• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikde 17 yas farki

azra53

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
1.908
566
373
İzmir
Merhaba hanımlar bu konuyu kendim için açmadım bir arkadaş için actim kendisi 26 yasinda iki senedir biriyle görüşüyor arada 17 yaş var adam bir kez evlenmiş ayrılmış ama benim ve ailesinin takıldığı nokta yaş farkı şimdi evlenmek istiyor bu kişiyle ama aile onaylamiyor babanın haberi yok henüz konuyu onada açacak kısa sürede sizlerin benzeri tecrübeleri varsa nasıl bir yol izlenmeli kiz bir türlü vazgeçmiyor adamdan evlenirse ne gibi sorunlar yaşar başından geçen varsa yorumlarını esirgemesin

43 yaşında bir adam ve 26 yaşında bir kadın.
Böyle yazarsanız ne kadar korkunç olduğunu göreceksiniz.
Cidden bana göre bu sapıklıktır. O yaşta bir adam 26 yaşında ki bir kadının beklentisini asla karşılayamaz.

Son düzenleme:
33 yaşındayım. Ne 50 yaşında ne de 16 yaşındaki biriyle düşünebiliyorum kendimi. Bilmem anlatabildim mi? Bir de tersten bakın olaya. Arkadaşınız şu an 26 yaşında ve 9 yaşındaki yeni jenerasyondan biriyle ileride aşk yaşayacak. Düşünebiliyor mu kendisi aradaki farkı?
Evet cok Dogru yazdığınız benim eşimle 6 yaş var 11 yıllık evliyim bende asla kendime yakıştırmam ama bu kiz yaşını göstermiyor diyor ilerisini düşünmüyor hiç

Şahsen fazla buluyorum. Bende onaylamazdim. Üstüne "kör kütük aşığım" diyorsa durum daha da vahim. O yaşlarda bir erkegin genç bir kadını manipüle edebileceğin büyük ihtimal veriyorum çünkü. Ben çevremde böyle bir çift gördüm. Kiz uyandı ama cok gec
Açmıyor gözünü isisten geçtikten sonra uyanacak anlatamiyoruz bir türlü

43 yaşında bir adam ve 26 yaşında bir kadın.
Böyle yazarsanız ne kadar korkunç olduğunu göreceksiniz.
Cidden bana göre bu sapıklıktır. O yaşta bir adam 26 yaşında ki bir kadının beklentisini asla karşılayamaz.
Zerrin ozer kendinden 27 yas küçük biriyle evlendi ya.. valla subyanci bu millet ha :D

Back