• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikk

Gerçekten istesen ve sevgilini sevsen iki arada bir derede kalmazdin. Kimse kafana silah dayamadi ya, emin değilsen evlenme. Ellere karismak daglarla güreşmek derler, gerçekten istemiyorsan isin herkesten de zor olur. Boşver zamana birak..

İşte öyle olmuyo 2 buçuk sene önce babamı kaybettim yaşasaydı eminim o da desteklerdi beni ama şimdi durum daha farklı ananem sanki evde kalacakmışm gibi davrancak ve babam olmadığı için başımda bi erkek olsn isticek ki istedi de

Yeni evli biri olarak söylüyorum evlenmeden önce aşkımdan neleri görmezden geldim fedakarlık ettim ama evlendimm noldu başım göğe mi erdi hayırrr,sevgi de yetmiyor sorunları halletmeye.
Senin nişanlına gönül bağın kuvvetli olsaydı emin ol nişanlılık evresinde bunları sorun yapmaz görmezden gelir can atardın evlenmek için tıpkı benim gibi.
Sen bunu başta bukadar bariz farketmişken ona buna bakma vazgeç...

Evet farkındayım ama nişanlım bi hata yapsa o an bitiririm zaten ama yapmamaya özen gösteriyo resmen oynuyo herşeye trio atıyo WhatsApp A girdiğim de hemen kimle konuşuyorsun diye soruyor saçma sapan şeyler onu hataya sürüklemek lazımm

Yeni evli biri olarak söylüyorum evlenmeden önce aşkımdan neleri görmezden geldim fedakarlık ettim ama evlendimm noldu başım göğe mi erdi hayırrr,sevgi de yetmiyor sorunları halletmeye.
Senin nişanlına gönül bağın kuvvetli olsaydı emin ol nişanlılık evresinde bunları sorun yapmaz görmezden gelir can atardın evlenmek için tıpkı benim gibi.
Sen bunu başta bukadar bariz farketmişken ona buna bakma vazgeç...
nişanlım benden ayrılmasını sağlasam çok güzel olucak işte

Evet farkındayım ama nişanlım bi hata yapsa o an bitiririm zaten ama yapmamaya özen gösteriyo resmen oynuyo herşeye trio atıyo WhatsApp A girdiğim de hemen kimle konuşuyorsun diye soruyor saçma sapan şeyler onu hataya sürüklemek lazımm

neden hataya sürüklemek lazım ki? Nişan atmak için illaki onun bir yanlış yapmasına gerek yok ki. İstemiyorum demen yeterli. Sevmiyorsun , emin değilsin daha başka sebep mi arıyorsun?
bu arada aslında kimle konuşuyorsun gibi küçük kıskanmalar çok hoş gelebiliyor insana ama senin sevmediğinden dolayı sıkıcı,itici geliyor galiba.

Evet aşırı itici gwliy
neden hataya sürüklemek lazım ki? Nişan atmak için illaki onun bir yanlış yapmasına gerek yok ki. İstemiyorum demen yeterli. Sevmiyorsun , emin değilsin daha başka sebep mi arıyorsun?
bu arada aslında kimle konuşuyorsun gibi küçük kıskanmalar çok hoş gelebiliyor insana ama senin sevmediğinden dolayı sıkıcı,itici geliyor galiba.[/QUOTE ] Evet aşırı itici geliyo bana hemen tartışma konusu yani benm için onun hata yapmasını istiyorm çünkü o zman aileme karşı durmamış olucamm

sebep nişanlımla anlaşamıyorum bi düğün yeri beğeniyorm çok pahalı diyor bepenmiyor bi gelinlk beğeniyorm ona laf ediyor çok kıskançlık başladı kısıtlama başladı neden emin değilim çünkü aşık değilim ve sevgi yok akşamları eve yorgn geliyorm ve o saatlerce konuşmak istiyo ama ben istemiyorm anlayış göstermiyor
ne kadardır berabersiniz?

bence kafan karışmış canım senin genelde evlilik sedromu gibi birşey hata yapıyormuyum korkusu benimde hemen hemen aynı şekilde yaşadıklarım vardı ama ayrılmayı istiyorssun fakat ayrılık anı gelince telaşlanıcaksın ve bu sefer sen kaybetme korkusuna gireceksindir

sebep nişanlımla anlaşamıyorum bi düğün yeri beğeniyorm çok pahalı diyor bepenmiyor bi gelinlk beğeniyorm ona laf ediyor çok kıskançlık başladı kısıtlama başladı neden emin değilim çünkü aşık değilim ve sevgi yok akşamları eve yorgn geliyorm ve o saatlerce konuşmak istiyo ama ben istemiyorm anlayış göstermiyor
bizde azcık konuşsun diye yalvarıyoruz :( hayat işte ...

evlilik öyle, öylesine yapılacak bişey değil ki.. Ailene karşı kötü duruma evlenmeden önce niye kötü duruma düşesin. Asıl evlendikten sonra sevmiyorum sevmedim dersen o zaman sana niye evlendin öyleyse derler.. Sevmiyorsan istemiyorsan evlenme..

Bende iste senin gibi ailemi üzmek istemiyorum cünkü sonucta zorla verdigim kara degildi ama su an cok pismanim ama nikahim var gelecek ay. Umarim sen nikah olayi olmadan birakma sansin olur. Ve en önemlisi ailenin seni anlayisla karsilamasi da cok etki ediyor bu durumda. Ben çok özeniyorum birbirlerini seven cift gördügüm zaman cünkü bende hic bu duygu yok.
Daha nikahin varmış canim hiç bir şey için geç değil. Bile bile kendini yakma.

Siz onu sevmiyorsunuz! Omur boyu sevmediginiz bir adamla yasamayi istemezsiniz herhalde.. Bence ailenize soyleyin gec olmadan. Evlenip 1 ay sonra bosanmaktansa simdi ayrilin. Allah yardimciniz olsun

Back
X