• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikk

ileride boşanıcam demekten iyidir belki de korkuların yersizdir ailen sana anlatacaktır ilerisini gerisini bence konuş onlarla

nişanlıyım ve düğünüme 2 ay var ama evlenmek istemiyorum daha doğrusu arada bir istiyorum arada bi istemiyorum ve aileme söyleyemiyorum emin değilim ne yapmam gerekiyor sizce?
yolun basindayken vazgec bence simdi nisanliyken zorlaniyorsun evlenince ne yapacaksin belli ki bu sorun sende hep olacak evlendikten sonrada. ailene karsi yine kötü duruma düseceksin yol yakinken dön bence sevmedigin bi insanla bi ömür gecer mii

ama diyemiyorm işte korkuyorm

Bir annenle konus once. Anne ben evlenmek istemiyorum de, gerisi gelir.

Sevmedigin biri icin Dubai'ye hele hic gitme. Bu karakterde biriyle hic hic hic gitme. Baskici demissin, orda tek basina dil, yol iz bilmedigin bir yerde olacaksin, dedigin gibi baskici, kiskancsa eve de kapatir, her seyi yapar. Gitme sakin.

Gitmezsen de adami 1 ay goreceksin, eeee onun yerine ne guzel bekar kal, boyle evlilik mi olur ?

E esmer010101 sen ne dşünüyosun pekii

Bende iste senin gibi ailemi üzmek istemiyorum cünkü sonucta zorla verdigim kara degildi ama su an cok pismanim ama nikahim var gelecek ay. Umarim sen nikah olayi olmadan birakma sansin olur. Ve en önemlisi ailenin seni anlayisla karsilamasi da cok etki ediyor bu durumda. Ben çok özeniyorum birbirlerini seven cift gördügüm zaman cünkü bende hic bu duygu yok.

kendini yakma.

"nişanlılık birbirini tanıma dönemidir zaten, evliliğe hazırlıktır.
ben denedim ve olmuyor, istemiyorum, sevmiyorum" diye söyle annene.

evlenip boşansan daha çok üzülecekler.

hemen ayril kafanda soru isaretleriyle evlenemezsin..ve herzaman dedigim gibi evlilik oncesi var olan olumsuzluklar evlendikten sora ya aynen kalir ya da artarak devam eder..duzelmez..yakma kendini...nisan dedigin tanima asamasidir..tanidim bana gore degilmis dersin ailene..nisan atan bisuru insan var..artik eskisi gibi degil..

Bende iste senin gibi ailemi üzmek istemiyorum cünkü sonucta zorla verdigim kara degildi ama su an cok pismanim ama nikahim var gelecek ay. Umarim sen nikah olayi olmadan birakma sansin olur. Ve en önemlisi ailenin seni anlayisla karsilamasi da cok etki ediyor bu durumda. Ben çok özeniyorum birbirlerini seven cift gördügüm zaman cünkü bende hic bu duygu yok.
bence sende deneyebilirsin bana söylenenleri çünkü bizim hayatımızdan önemli değil hiç bişey

öyle bi anda hata yapıp nişanlandm işte şimdi de aileme karşı kötü duruma düşmek istemiyorum :KK43:
ailey karşı kötü duruma düşmemek için bir ömür svemediğin admala mı yaşayacaksın? kötü duruma düüşmek ne demek ayrıca??? nişan atıyosun bitti gitti..yoksa evlendikten sonra boşanması daha zor...
adamı sevmiyorsun,huyunu suyunu da sevmiyosun,eeee neden evleneceksin o zaman?

Şimdiden bu kadar bunaldıysanız ilerde daha da kötü olur.

Bir an önce bitirin bence. Ailenize söyleme kısmı falan zor geliyor belki ama o kadar da zorluk olur. Bu evlenip ayrılma süreçlerine göre daha kolay bir durum ayrıca.

Yo.. Sevmiyorsan, evlenmek istemiyorsan o iş olmaz.. Ailen baskı da yapsa bir ömrü o adamla geçirecek sensin. Dik durup istemediğini belirteceksin. Bu işin ayıbı yok onlar ne derse desin.

Ne demek evliliği arada istiyorum.. arada istemiyorum..
Kafanızda ki sorular yanıt bulmadan aman evlenmeyin...

Nasıl yani, sevmiyorum, zorladım ama olmuyor gerçekten deseniz adam atmaz mı nişanı zaten? Konu sahibi için de aynısı geçerli. Erkekler bu kadar gurursuz mu ki hakkaten de sevilmediğini bile bile zorla evliliğe götürecek olayı.

erkekler normalde hisseder sevilmediğini çok rahat
anladığı anda da hiç durmaz hemen yüze vururlar
demekki bunu anlamayacak kadar hödükmüş o da

Back
X