• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik...

Valla sen bilmezsen biz hiç bilemeyiz kocan napıyo?mesela onu eve gelince seksi bi şekilde karşılamayı denedinmi hiç? Eğer öyle olduğu halde yanaşmıyosa bu işin peşine düş derim.

o benden önce eve gidiyo yada iş çıkışı benim yanıma gelir beraber eve geçeriz yani ben ondan daha geç çıkıyorum ve öyle bişey yapma şansım olmuyo. dışarı cıkan gezen biri de değil gelince karsılıyım diyim. kaldı ki bukadar ruhsuz duran birine sizde bi süre sonra bişey yapmak istemiyosunuz kadın olan benim kadın gibi hissetmiyorum artık :/

e babası da onunla gtmesın madem herseye karsıan tipler
eşin de buna müsade etmesin

aynen herseye karısan tipler, eşimde cevap vermez ne derse susar hos bildiğini okur ama arada olan bana oluyo onların cenesini ben cekiyorum oyuzden bi kere bu mevzuda tartıstık konu kapandı bi daha öyle bişey demez diye umuyorum :(

keske öyle olsa saklanıcak seyler değil ki havuz tavanı nasıl saklıyım :) Mecburen söylüyorz yada söylemek zorunda kalıyoruz :))
havuz tavan ne yaa asma tavan gibi birşeymi.

evlilikte bu tür monutonluklar dönem dönem olacak yapacak bişi yok kimsenin evliliği mükemmel değil kafanı takma düşünme çok.daha neler neler yaşıcanız.

o benden önce eve gidiyo yada iş çıkışı benim yanıma gelir beraber eve geçeriz yani ben ondan daha geç çıkıyorum ve öyle bişey yapma şansım olmuyo. dışarı cıkan gezen biri de değil gelince karsılıyım diyim. kaldı ki bukadar ruhsuz duran birine sizde bi süre sonra bişey yapmak istemiyosunuz kadın olan benim kadın gibi hissetmiyorum artık :/
Canım illa seksi karşıla derken,mesela evin içinde yakası açık tshirt giy içine dantelli sütyen giy atlet giyme,arada çaktırmadan sanki farkında deil gibi eğil falan :) bunlara rağmen tık yoksa problem vardır.bazı erkekler kadınında adım atmasını ,cinselliği başlatmasını ister.ben evliliğin ilk başında hep eşimden bekliodum çekiniodum,oda aldı beni karşısına , hep benden bekleme ,sende istediğin zaman belli et ki dahada keyifli olsun ,karı koca arasında utanma çekinme olmaz demişti..

Canım illa seksi karşıla derken,mesela evin içinde yakası açık tshirt giy içine dantelli sütyen giy atlet giyme,arada çaktırmadan sanki farkında deil gibi eğil falan :) bunlara rağmen tık yoksa problem vardır.bazı erkekler kadınında adım atmasını ,cinselliği başlatmasını ister.ben evliliğin ilk başında hep eşimden bekliodum çekiniodum,oda aldı beni karşısına , hep benden bekleme ,sende istediğin zaman belli et ki dahada keyifli olsun ,karı koca arasında utanma çekinme olmaz demişti..

canım ben onların hepsini denedim evde genelde öyle geziyorum ama tık yok :)hani çalıştıgım içinde sürekli makyajlı bakımlı gezerim ama sanırım her ikimizde birbirimizden soguduk cunku bende ona bi adım atmak istemiyorum yani içimden gelmiyo :110: ama tabi bunların hiçbiri bi evliliğin bitmesi için geçerli sebep değil

canım ben onların hepsini denedim evde genelde öyle geziyorum ama tık yok :)hani çalıştıgım içinde sürekli makyajlı bakımlı gezerim ama sanırım her ikimizde birbirimizden soguduk cunku bende ona bi adım atmak istemiyorum yani içimden gelmiyo :110: ama tabi bunların hiçbiri bi evliliğin bitmesi için geçerli sebep değil
E ozAman neden sorun yaptın bu konuyu ve iki saat tavsiye yazdırdın.bunları yaptgn halde tık yoksa aldatılıyosun fiziksel olmasada başka türlü tatmin oluyo demek.e bunların hiç biri senin için boşanma sebebi değil madem ,boynunu büküp oturacaksın.hadi selametle bacım....

canım akşam felan biraz kadınlığını kullan artık gene yaklaşmıyorsa sıkıntı var ,

beni sürekli arayan soran adam nadiren yazar , msj atar oldu..

Artık aynı evde yaşıyorsunuz, akşamları aynı eve gelip, birlikte yemek yiyip birlikte uyuyorsunuz. Eskisi gibi arama olmaması çok doğal bence. Buna bu kadar takılmayın. Siz çalışıyor musunuz? Kendinize bir uğraş bulun, kafanız daha rahat olur.

parayı veren onlar susucaksın
Bu çok sinir bozucu. Özürler dilendi diyorsunuz. Ama sanırım tatmin edici olmamış ki bir daha yaşanmasından korkuyorsunuz. Böyle para ile ilgili durumlarda eğer karışılıyor ise ya rest çekip maddi yardımlarını istemeyeceksiniz ki insanlar silkelenip kendine gelsin ya da maddi yardım yapıyorsam karışırım kafasındaki insanların karşısında ezileceksiniz.

Cinsellik ciddi bir mevzu. Siz başlattığınızda red mi ediyor misal? Bahanesi ne? Yorgunluk mu? Konuştunuz mu bu sorunları?

aile terapistine gidebilirsiniz mesela birlikte ... demek ki herkeste durum aynı uzun birlikteliklerin acı sonu mu desem bilmiyorum . belki de gerçek anlamda sevgi yok öyle bir duygu yok ya da artık inanasım gelmiyor hiçbirşeye

Ayda 1' e takıldım, cok az, yok gibi hatta... bence ona odaklanın. Konuşun ;)

kızlar merhaba ,

formu sürekli takip ediyordum ve artık bende dertleşmek istiyorum.
7 sene sevgililikten sonra evlendik eşimle.Suan yaklaşık 1 bucuk yıllık evliyim ve bişeyler sürekli bitiyor gibi..
Eşim önceden cok ilgiliydi yani sevgililikte . gün içinde msjlar vs. Evlendikten sonra önce bunu kaybettik.
beni sürekli arayan soran adam nadiren yazar , msj atar oldu.. Ona sorarsanız cok yogun.. Tabi telefon şifresini bildiğimden haberi yok aksam açıp bi baktım daha önce instagramda değişik kişilere bakmıslıgı var şifresini değiştirip sürekli telefonu evde yanında taşır. Aksam uyuyakaldı bi bakıyım dedim tabi öyle değişik bişey bulamadım bu sefer ama whatsapp konusmaları ve kısa kısa yani anladıgım sürekli konusmaları siliyo. Msjlarına bi bakıyım dedim , iş yerinden bi arkadasına dogum günü msjı atmıs yani anlıcagınız gün içinde oraya buraya msj atan adamın bana nasılsın dicek vakti yok! Şakayla karısık , laf sokarak yada tartısma anında sen böyle değildin diye laf söyledim ama değişen birşey yok.. İşin türkçesi aramızda güven problemi var bu bir...

Ailelerin desteğiyle ev alıyoruz Rabbim herkese nasip etsin.. ailelerin desteği derken onun ailesinin yani . Bi kaç ters düştüğümüz konu oldu babasıyla evin içine masraf yapıyoruz tabi kp ye göre gereksiz . Ama benim eşim diyor ki parayı veren onlar susucaksın..Bu deyiminden sonra kötü kavga ettik özürler dilendi konu kapandı suan için bana bişey söylemiyo ama her kavgada bunu tekrar söylermi korkuyorum.. bu ikincisi...

Uzun beraberliklerin malumu evlenmeden önce cinsel anlamda iyi bi ilişkimiz vardı hatta bu evlendikten sonra da beni korkutuyodu. Ama evlenince durumlar hiçte öyle olmadı cicim aylarında bile ayda 4-5 kere yasamaya basladık bazı seyleri. Suan ise ayda 1 belki... sorunu kendimde ara ara kafayı yicem artık Adama ne söylesem bi kulağından giriyo diğerinden cıkıyo beni gerçekten takmıyo yani. Üstüne bi de cocuk istediğini söylüyo , ben böyle birine güvenip nasıl cocuk dünyaya getireyim ? Herkesin mi böyle yoksa bi benim mi? Daha cok anlatıcak sey var konu cok uzun oldu daha da içimi bosaltmak isterdim :/ Yorumlar cok sert olmazsa sevirinim , evlilik kurumu bitirmek sevgiliye ayrıl der gibi kolay olmuyo maalesef .. teşekkürler şimdiden
Bana özelden ulaşırmısın

Back