• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte ağda.!.

Ya ne güzel demişsin ama ben sarışınım ve lazer görmüyor benim bacak tüylerimi. Koltuk altını bile görmez dediler.
Öleyim bari ben :(

anlıyorum canım ya bi müddet jiletlesen dönmezmi rengi sordunmu onu bi sor bence dönerse yaptırabilirsin bide bildiğim kadarıyla diod lazer açık renk tüylerde etkili onu da sor

24 yaşındayım ve 1.5 yıllık evliyim. evliliğin ilk zamanları çılgınlar gibi tüy kontrolü yapardım. aman şurda kaşım var aman şurda bıyığım var aman koltuk altımda minikler çıkmış diye diye paranoyak oldurdum. şimdiyse en kötü 1,5-2 ayda bir yapıyorum. bunun sebebi artık evliliği umursamıyo olmam falan diil yanlış anlaşılmasın. kızlar bu genital bölge gerçekten hassas ve özen gösterilmesi gereken bi yer. sürekli tahrip edildiğinde bi takım sarkmalar meydana geliyo. kılla tüyle uğraşayım derken şeklini şemalini bozmaya başladığımı farkettim. ve benden size tavsiye sir ağdayı aşırı sıcakken kullanmayın ciltte kararma yapıyo bu 1 , 2.si de şekerli ağdayı mümkün olduğunca kullanmamaya çalışın oda kıl köklerini içindeki şekerden ötürü besliyo. benden bu kadar anam daha ne ediim ben size :))) yazının özeti çok fazla kafaya takmayın vücudumuz, her bölgemiz uzun seneler bize lazım. temizlik önemli evet ama abartmadan yapın ne yapıcaksanız.

Son düzenleme:
24 yaşındayım ve 1.5 yıllık evliyim. evliliğin ilk zamanları çılgınlar gibi tüy kontrolü yapardım. aman şurda kaşım var aman şurda bıyığım var aman koltuk altımda minikler çıkmış diye diye paranoyak oldurdum. şimdiyse en kötü 1,5-2 ayda bir yapıyorum. bunun sebebi artık evliliği umursamıyo olmam falan diil yanlış anlaşılmasın. kızlar bu genital bölge gerçekten hassas ve özen gösterilmesi gereken bi yer. sürekli tahrip edildiğinde bi takım sarkmalar meydana geliyo. kılla tüyle uğraşayım derken şeklini şemalini bozmaya başladığımı farkettim. ve benden size tavsiye sir ağdayı aşırı sıcakken kullanmayın ciltte kararma yapıyo bu 1 , 2.si de şekerli ağdayı mümkün olduğunca kullanmamaya çalışın oda kıl köklerini içindeki şekerden ötürü besliyo. benden bu kadar anam daha ne ediim ben size :))) yazının özeti çok fazla kafaya takmayın vücudumuz, her bölgemiz uzun seneler bize lazım. temizlik önemli evet ama abartmadan yapın ne yapıcaksanız.

katılmamak mümkün değil :) bende sizin gibi düşünüyorum. hem vücudumuzdan çıkan tüyler cildin nefes almasını sağlıyor. zararlı bişey olsavücuttan çıkmazdı zaten :) bende ayda bir kuaförde sir yaptırıyorum. gözle görülür azalmalar var. lazere karşıyım bende. evliliğin ilk zamanları utanma oluyor ama sonra alışıyorsun. eşinizde sizi seviyorsa değer veriyorsa kılı tüyü önemsemeyecektir :)

Bir de kılla tüyle uğraşıcam derken insanın mecali kalmıyor.Ay oram uzamış ay buram fırtlamış,şuram şöyle buram böyle..uzayıp gidiyor. :)

Sir ağdaya pahalı diyenler olmuş ama Ankara Kızılay'da 20 TL'ye komple varsa başka şehirlerde de kesin vardır. Ben de merak ediyordum napıcam ağdadan sonra bir dahaki ağdaya kadar diye. Çünkü arada makinayla alsan da ağdaya gitmek için illa ki uzamaya bırakmak zorunda olduğun bir dönem var. Tabii sürekli makinayla alırsan farklı. Ama işkence gibi. her kıl gözüktüğünde onların acısı... Ayrıca makina beni çok kötü yaptı, acıdan dolayı iyi şekilde, doğru yönde alamadım sir daha kolay geliyor. Evlilik öncesi meraklar da çekingenlik geçtikçe yok oldu. Sirde de sündürme kararma olayları olduğu için sevmiyorum. İmkan bulursam ilk fırsatta lazer istiyorum bakalım... Evli olmayanlar için de, o tüylerin alınması için görülür ve ağdaya takılır duruma gelmesi gerekiyor. Sonuçta 4-5 günde bir tüylerin makinanın alacağı uzunluğa gelmesiyle her uzayanı zırtbırt alsak bize de yazık. Eşiniz bunu bilmeli ve anlayışla karşılamak zorunda. Ağdayı beklediğiniz günlerde laf söylerlerse sen de ağdayla aldır pırıl pırıl gez deyiverin. :37:

Sonuçta bizimki de can. 3 haftada bir aldıktan sonra gerisine de katlansınlar diyorum ben...
Bacaklar için de en idealinin makina olduğunu düşünüyorum. Genitale kıyasla çok daha az acıdığı için haftada bir makinayla şöyle geçseniz hep pürüzsüz kalır. Bacak için ağdayı iyi bulmuyorum.

Bacak için makina uygun evet ama çok uzun sürüyordu diye hatırlıyorum.(uzun zamandır sirle alıyorum.) Özellikle bacak boyunuz uzunsa yandınız. :)

güzel konu..evliikte tüy temizliği...bnde evlenmeyi düşünüyorum o yüzden dikkatimi çekti... belki de eşin seviyorsa pek takmaz bence de tabi biz de saldım çayıra mevlam kayıra olayı yapmayalım da :)

ben evli değilim ama anneme sorduğumda bu konuyu hep '' amaaan adam senin kılını tüyünü ne yapsın farketmez bile'' der.sanırım haklı erkekler böyle şeylere bizim kadar dikkat etmiyor :)

Eşimden mi çekineceğim ya :9: evli değilim ama sözlüyüm birbirimizden o konularda hiç çekinmiyoruz şahsen insanlık hali sonuçta :37:

yapmayın bayanlar eşimdenmi çekineceğim bilmem nee sakın sakın sakın:):)
siz siz olun erkeğinnizin karşısına hep bakımlı çıkın:)

ha bu arada kıl tüy olayına gelınce ben ağda yapıyorum küçük küçük çıkanlar olduğu zamanda jilet kullanıyrum jiletten 2-3 gün sonrada ağda yapıyorum tekrar zaten jilet hemen çıkarıyor.makina bende çok kıl dönmesi yapıyor.

hep merak etmişimdir diğer bayanların naptığını. ben de erkeğin karşısına sürekli bakımlı çıkmaktan yanayım. ama o uzama evresi gerçekten zorluyor. makinayla ben altlarını almaya dayanamıyorum. üstelik batık derdi de var. o yüzden adet döneminde uzatmaya çalışıyorum. yine de tam bir çözüm değil, herkes tüylü mü çıkıyor yahu yok mu parlak fikir buna :)

kızlar ben evli değilim henüz ama uzun süredir ameliyat eldiveni kullanıyorum çok altları alırken baya acıyo ( neyle yaparsam yaparsam yapayım ağda ,makine,eldiven acıyo) en altları o yüzden jiletle alıyorum ama çoğu yer eldivenle oluyo.

Son düzenleme:
valla henuz evlilik düsünmüyorum ama yaklasırsam o çağa düğünden önce giderim lazere sonra devamı gelir ağda bana cok tehlikeli geliyorr :DDDD

Back