsanız belırlı bır zaman beklemeniz gerek. Velhasıl, ben bu dengeyi nasıl ayarladığınızı merak ediyorum. :)
ben evli değilim ama anneme sorduğumda bu konuyu hep '' amaaan adam senin kılını tüyünü ne yapsın farketmez bile'' der.sanırım haklı erkekler böyle şeylere bizim kadar dikkat etmiyor :)
Eşimden mi çekineceğim ya evli değilim ama sözlüyüm birbirimizden o konularda hiç çekinmiyoruz şahsen insanlık hali sonuçta
hep merak etmişimdir diğer bayanların naptığını. ben de erkeğin karşısına sürekli bakımlı çıkmaktan yanayım. ama o uzama evresi gerçekten zorluyor. makinayla ben altlarını almaya dayanamıyorum. üstelik batık derdi de var. o yüzden adet döneminde uzatmaya çalışıyorum. yine de tam bir çözüm değil, herkes tüylü mü çıkıyor yahu yok mu parlak fikir buna :)
ağda ile uğraşmaktansa kesin çözüm lazer epilasyon ben gidiyorum ve çok memnunum.
sir ağdayı hiç beceremedim..10 günde bir makine ile alırım gerçekten kolay ve basit daha önce ağda yapıyordum ısıt sür yapıştır felann oooo üzün uğraştı ama şimdi makine ile 10 dk da herşey tamam..
evet canim haklisin,onu ben de duymusdum yakin akrabamizdan. tuysuzken kocacigi bu ne bebek seyisi gibi demis....
ben de duyunca cok guldum cok sasirdim ama dogru bu,bence en sagliklisi ustden azcik almak ve hep temiz olmak. tuysuz olmak temiz olmak demek deyildir hic bi zaman...