• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte ağda.!.

ve şunuda belirteyim unutmadan erkeklerin bazıları tüy ister öyle abartılı orman gibi değilde..evli kuzenim söylemisti cinsellikleri daha uzun sürüyormus o an doğrumudur bilemicem

Agda ve jilet kil köklerini besliyor diye biliyorum ben.
Özel bölge haric diger yerleri epilasyon aletiyle aliyorum.
2-3 haftaya kadar sürüyor yeniden uzamasi.
Makat bölgeye ise agda asla yapmadim yap(a)mam da : )
Jilet kullaniyorum. Memnunmuyum degilim.
Dediginiz gibi en gec haftada bir tekrar gerektiriyor.
Ama agda yapmaktansa jileti tercih ediyorum.
Evlendikten sonra pek bir sey degismedi bende.
Bekarkende ayni 2-3 haftada bir epilasyon yapiyordum.
Bu arada philips in epilasyon cihazini kullaniyorum kizlar gayet memnunum tavsiye ederim : )

ve şunuda belirteyim unutmadan erkeklerin bazıları tüy ister öyle abartılı orman gibi değilde..evli kuzenim söylemisti cinsellikleri daha uzun sürüyormus o an doğrumudur bilemicem

:53: böyle bir seyi ilk defa duydum :37:

Selam bayanlar, öncelikle hepinize kılsız tüysüz günler diliyorum.
Benim sorum şu, ya da merakım diyelim. Bekarken çok da sorun olmuyor ama evlilikte özellikle genital bölgenin temizlik periyodunu nasıl ayarlıyorsunuz? Azıcık uzadığında direk ağda mı yapıyorsunuz yoksa arada başka yöntemlere de başvuruyormusunuz? ya da yok ben takmıyorum 3-4 haftada bir ağdamı yapıyorum mu diyorsunuz? Çünkü az da olsa 1-1bucuk haftanın sonunda kıllar belırgınlesmeye baslıyor ve özellikle kuaforde aldırıyorsanız belırlı bır zaman beklemeniz gerek. Velhasıl, ben bu dengeyi nasıl ayarladığınızı merak ediyorum. :)

ağda ile uğraşmaktansa kesin çözüm lazer epilasyon ben gidiyorum ve çok memnunum.

ben evli değilim ama anneme sorduğumda bu konuyu hep '' amaaan adam senin kılını tüyünü ne yapsın farketmez bile'' der.sanırım haklı erkekler böyle şeylere bizim kadar dikkat etmiyor :)

Eşimden mi çekineceğim ya :9: evli değilim ama sözlüyüm birbirimizden o konularda hiç çekinmiyoruz şahsen insanlık hali sonuçta :37:

Erkekten erkeğe değişiyor o sanırım. Kimisi de çok takıntılı. :D Ya neticede evli olsun bekar olsun her birimiz bakımımızı yapıyoruz, ama işte evlilikte daha mı özen gerekiyor acaba? orasındayım ben. :26:

hep merak etmişimdir diğer bayanların naptığını. ben de erkeğin karşısına sürekli bakımlı çıkmaktan yanayım. ama o uzama evresi gerçekten zorluyor. makinayla ben altlarını almaya dayanamıyorum. üstelik batık derdi de var. o yüzden adet döneminde uzatmaya çalışıyorum. yine de tam bir çözüm değil, herkes tüylü mü çıkıyor yahu yok mu parlak fikir buna :)

Değil mi ya, insan merak ediyor. :D adet döneminden faydalanmak güzel çözümmüş bence,hiç aklıma gelmemişti benim. :D

yok artık, ciddi misiniz? Eğer öyle bir şey varsa çok ilginç. :DD

Gerçi ben de şöyle bir şey duymuştum, genital bölgesine lazer yaptırıp tamamen bitiren arkadaşıma kocası kızmış. neden hepsini yaptırdın, biraz kalsaydı diye :DD

off ya bitmez bizim bu dertlerimiz.bazen keşke erkek olsaydım diyorum
kıl tüy cıkması da sorun değil hadi aldım.almakla bitmiyor ki cıkarken sivilce oluyo batık oluyo berbat bi hal alıyo :(
ben böyle evlilik falan düşünemem :(
hem erkekler takmaz falan demişsiniz öyle bi takıyolar ki sizden benden cok! kim kıllı bi kadın ister ki haklılar onlarda :/

sir ağdayı hiç beceremedim..10 günde bir makine ile alırım gerçekten kolay ve basit daha önce ağda yapıyordum ısıt sür yapıştır felann oooo üzün uğraştı ama şimdi makine ile 10 dk da herşey tamam..:17:

sir ağdayı hiç beceremedim..10 günde bir makine ile alırım gerçekten kolay ve basit daha önce ağda yapıyordum ısıt sür yapıştır felann oooo üzün uğraştı ama şimdi makine ile 10 dk da herşey tamam..:17:

sirle alıyorum makine çok acıtır ya hele de altları nasıl alıyosun makineyle.bacağımı makineyle almak istedim her yerim batık oldu şimdi onu düzeltmeye çalışıyorum:47:

tatlım sanırım alıştım vede çok tüylü bir insan değilim uzatmadan kısa haldeyken hallediyorum..
uzadıkça daha çok canım yanıyor bu yüzden kısayken yapmak daha kolay oluyor :54:
bende sir ağdayı beceremedim..ama makinaya alıştım yaa hayatta ağdayla uğraşmam ..
bu arada lazer de düşünüyorum yarın birgün yaşlanınca nasıl yapacaz..:50:
bakalım maddi açıdan rahat olunca onuda kökten hallettirecem :21:

bu batık sorunuda zor bikini bölgemde de sürekli makineyle aldığımdan dolayı arada batık oluyor..
ozaman arada jilet vuruyorum ve kese yapıyorum..
sende bacaklarına uygula keseyi sonrada peeling yap..tuz şeker hangisi olursa :16:

evet canim haklisin,onu ben de duymusdum yakin akrabamizdan. tuysuzken kocacigi bu ne bebek seyisi gibi demis....:9:

ben de duyunca cok guldum cok sasirdim ama dogru bu,bence en sagliklisi ustden azcik almak ve hep temiz olmak. tuysuz olmak temiz olmak demek deyildir hic bi zaman...:16:

Son düzenleme:
evet canim haklisin,onu ben de duymusdum yakin akrabamizdan. tuysuzken kocacigi bu ne bebek seyisi gibi demis....:9:

ben de duyunca cok guldum cok sasirdim ama dogru bu,bence en sagliklisi ustden azcik almak ve hep temiz olmak. tuysuz olmak temiz olmak demek deyildir hic bi zaman...:16:

Aynen katılıyorum, zaten duyduğuma göre doktorların bile tavsiye ettiği tümden almak değil de kısaltılmasıymış. Ama olmuyor işte, rahat edemiyoruz. Baştan öyle alıştır(ıl)saydık, sanki hepsi tümden alınmalıymış gibi hissetmezdik.

Back