ayda 1 çok az . içime kurt düştü şahsen :/
benimde içime kurt düştüüğü için telefonunu flan karıstırıyorum bi yerde ters giden bişeyler var ve ne onu bulamıyorum :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayda 1 çok az . içime kurt düştü şahsen :/
Vlla biz de ev aldıkhayır yani paranın %70 ini onlar veriyor geriye kalan %30 ve içine yaptıgımız masraflar için biz kredi çekip ödicez . Havuz tavan yaptırmak istedik mesela kp ye bu gereksiz geldi olay bu.
Nerdesin aşkım burdayım aşkım. Adamları rahat bırakın artık ya. Mesaj mesaj. Liseli bebe değilsiniz ki artık!
İşte başkasından para alıp ev alınca da; bu laflara malesef maruz kalınıyor.
Vlla biz de ev aldık
paranın yuzde 25 ini verdiler
ben ona ragmen agzımı acıp da bırsey demıyorum artık onlara:)))
evınıze yaptıracagınız ekstra seyler için ailesıne bahsetmeyın siz de
eşinizle kendı aranızda halledın
beraber mı yasıyorsunuzkeske öyle olsa saklanıcak seyler değil ki havuz tavanı nasıl saklıyım :) Mecburen söylüyorz yada söylemek zorunda kalıyoruz :))
Mesajlasma olayinda haksızsın. Yani artik beraber yasiyorsunuz sevgiliyken olduğu gibi sürekli mesaj atmamasi lazim. Aksam olunca yanına geliyor zaten. Hem telefonunda da bi kız falan yakalamamissin anladigim kadariyla. Bu konuda bi sorun yok.
Ama şu "parayi onlar veriyorsa onların dedigi olur susacaksin" kismina katılmıyorum. Evet onlar veriyor ama sana yapıyor senin için yapiyor ve içinde sen yasayacaksin, senin isteklerinin önemsenmesi gerekir. Madem öyle vermesinler o zaman.
Ayda 1 cinsellikte çok az evlenir evlenmez ne değişmiş heyecani mi kacmis acaba?
Bence esini al karsina konus kavga etmeden. En iyisi bu. Bir de her ihtimale karsi takipte kal ne olur ne olmaz.
beraber mı yasıyorsunuz
valla ben böle bııs yaptırak olsam kendı anneme bıle akıl edıp de soylemeyemm belkı
beraber yasıyorsanız bılemem ama ayrı yasıyorsanız neden saklanacak bırsey olmasın
yapılınca görür konusur ona ne kı?
cinsellik.konusunda bariz sıkınti var ayda bir kez cok az evlenmeden once yasanan cinsellik sebebiyle falan da degildir ozaman 5 sene sonra cinsellik falan kalmaz ciftler arasinda..bekarken hergun gorusulmediginden tabiki aramak mesajlasma daha cok oluyor ama evlendikten sonra zaten her aksam bir arada oldugunuz icin biraz ozlem olsun en azindan gun icinde onemli birsey olmadikca gorusmeye cok gerek yok ama sizin iliskinizde esiniz tarafindan bir sogukluk var gibi
Ayda 1 mi?
İnanın o kadar uzun metnin içinden ben sadece buna takıldım.
AYDA BİR
Ayda bir cinsellik erkeğin doğasına aykırı bikere ( eğer bir sağlık problemi varsa ayrı tabiki) .....sağlık problemi yoksa ya aldatılıyosun ya artık çekici gelmiosun.....yorgunluk vs. Bunlar erkeğin cinsellikten kaçması için sebep değil.öyle olsaydı eşimle senede bir ilişki yaşamamız gerekirdi...diğer konular bence halledilir şeyler yada anlaşılabilir şeyler ama cinsellik kısmı bana büyük sorun gibi geldi.
Valla sen bilmezsen biz hiç bilemeyiz kocan napıyo?mesela onu eve gelince seksi bi şekilde karşılamayı denedinmi hiç? Eğer öyle olduğu halde yanaşmıyosa bu işin peşine düş derim.aynen öyle nasıl çözücem bilemiyorum sağlık problemi gibi bişey de yok normal bi erkeğin bukadar durmasının imkanı yok he diceksin ki napıyo dışarı cıkıyo mu ? oda yok işten eve evden işe napıyo bu adam anlamadım ki
normalde nasil cinsellik harici size yakinmi sarilip opmeler yani sevdigini hissettiren davranislari oluyormucanm yanı sitede oturuyorduk evlenmeden öncede her aksam ya dısarı cıkardık ya yürüyüs yapardık yani sürekli görüşüyoduk bi tek yatmaya kendi evlerimize gidiyoduk hepsi bu var bişey var da ney işte :/
Tatsız tuzsuz, ruhsuz bir evlilik gibi sanki sizinki. Hal ve hareketlerinden, ses tonundan, ilgisizliğinden, isteksizliğinden sevilmediğinizi hissediyorsunuz. Telefonunu da karıştırdığınıza göre ondan bekliyorsunuz bişeyler. Konuştunuz mu onunla?
yani 1 ay böyle oldu da ben buraya yazıyorum gibi bi durum yok maalesef evlendiğimizden beri azalarak devam ediyo son istatislik sonucu bu :) genelde saat 10 bucuk civarı tv karsısında uyuyakalıyo ve ben onu kaldırıp yatağa git diyorum. Yani bi erkeğin bukadar uzun süre cinsellikten uzak durması bana saçma geliyo ? Biyolojik olarak saçma geliyo
normalde nasil cinsellik harici size yakinmi sarilip opmeler yani sevdigini hissettiren davranislari oluyormu
e babası da onunla gtmesın madem herseye karsıan tiplerberaber yasamıyoruz mesela krediyi eşim çekicek ama çekmeye gittiği gün babası da onunla gidicek 50 değilde 65 cekicem dediği zaman illa ki ortaya cıkıcak