• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikk

Bende iste senin gibi ailemi üzmek istemiyorum cünkü sonucta zorla verdigim kara degildi ama su an cok pismanim ama nikahim var gelecek ay. Umarim sen nikah olayi olmadan birakma sansin olur. Ve en önemlisi ailenin seni anlayisla karsilamasi da cok etki ediyor bu durumda. Ben çok özeniyorum birbirlerini seven cift gördügüm zaman cünkü bende hic bu duygu yok.
senin de önünde bir ay var neden kendine zulmediyorsun ?

daha 21 yasındasın.. annanen eski kafalardan, ona ne bakıyorsun..
deli miisn sen, ne diye evlenecekmişsin ?
evlenip mutsuz olunca da elalem ne der diye mutlu rolü mü yapacaksın,
hayat oyun değil. rollere hiç gerek yok.
sakın böyle bir şey yapma.
ayrıl...

sebep nişanlımla anlaşamıyorum bi düğün yeri beğeniyorm çok pahalı diyor bepenmiyor bi gelinlk beğeniyorm ona laf ediyor çok kıskançlık başladı kısıtlama başladı neden emin değilim çünkü aşık değilim ve sevgi yok akşamları eve yorgn geliyorm ve o saatlerce konuşmak istiyo ama ben istemiyorm anlayış göstermiyor
Cevabı sen vermişsin yavrum zaten..Sevmedigin adamla ne işinvar senin ..yeri geliyoo aşık olduklarimizi bogasımız geliyoo sende hiç yürümez söyliyim..Hee bide Kıskançlık cimrilik vs. Fıtrattır onlar hiç degışmez..

Arkadaşlar günaydın hepinize dünkü desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum dün akşam annemle konuştum ve annem sonuna kadar arkamda olduğunu söyledi bugün diğer aile üyelerine söylcez tabi nasıl bi tepki alırım bilmiyorum ama kararımı net bi şekilde söylemek istiyorum sizlere sormasaydım cesaret edemezdim teşekkür ederim :)

Arkadaşlar günaydın hepinize dünkü desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum dün akşam annemle konuştum ve annem sonuna kadar arkamda olduğunu söyledi bugün diğer aile üyelerine söylcez tabi nasıl bi tepki alırım bilmiyorum ama kararımı net bi şekilde söylemek istiyorum sizlere sormasaydım cesaret edemezdim teşekkür ederim :)
Hayırlısı böyleymiş de,nasibin yokmuş.Sonradan dönmek daha acı verirdi.

senın adına sevındım canım.
emın ol sevmediğin istemediğin bir adamla evlendikten sonra cok uzun sürmezdi zaten.

evet haklısınız 1 aydır kendimi yiyodum inşallah diğer aile mensuplarımız tepki göstermez bundan çok korkuyorum

kimsenin tepkisinden korkma evlilik aşk sevgi yoksa bir zulüm olur. hem yaşın daha çok küçük elbet seni mutlu edecek birini muhakkak bulursun. doğru karar vermişsin. 27 28 lerde fikirlerin çok daha farklı olucak görüceksin ;)

Gercekten asik olsaydin o yorgunluk viz gelir tirs giderdi cnm.. sen asik degilsin ve asik degilsen gercekten buna sen karar vereceksin asik olmadigin biriyle evlenmek kabus olur her anlamda cunku evlilik cok baska bisey fedakarlik anlayis gerek sevgi yoksa hicbiri olmuyoo :((

kesinlikle katılıyorum sizlere inşallah yolunda gider herşey çünkü ailemi üzmek istemiyorum beni anlamalrını bekliyorum tabi karşı taraf ne yapar bilmiyorum ama onu da düşünücem artık bi şekilde diyorum bazen şöyle izin alıyım gidiym bikaç gün kafamı dinliyim diyee okadr güzeeell olurdu kiii :(

Back
X