Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evlilikk
- Konu Sahibi hazalak
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Önceliği senin iyiliğin olmayan bir insanı hiç kafana takma zatenAnnem destekler beni her zaman ama ananem o kadr çok üstüme gelicek ki en büyük korkum o
İşte öyle olmuyo 2 buçuk sene önce babamı kaybettim yaşasaydı eminim o da desteklerdi beni ama şimdi durum daha farklı ananem sanki evde kalacakmışm gibi davrancak ve babam olmadığı için başımda bi erkek olsn isticek ki istedi de
Kaç yaşındasınız ki evde kalmışsın gibi davranacak?
Yeni evli biri olarak söylüyorum evlenmeden önce aşkımdan neleri görmezden geldim fedakarlık ettim ama evlendimm noldu başım göğe mi erdi hayırrr,sevgi de yetmiyor sorunları halletmeye.
Senin nişanlına gönül bağın kuvvetli olsaydı emin ol nişanlılık evresinde bunları sorun yapmaz görmezden gelir can atardın evlenmek için tıpkı benim gibi.
Sen bunu başta bukadar bariz farketmişken ona buna bakma vazgeç...
Senin nişanlına gönül bağın kuvvetli olsaydı emin ol nişanlılık evresinde bunları sorun yapmaz görmezden gelir can atardın evlenmek için tıpkı benim gibi.
Henüz 21
Daha çok gençsiniz.. Yazık edersiniz kendinize
nişanlım benden ayrılmasını sağlasam çok güzel olucak işteYeni evli biri olarak söylüyorum evlenmeden önce aşkımdan neleri görmezden geldim fedakarlık ettim ama evlendimm noldu başım göğe mi erdi hayırrr,sevgi de yetmiyor sorunları halletmeye.
Evet farkındayım ama nişanlım bi hata yapsa o an bitiririm zaten ama yapmamaya özen gösteriyo resmen oynuyo herşeye trio atıyo WhatsApp A girdiğim de hemen kimle konuşuyorsun diye soruyor saçma sapan şeyler onu hataya sürüklemek lazımm
neden hataya sürüklemek lazım ki? Nişan atmak için illaki onun bir yanlış yapmasına gerek yok ki. İstemiyorum demen yeterli. Sevmiyorsun , emin değilsin daha başka sebep mi arıyorsun?
bu arada aslında kimle konuşuyorsun gibi küçük kıskanmalar çok hoş gelebiliyor insana ama senin sevmediğinden dolayı sıkıcı,itici geliyor galiba.
Evet aşırı itici gwliy
neden hataya sürüklemek lazım ki? Nişan atmak için illaki onun bir yanlış yapmasına gerek yok ki. İstemiyorum demen yeterli. Sevmiyorsun , emin değilsin daha başka sebep mi arıyorsun?
bu arada aslında kimle konuşuyorsun gibi küçük kıskanmalar çok hoş gelebiliyor insana ama senin sevmediğinden dolayı sıkıcı,itici geliyor galiba.[/QUOTE ] Evet aşırı itici geliyo bana hemen tartışma konusu yani benm için onun hata yapmasını istiyorm çünkü o zman aileme karşı durmamış olucamm
bunu yapmanın bir yolu var mı?nişanlım benden ayrılmasını sağlasam çok güzel olucak işte
ne kadardır berabersiniz?sebep nişanlımla anlaşamıyorum bi düğün yeri beğeniyorm çok pahalı diyor bepenmiyor bi gelinlk beğeniyorm ona laf ediyor çok kıskançlık başladı kısıtlama başladı neden emin değilim çünkü aşık değilim ve sevgi yok akşamları eve yorgn geliyorm ve o saatlerce konuşmak istiyo ama ben istemiyorm anlayış göstermiyor
bizde azcık konuşsun diye yalvarıyoruz hayat işte ...sebep nişanlımla anlaşamıyorum bi düğün yeri beğeniyorm çok pahalı diyor bepenmiyor bi gelinlk beğeniyorm ona laf ediyor çok kıskançlık başladı kısıtlama başladı neden emin değilim çünkü aşık değilim ve sevgi yok akşamları eve yorgn geliyorm ve o saatlerce konuşmak istiyo ama ben istemiyorm anlayış göstermiyor
Daha nikahin varmış canim hiç bir şey için geç değil. Bile bile kendini yakma.Bende iste senin gibi ailemi üzmek istemiyorum cünkü sonucta zorla verdigim kara degildi ama su an cok pismanim ama nikahim var gelecek ay. Umarim sen nikah olayi olmadan birakma sansin olur. Ve en önemlisi ailenin seni anlayisla karsilamasi da cok etki ediyor bu durumda. Ben çok özeniyorum birbirlerini seven cift gördügüm zaman cünkü bende hic bu duygu yok.