• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik...

hayır yani paranın %70 ini onlar veriyor geriye kalan %30 ve içine yaptıgımız masraflar için biz kredi çekip ödicez . Havuz tavan yaptırmak istedik mesela kp ye bu gereksiz geldi olay bu.
Vlla biz de ev aldık
paranın yuzde 25 ini verdiler
ben ona ragmen agzımı acıp da bırsey demıyorum artık onlara:)))

evınıze yaptıracagınız ekstra seyler için ailesıne bahsetmeyın siz de
eşinizle kendı aranızda halledın

Nerdesin aşkım burdayım aşkım. Adamları rahat bırakın artık ya. Mesaj mesaj. Liseli bebe değilsiniz ki artık!

İşte başkasından para alıp ev alınca da; bu laflara malesef maruz kalınıyor.

canm liseli bebe olmayla alakası yok sizi sürekli arayıp soran insan birden değişince kim olsa sudan çıkmış balığa döner alıştıgın bi ilgi var sürekli üstüne ! ikincisi evin %70 parasını kp veriyor geri kalan %30 ve içine yapılan masraflar için krediyi çekip ödicek olan yine biziz . Ayrıca bugün onun ailesinin gücü yerindeydi onlar aldı benim ailemin gücü yerinde olsaydı aynı desteği onlar verirlerdi ? Hangi anne baba evladına yapmaz ki ? Tek istediğim biraz gönlüme göre olması ve bazı tadilatlar evine içine girdikten sonra yapılmıyor maalesef ..

Mesajlasma olayinda haksızsın. Yani artik beraber yasiyorsunuz sevgiliyken olduğu gibi sürekli mesaj atmamasi lazim. Aksam olunca yanına geliyor zaten. Hem telefonunda da bi kız falan yakalamamissin anladigim kadariyla. Bu konuda bi sorun yok.

Ama şu "parayi onlar veriyorsa onların dedigi olur susacaksin" kismina katılmıyorum. Evet onlar veriyor ama sana yapıyor senin için yapiyor ve içinde sen yasayacaksin, senin isteklerinin önemsenmesi gerekir. Madem öyle vermesinler o zaman.

Ayda 1 cinsellikte çok az evlenir evlenmez ne değişmiş heyecani mi kacmis acaba?

Bence esini al karsina konus kavga etmeden. En iyisi bu. Bir de her ihtimale karsi takipte kal ne olur ne olmaz.

Vlla biz de ev aldık
paranın yuzde 25 ini verdiler
ben ona ragmen agzımı acıp da bırsey demıyorum artık onlara:)))

evınıze yaptıracagınız ekstra seyler için ailesıne bahsetmeyın siz de
eşinizle kendı aranızda halledın

keske öyle olsa saklanıcak seyler değil ki havuz tavanı nasıl saklıyım :) Mecburen söylüyorz yada söylemek zorunda kalıyoruz :))

keske öyle olsa saklanıcak seyler değil ki havuz tavanı nasıl saklıyım :) Mecburen söylüyorz yada söylemek zorunda kalıyoruz :))
beraber mı yasıyorsunuz
valla ben böle bııs yaptırak olsam kendı anneme bıle akıl edıp de soylemeyemm belkı
beraber yasıyorsanız bılemem ama ayrı yasıyorsanız neden saklanacak bırsey olmasın
yapılınca görür konusur ona ne kı?

Mesajlasma olayinda haksızsın. Yani artik beraber yasiyorsunuz sevgiliyken olduğu gibi sürekli mesaj atmamasi lazim. Aksam olunca yanına geliyor zaten. Hem telefonunda da bi kız falan yakalamamissin anladigim kadariyla. Bu konuda bi sorun yok.

Ama şu "parayi onlar veriyorsa onların dedigi olur susacaksin" kismina katılmıyorum. Evet onlar veriyor ama sana yapıyor senin için yapiyor ve içinde sen yasayacaksin, senin isteklerinin önemsenmesi gerekir. Madem öyle vermesinler o zaman.

Ayda 1 cinsellikte çok az evlenir evlenmez ne değişmiş heyecani mi kacmis acaba?

Bence esini al karsina konus kavga etmeden. En iyisi bu. Bir de her ihtimale karsi takipte kal ne olur ne olmaz.

daha önce telefonununda yani instagramında arama geçmişinde lolitagirls tarzına bısey yakalamıstım acık sacık resimleri olan kızlar vardı. Tartıstık konuyu kapattım ama o günden beri telefonuna bakma isteğime ne yazık ki engel olamıyorum .
Cinselliğin bukadar az olması da beni tetikliyo sanırım oyuzdende bukadar sorguluyorum yani karsıma alıp konussamda bişeyin değişiceğini sanmıyorum bi kulağından girip diğerinden cıkıyo yada kavga ediyoruz :/

cinsellik.konusunda bariz sıkınti var ayda bir kez cok az evlenmeden once yasanan cinsellik sebebiyle falan da degildir ozaman 5 sene sonra cinsellik falan kalmaz ciftler arasinda..bekarken hergun gorusulmediginden tabiki aramak mesajlasma daha cok oluyor ama evlendikten sonra zaten her aksam bir arada oldugunuz icin biraz ozlem olsun en azindan gun icinde onemli birsey olmadikca gorusmeye cok gerek yok ama sizin iliskinizde esiniz tarafindan bir sogukluk var gibi

beraber mı yasıyorsunuz
valla ben böle bııs yaptırak olsam kendı anneme bıle akıl edıp de soylemeyemm belkı
beraber yasıyorsanız bılemem ama ayrı yasıyorsanız neden saklanacak bırsey olmasın
yapılınca görür konusur ona ne kı?

beraber yasamıyoruz mesela krediyi eşim çekicek ama çekmeye gittiği gün babası da onunla gidicek 50 değilde 65 cekicem dediği zaman illa ki ortaya cıkıcak

cinsellik.konusunda bariz sıkınti var ayda bir kez cok az evlenmeden once yasanan cinsellik sebebiyle falan da degildir ozaman 5 sene sonra cinsellik falan kalmaz ciftler arasinda..bekarken hergun gorusulmediginden tabiki aramak mesajlasma daha cok oluyor ama evlendikten sonra zaten her aksam bir arada oldugunuz icin biraz ozlem olsun en azindan gun icinde onemli birsey olmadikca gorusmeye cok gerek yok ama sizin iliskinizde esiniz tarafindan bir sogukluk var gibi

canm yanı sitede oturuyorduk evlenmeden öncede her aksam ya dısarı cıkardık ya yürüyüs yapardık yani sürekli görüşüyoduk bi tek yatmaya kendi evlerimize gidiyoduk hepsi bu var bişey var da ney işte :/

Ayda bir cinsellik erkeğin doğasına aykırı bikere ( eğer bir sağlık problemi varsa ayrı tabiki) .....sağlık problemi yoksa ya aldatılıyosun ya artık çekici gelmiosun.....yorgunluk vs. Bunlar erkeğin cinsellikten kaçması için sebep değil.öyle olsaydı eşimle senede bir ilişki yaşamamız gerekirdi...diğer konular bence halledilir şeyler yada anlaşılabilir şeyler ama cinsellik kısmı bana büyük sorun gibi geldi.

Ayda bir cinsellik erkeğin doğasına aykırı bikere ( eğer bir sağlık problemi varsa ayrı tabiki) .....sağlık problemi yoksa ya aldatılıyosun ya artık çekici gelmiosun.....yorgunluk vs. Bunlar erkeğin cinsellikten kaçması için sebep değil.öyle olsaydı eşimle senede bir ilişki yaşamamız gerekirdi...diğer konular bence halledilir şeyler yada anlaşılabilir şeyler ama cinsellik kısmı bana büyük sorun gibi geldi.

aynen öyle nasıl çözücem bilemiyorum sağlık problemi gibi bişey de yok normal bi erkeğin bukadar durmasının imkanı yok :KK1: he diceksin ki napıyo dışarı cıkıyo mu ? oda yok işten eve evden işe napıyo bu adam anlamadım ki :110:

Tatsız tuzsuz, ruhsuz bir evlilik gibi sanki sizinki. Hal ve hareketlerinden, ses tonundan, ilgisizliğinden, isteksizliğinden sevilmediğinizi hissediyorsunuz. Telefonunu da karıştırdığınıza göre ondan bekliyorsunuz bişeyler. Konuştunuz mu onunla?

aynen öyle nasıl çözücem bilemiyorum sağlık problemi gibi bişey de yok normal bi erkeğin bukadar durmasının imkanı yok :KK1: he diceksin ki napıyo dışarı cıkıyo mu ? oda yok işten eve evden işe napıyo bu adam anlamadım ki :110:
Valla sen bilmezsen biz hiç bilemeyiz kocan napıyo?mesela onu eve gelince seksi bi şekilde karşılamayı denedinmi hiç? Eğer öyle olduğu halde yanaşmıyosa bu işin peşine düş derim.

canm yanı sitede oturuyorduk evlenmeden öncede her aksam ya dısarı cıkardık ya yürüyüs yapardık yani sürekli görüşüyoduk bi tek yatmaya kendi evlerimize gidiyoduk hepsi bu var bişey var da ney işte :/
normalde nasil cinsellik harici size yakinmi sarilip opmeler yani sevdigini hissettiren davranislari oluyormu

Tatsız tuzsuz, ruhsuz bir evlilik gibi sanki sizinki. Hal ve hareketlerinden, ses tonundan, ilgisizliğinden, isteksizliğinden sevilmediğinizi hissediyorsunuz. Telefonunu da karıştırdığınıza göre ondan bekliyorsunuz bişeyler. Konuştunuz mu onunla?

konuşmaya çalıştım kavga ettim değişmedi laf sokmaya başladım şakayla karışık yani böyle yemesine düşkündür enerji vericek seyler yer , yiyosun bi hareket göremiyoruz , kardeş olduk kanka olduk seninle flan yani ama yok evet kendimi kadın gibi hissetmiyorum ya , yani o böyle oldukça benimde içimden hiçbişey yapmak gelmiyo ama dısardan bakarsınız hersey normal görünür öyle yani ben içten içe üzülüyorum yani :/

yani 1 ay böyle oldu da ben buraya yazıyorum gibi bi durum yok maalesef evlendiğimizden beri azalarak devam ediyo son istatislik sonucu bu :) genelde saat 10 bucuk civarı tv karsısında uyuyakalıyo ve ben onu kaldırıp yatağa git diyorum. Yani bi erkeğin bukadar uzun süre cinsellikten uzak durması bana saçma geliyo ? Biyolojik olarak saçma geliyo

Haklısın bu konuda

beraber yasamıyoruz mesela krediyi eşim çekicek ama çekmeye gittiği gün babası da onunla gidicek 50 değilde 65 cekicem dediği zaman illa ki ortaya cıkıcak
e babası da onunla gtmesın madem herseye karsıan tipler
eşin de buna müsade etmesin

Back