çok dşünüyorm emin ol ama bi sonuca çıkamıyormLaflarına baktığın insanlar zor durumda kaldığında yanında olamayacak emin ol!!
iyice ölç tart ve kendin için en iyisine karar ver.
Hakkında hayırlısı olsun..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evlilikk
- Konu Sahibi hazalak
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?yolun basindayken vazgec bence simdi nisanliyken zorlaniyorsun evlenince ne yapacaksin belli ki bu sorun sende hep olacak evlendikten sonrada. ailene karsi yine kötü duruma düseceksin yol yakinken dön bence sevmedigin bi insanla bi ömür gecer miinişanlıyım ve düğünüme 2 ay var ama evlenmek istemiyorum daha doğrusu arada bir istiyorum arada bi istemiyorum ve aileme söyleyemiyorum emin değilim ne yapmam gerekiyor sizce?
ama diyemiyorm işte korkuyorm
Bir annenle konus once. Anne ben evlenmek istemiyorum de, gerisi gelir.
Sevmedigin biri icin Dubai'ye hele hic gitme. Bu karakterde biriyle hic hic hic gitme. Baskici demissin, orda tek basina dil, yol iz bilmedigin bir yerde olacaksin, dedigin gibi baskici, kiskancsa eve de kapatir, her seyi yapar. Gitme sakin.
Gitmezsen de adami 1 ay goreceksin, eeee onun yerine ne guzel bekar kal, boyle evlilik mi olur ?
E esmer010101 sen ne dşünüyosun pekii
Bende iste senin gibi ailemi üzmek istemiyorum cünkü sonucta zorla verdigim kara degildi ama su an cok pismanim ama nikahim var gelecek ay. Umarim sen nikah olayi olmadan birakma sansin olur. Ve en önemlisi ailenin seni anlayisla karsilamasi da cok etki ediyor bu durumda. Ben çok özeniyorum birbirlerini seven cift gördügüm zaman cünkü bende hic bu duygu yok.
annenle ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama en iyisi anneyle konuşmak olurnasıl anlatsam aileme ?
hemen ayril kafanda soru isaretleriyle evlenemezsin..ve herzaman dedigim gibi evlilik oncesi var olan olumsuzluklar evlendikten sora ya aynen kalir ya da artarak devam eder..duzelmez..yakma kendini...nisan dedigin tanima asamasidir..tanidim bana gore degilmis dersin ailene..nisan atan bisuru insan var..artik eskisi gibi degil..
bence sende deneyebilirsin bana söylenenleri çünkü bizim hayatımızdan önemli değil hiç bişeyBende iste senin gibi ailemi üzmek istemiyorum cünkü sonucta zorla verdigim kara degildi ama su an cok pismanim ama nikahim var gelecek ay. Umarim sen nikah olayi olmadan birakma sansin olur. Ve en önemlisi ailenin seni anlayisla karsilamasi da cok etki ediyor bu durumda. Ben çok özeniyorum birbirlerini seven cift gördügüm zaman cünkü bende hic bu duygu yok.
ailey karşı kötü duruma düşmemek için bir ömür svemediğin admala mı yaşayacaksın? kötü duruma düüşmek ne demek ayrıca??? nişan atıyosun bitti gitti..yoksa evlendikten sonra boşanması daha zor...öyle bi anda hata yapıp nişanlandm işte şimdi de aileme karşı kötü duruma düşmek istemiyorum
adamı sevmiyorsun,huyunu suyunu da sevmiyosun,eeee neden evleneceksin o zaman?
Nasıl yani, sevmiyorum, zorladım ama olmuyor gerçekten deseniz adam atmaz mı nişanı zaten? Konu sahibi için de aynısı geçerli. Erkekler bu kadar gurursuz mu ki hakkaten de sevilmediğini bile bile zorla evliliğe götürecek olayı.Bende iste senin gibi ailemi üzmek istemiyorum cünkü sonucta zorla verdigim kara degildi ama su an cok pismanim ama nikahim var gelecek ay. Umarim sen nikah olayi olmadan birakma sansin olur. Ve en önemlisi ailenin seni anlayisla karsilamasi da cok etki ediyor bu durumda. Ben çok özeniyorum birbirlerini seven cift gördügüm zaman cünkü bende hic bu duygu yok.