• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte ağda.!.

süper koonu bende hep merak etmısımdırr vallaa :):1:
bencede en iyisi lazer benim memlekette olsa hiç beklemicemde yok anacım:47:

ben cook dikkat ederim vucuduma hep sir agda uygularim
pamuk gibi olur her yerim bu arada daha dun yaptim
:16:

bikini bolgemide agdayla alirim

iki hafta sonra inceden cikmaya baslar makina tutarim

sonra bir iki hafta sonra tekrar agda boylelikle
daha esim bugun oldu(7 yil) beni hic pis gormemistir sende tuy sorunumu var der hep
:9::9:

Heh işte bunu merak ediyordum ben. :)

ağda kullandıktan sonra makina kullanan adam boşunaagda kullanıyordur
4 yıldır sir ağda kullanırım . sir ağda uzun vadede azaltır inceltir kısa vadede bişi beklemeyin dürüst olalım makinalar kıllları kalınlaştırır tecrbelerimi anlatıyorum heleki jilet kullanmadım ama kullanmayınb ence en berbatı o.
lazer yaptıracagım inş bıktım artık!:D
:9::9:

İşte tam da bu sebeple o dengeyi soruyorum. :D Çünkü ağdayla alabilmek için belirli bir süre beklememiz gerekiyor,e bu sürede de malum kıllar belirginleşiyor vs. Arada başka yontemler karıstırsak ağdanın azaltma etkisinden faydalanamıyoruz. Nasıl olcek bu iş. :D

benim merak ettiğim sir ağdayı alt kısımlara nasıl sürdüğünüz kızlar onun başlığı geniş ben süremedim ama ince başlıklı satılıyo mu onu da bilmiyorum ben ılık ağda kullanıyorum ama sir yapmak istiyorum ama altlara yappamıyorum yapabilen varsa nasıl yapıyo acaba???

Kalıp sirler var.. İlk olarak tenekede satılandan almıştım o bitince malzemecilerden kalıp halinde alıp o tenekenin içine kırıp sonra sir çubuğuyla sürüyorum canım :D ben de eskiden jilet kullanıyordum şimdi çıktıkça direk sir yapıyorum çok azalma oldu. Bacak ve koltuk altıma lazer yaptırıyorum zaten (:

hamilelikten önce lazeri önermiyor çoğu kişi,malum hormon dengesi değiştiği için..hele ki kılları kalın yapıda ve sık olan biriyseniz ( örnek ben)..

benim her yerim kıl tüy ve 15 gün demeden çıkıyor,gerçekten nasıl başedicem bilemiyorum:50: pratik bir yol öneren var mı aynı derde sahip olupta??

hamilelikten önce lazeri önermiyor çoğu kişi,malum hormon dengesi değiştiği için..hele ki kılları kalın yapıda ve sık olan biriyseniz ( örnek ben)..

benim her yerim kıl tüy ve 15 gün demeden çıkıyor,gerçekten nasıl başedicem bilemiyorum:50: pratik bir yol öneren var mı aynı derde sahip olupta??

Aynı sorun bende de var.. Ama yukarda yazdığım gibi bacak ve koltuk altı için lazere gidiyorum. Onun dışında siri belirli aralıklarda değil.. biraz biraz çıksa hemen yapıyorum özel bölgeye; öyle olunca hem acımıyor hem baya azaldı. Çıkanlar da incecik çıkıyor.

ayda bir kendim ağda yapıyorum..kuaföre okadar para vermem açıkça...en güzeli sesunu sirli ağdası tavsiye ederim..:49:

kızlar lazer filan düşünmeyinnn yumurtalıklarınız ışın alıyoorr yumurtalara zarar verir. Ben aydabir kuaföre gidiyorumm ağdayla aldırıyoorumm canımm çok yanıyor ama napalııımm :9:

kızlar lazer filan düşünmeyinnn yumurtalıklarınız ışın alıyoorr yumurtalara zarar verir. Ben aydabir kuaföre gidiyorumm ağdayla aldırıyoorumm canımm çok yanıyor ama napalııımm :9:

nekadar veriyorsun burada komple 60 liraydı sanırsam..bir kere gitmiştim kız bacaklarımı morarttı,yarım yamalak aldı..sonra o morluklar vardı zaten dedi..kuş beyinli..:27:

amannn kılsız görmesiz imkansız bi kere kocalarımızın bizi ancak traş yaparsak o zaman görmezler çünkü her duşta yaparsın öyle görmez ama ağda yaptırıyorsanız görmemesi imkansız yani tüyler uzamadan alınmaz ki ağdayla
hem eşimden mi çekinicem ya görürse görsün ağda kıvamına gelene kadar napalım yani çarre yok başka:9:

nekadar veriyorsun burada komple 60 liraydı sanırsam..bir kere gitmiştim kız bacaklarımı morarttı,yarım yamalak aldı..sonra o morluklar vardı zaten dedi..kuş beyinli..:27:

yaa aslında lazer de şüphelerim var,hamilelik öncesi bahsettiğim şeyden dolayı...arkadaş da açıklamış..ben komple 30 a gidiyorum..çok fazla da değil diğer yerlere göre hem çok titiz arkadaşım..tabiki verdiğimiz parayada değmeli bir yandan...diğer türlü imkanı yok alamıyorum,ne zaman var ne de o acıya dayanabilcek yürek..:26:

yaa aslında lazer de şüphelerim var,hamilelik öncesi bahsettiğim şeyden dolayı...arkadaş da açıklamış..ben komple 30 a gidiyorum..çok fazla da değil diğer yerlere göre hem çok titiz arkadaşım..tabiki verdiğimiz parayada değmeli bir yandan...diğer türlü imkanı yok alamıyorum,ne zaman var ne de o acıya dayanabilcek yürek..:26:

bilmiyorum canım lazer henüz yeni türkiyedde diyorlar amaa fikrim yok pek...

Yurtdışına göre daha az önlem alınıyor bu doğru (örn benler kapatılmıyor lazer esnasında) ama yumurtalıklar için zararlı mı değil mi bilemiyorum doktora danışın bence yaptırmadan. Ama zararlı olacağını sanmıyorum, o kadar derine işleyeceğini düşünmüyorum.

Yumurtalıklara zararı olacagını ben de düşünmüyorum.Lazer teknolojısı henuz yeni yeni gelişiyor,ilerde neye zararı olur neye olmaz tam bilemiyoruz.Ama üreme sistemine bir zararı olsaydı az cok kendını bellı ederdi diye düşünüyorum. Bir de lazer derine inmiyor,bu da yumurtalıklara zarar verebılme ıhtımalını dusuruyor tabi.

Benım guvenemedıgım konu daha cok ciltle alakalı. Arkadaşın örneklediği gibi benler için gereken önlem alınmıyor mesela. 5-10 yıl sonrakı gelısmelere gore bu teknolojıyı düşünücem ben. Umarım şimdi bir zararını gormedıgımız gıbı,ılerleyen yıllarda da olumsuz zararları ortaya cıkmaz.Ve tabii inşallah herkes bu yöntem sayesinde kürkünden kurtulur,sağlıklı bir biçimde. :)

amannn kılsız görmesiz imkansız bi kere kocalarımızın bizi ancak traş yaparsak o zaman görmezler çünkü her duşta yaparsın öyle görmez ama ağda yaptırıyorsanız görmemesi imkansız yani tüyler uzamadan alınmaz ki ağdayla
hem eşimden mi çekinicem ya görürse görsün ağda kıvamına gelene kadar napalım yani çarre yok başka:9:

Katılıyorum :1:

Bu arada genitale lazer uygulamasını kısa vadede düşünmüyorum kızlar.Bu teknolojıye hala güvenemiyorum çünkü. :/

aynen.ben de lazere cesaret edemiyorum.bebek planlarım da var zaten.hiç riske giremiyorum.

sir ağda kullanıyorum.düzenli olarak kullandığım için tüylerim öyle çok azaldı ki ben bile inanamıyorum.:32:
bacaklarım uzundur o yüzden kendim sir ağda ile alırken sabrım tükeniyor.bu yüzden sürümden kazanmaya çalışan,aynı zamanda da arkadaşım olduğu için çok güvendiğim bi ağdacı da her ay 10 tl ya bacaklarımı aldırıyorum.sağolsun iç çamaşırına kadara tertemiz alıyo.koltuk altını da sık sık epilasyon aleti ile alıyorum.dolayısıyla kala kala bi bikini bölgesi kalıyo.onu da her adet dönemimden sonra alıyorum.çok incelmiş olduğu için pek acımıyor artık.bir sonraki adet dönemine kadar beni götürüyor.

özellikle adet kanamanızın bitimini takiben epilasyon yaparsanız sizi bir sonraki adet dönemine kadar rahatlıkla götürür.çünkü tüylerin en hızlı uzadığı dönem adet dönemidir.mesela kaşlarınızı bi adet döneminden hemen önce alın kaç günde uzadığına bakın,bir de adet dönemi bitiminde....farka inanamayacaksınız.denemenizi tavsiye ederim.

yıllarca o ballandıra ballandıra anlattıkları epilatöre ve ağda makinasına verdiğim 100 lerce liram boşa gitti ikisini de doğrudüzgün kullanamadım çok külfetli ve acısı batığı da cabası....geç de olsa doğru yolu buldum şimdiki aklım olsaydı yıllar önce lazere başlayıp daha az parayla kurtulurdum ama evli değilim en azından buna da şükür(: bence hiç uğraşmayın sizde lazer halletsin ilk seansta bile fark belli

yıllarca o ballandıra ballandıra anlattıkları epilatöre ve ağda makinasına verdiğim 100 lerce liram boşa gitti ikisini de doğrudüzgün kullanamadım çok külfetli ve acısı batığı da cabası....geç de olsa doğru yolu buldum şimdiki aklım olsaydı yıllar önce lazere başlayıp daha az parayla kurtulurdum ama evli değilim en azından buna da şükür(: bence hiç uğraşmayın sizde lazer halletsin ilk seansta bile fark belli

Ya ne güzel demişsin ama ben sarışınım ve lazer görmüyor benim bacak tüylerimi. Koltuk altını bile görmez dediler.
Öleyim bari ben :(

Back