Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evlilikk
- Konu Sahibi hazalak
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Neden istemiyorsun? sonra nasıl fikir değiştirip istiyorsun?nişanlıyım ve düğünüme 2 ay var ama evlenmek istemiyorum daha doğrusu arada bir istiyorum arada bi istemiyorum ve aileme söyleyemiyorum emin değilim ne yapmam gerekiyor sizce?
Neden nişanlandın?
İstemiyorum çünkü beni soğuttu kendine karşı evliliğe karşı bazen güzel zamanlar geçiriyoruz o zman istiyorm ama onun harici istemiyorum birden nişanlandım ve pişmanım açıkcasıNeden istemiyorsun? sonra nasıl fikir değiştirip istiyorsun?
Neden nişanlandın?
görücü usulü mü?İstemiyorum çünkü beni soğuttu kendine karşı evliliğe karşı bazen güzel zamanlar geçiriyoruz o zman istiyorm ama onun harici istemiyorum birden nişanlandım ve pişmanım açıkcası
Evet bende böyle düşünüyorum ama dile getiremiyorumsevmeyince herşeyi batar derler ya sende ki durum o.
evlenme.
hem kendine hem nişanlına yazık etme.
dile getirmelisin..Evet bende böyle düşünüyorum ama dile getiremiyorum
evlenip boşanmak dahamı kolay olacak?
Bunu yapmayı çok istiyorm inan kiBence bir an önce bu konuyu ailemle konuş ve ayrıl sevmediğin birisi ile nedne evlenesin ki. AYrıca o ne der şu ne der gibi düşünme hatalar kayıplar hep bu yüzden oluyor başkaları için değil kendin içi yaşa kararlarını da öyle al.
ilk önce emin olun..belli ki nişanlınızı sevmiyorsunuz. eğer öyle ise 2 ay öncesi vazgeçmek için uygun bir zaman. şok etkisi olmaz en azından.nişanlıyım ve düğünüme 2 ay var ama evlenmek istemiyorum daha doğrusu arada bir istiyorum arada bi istemiyorum ve aileme söyleyemiyorum emin değilim ne yapmam gerekiyor sizce?
birşeyler içine sinmiyorsa evlenmek zorunda değilsin..
Bunu yapmayı çok istiyorm inan ki
Bak canım aynı durumda olan bir akrabamız vardı sonra çok pişman oldu. Düşün ki daha çok soğumuş
çamaşırlarını bile ayrı yıkıyormuş. Ama sevmeden evlenip tanıdıkça seven arkadaşımda oldu ki sen baskıcı, kıskanç gibi şeyler söylüyorsun. Cimri olması ayrı bir konu hiç çekilmez. Tutumlu olmak ayrı ama ne bileyim insan düğünün imkanı varsa bu tür şeyleirn hesabını yapmasa daha iyi olur bence.
Sen bilirsin ama içinde ki sesi dinle derim ben.
hayat boyu kendini üzmekten daha mı kötü. herkes unutur en fazla birkaç yıl sonra emin ollHayır tabi daha da kötü olucak sadece kimseyi üzmek istemiyorum
sevmeden nasıl evlenilir, aklım almıyor,üzülüyorum (Bak canım aynı durumda olan bir akrabamız vardı sonra çok pişman oldu. Düşün ki daha çok soğumuş
çamaşırlarını bile ayrı yıkıyormuş. Ama sevmeden evlenip tanıdıkça seven arkadaşımda oldu ki sen baskıcı, kıskanç gibi şeyler söylüyorsun. Cimri olması ayrı bir konu hiç çekilmez. Tutumlu olmak ayrı ama ne bileyim insan düğünün imkanı varsa bu tür şeyleirn hesabını yapmasa daha iyi olur bence.
Sen bilirsin ama içinde ki sesi dinle derim ben.
İnsanlar birbirilerini daha iyi tanımak için nişanlanırlar bu devrede birbirlerinin huylarını iyice incelerler ve bir evliliğin olup olamayacağına karar verirler. Gördüğün gibi sen bu kişinin sana uygun olmadığını anlamışsın ve bundan daha doğal bir şey yok. Gerçekten sevip anlaşabileceğin biri ile evlenmek varken neden onu seçesin ki? Hayat çok kısa, kendi bildiğini yap ve ayrıl. Nişan atmak kötü bir şey değil, çok acıma acınacak hale gelirsin demişler. Daha sonra sen üzüleceğine boşver başkası üzülsün.
sevmeden nasıl evlenilir, aklım almıyor,üzülüyorum (
İşte canım oda aynı arkadaş gibi bir hata yapmış, nişanlanınca anlamış olmayacağını ama evlenmiş elalem ne der diye. Zaten başımıza ne geliyorsa bu yüzden geliyor.
Hayır tabi daha da kötü olucak sadece kimseyi üzmek istemiyorum
Kimseyi üzmemek için kendini mi üzeceksin?
Kimse senden önemli değil sen mutlu değilsen içine sinmiyorsa ne gereği var ki bu evliliğin.
Bak burda görüyoruz çok severek evlenenler bile artık boşanıyorlar.
Nişandan dönmek ayıp veya utanılacak birşey değil ki . Her aile ister ki kızının mutlu olmasını mesela benim annem babam der ki ; o mutluysa o iyiyse bizde öyleyiz. Mutlaka sizi de anlicaklardır anlayışla karışılacaklardır.
sebep nişanlımla anlaşamıyorum bi düğün yeri beğeniyorm çok pahalı diyor bepenmiyor bi gelinlk beğeniyorm ona laf ediyor çok kıskançlık başladı kısıtlama başladı neden emin değilim çünkü aşık değilim ve sevgi yok akşamları eve yorgn geliyorm ve o saatlerce konuşmak istiyo ama ben istemiyorm anlayış göstermiyor
evlenme o zaman