- Konu Sahibi zayiflicim
-
ORKDM o küçük çıkanları nasıl alıyosun peki
benim merak ettiğim sir ağdayı alt kısımlara nasıl sürdüğünüz kızlar onun başlığı geniş ben süremedim ama ince başlıklı satılıyo mu onu da bilmiyorum ben ılık ağda kullanıyorum ama sir yapmak istiyorum ama altlara yappamıyorum yapabilen varsa nasıl yapıyo acaba???
ha makine ha jilet bence bir farkı yok. jilet hiç kullanmadım ama makine saolsun jilet görevini gördü.
en iyisi sir ağda ondan şaşmayın
bende kuaföre gidiyorum ayda bir defa.. evde de sir ağda makinem var, alt kısımlara tahta bi spatula var ya onla sürüyorum, kuaförde öyle yapıyor.. bacak ve koltuk altım bittikten sonra, bikini bölgemin üstlerini sir ağdanın kafasıyla sürüyorum, altlar içinde ağdanın kapağını açıp içinden spatulayla alıp sürüyorum... (spatula: doşru mu söyledim bilmiyorum, o ince tahta olan kaşık gibi şey işte )
teşekkürler ben de öyle bi deneyeyim sir ısıtıcı makine ünide arkadaşla ortak almıştık ama sonra ona bıraktım keşke bırakmasaydım :)
galiba lazer yaptırıp kurtulmak en iyisi ama şu an yaptıracak durumum yok neffret ediyorum ben de şu kıl tüy işinden yaaa
lazer yaptıran bi arkadaş tüyler azalıyo ama tamamen bitmiyo demişti güçsüz ince tüyler de ağdaya gelmiyo zaten lazerle tamamen kurtulabiliyo musunuz
Canım ben iki seans gittim genital,koltuk altı, yarım bacak. fiyatı 180 TL ve 2 ayda bir gidiyorum
tüyler tamamen bitiyor mu bilmiyorum ama bende inanılmaz azalma var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?