Evlilik..

Merve-ss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2015
60
35
Merhaba arkadaslar. Uzun zamandir icimi yiyip bitiren evlilik korkusu yasiyorum. Gerek sizin burada yazdiginiz aldatilma olaylari , kayinvalideyle yasanan sorunlar gerek aile icinde yasadigimiz problemler (babamin anneme olan asagilayici kotu tavirlari ,aldatmis olmasi, babannemin dedemin annemi surekli aglatmalari) gozumu simdiden korkutmaya basladi. Her gun dusunuyorum delirmek uzereyim. Sevgilim var ve onu cok seviyorum eger o hayatima girmemis olsaydi bu buyuk sorumlulugun altina girmeyi dusunmezdim bile . Bazen ayrilmayi dusunuyorum ondan ama yapamiyorum sevgim buna engel oluyor . Gercekten mutlu bir yuvaya kavusma umidi kalmadi icimde. Sizce bu mumkun mu ? Mutlu evlilikler sadece hayal mi?

Mutlu evlilikler de var. Ancak sağlıksız durumlar çoğu zaman sağlıklı durumlardan daha görünür olduğu için insan inanamıyor.

Mutlu evlilik hayal degil, ama ben bekar olsaydim, hayatimda kimse olmasaydi gercekten ben de korkardim evlilikten... Esim benim icin buyuk sans diyorum sukrediyorum.
Allah herkese mutlu bir yuva nasip etsin.
Kotu dusunme ki iyi seyler olsun.
Benim ailem de pek basarili sayilmazdi evlilikte. Ama ben hep dedim ki, annem babam ne yaptiysa ben tersini yapicam

Mutlu evlilik var, iki tarafta birbirine saygı duyduğu sürece ilişkiler gayet mutlu ilerliyor. Ufak tefek sorunlar illaki olacaktır, burda devreye sabır giriyor.
Evliliğin nasıl gideceğine çiftin davranışları karar verir. Bende çevremdeki evliliklerden yana çok korkardım evlilikten çok şükür gayet güzel giden bir evliliğim var.
İnşallah doğru tercih yapıp çok mutlu olursunuz.

bi işini seçmek, bi de eşini seçmek çok önemli bu hayatta. İlki için zaten söylenecek pek bir şey yok günümüzde... ama eş seçimi sonnn derece önemli. gerçi değişmez dediğin insanlar değişebiliyor da. hayırlısı.. Kaos ortamı olmadıktan sonra evliliğin tuzu biberi olan tartışmalardan da korkmamak lazım, sürekli mutlu olsak hayat sıkıcı olurdu

Burda anlatilanlarin, verilen cevaplarin hepsine aldanma sen.
Bazi kadinlar abartmayi seviyorlar.
Gerek konu olsun, gerek verilen cevaplar olsun.

temmuzda 3 senelik evli olucam eşimi 12 senedir tanıyorum 1 yaşında oğlumuz var ben hala korkuyorum evlilikten, bigün eşimin evliliği anneliği ayağımda prangaymış gibi görme ihtimalinden ve böyle olmadığını ispatlamak zorunda kalmaktan

Acı gerçeklerden ilk ben mi bahsedeceğim ne?

Bence bir evlilikte görmediğin, duymadığın, unuttuğun ölçüde mutlusun.
Göz yumdukların sana avuç avuç mutluluk olarak döner.
Sevilir öyle gelin bizde..

Haksızlıklara susma, yapılanları unutma, söylenenleri duy ve tek tek cevap ver.
Benim gibi pişman, sevilmeyen gelin olursun.

Eee aşk da bir yere kadar..

Sevgilinden ibaret olsaydı evlilik denen şey bu kadar zor olmazdı elbette.
İşin içine eşin ailesi girince böyle bir hal alıyor.

Burda anlatilanlarin, verilen cevaplarin hepsine aldanma sen.
Bazi kadinlar abartmayi seviyorlar.
Gerek konu olsun, gerek verilen cevaplar olsun.

herkes kendi fikrini yazıyor sonuçta, olmayan şeyleri mi. benim de yorumum var ve üzerime alındım normal olarak. diğer yorumlara da baktım abartılmış olan ne acaba

herkes kendi fikrini yazıyor sonuçta, olmayan şeyleri mi. benim de yorumum var ve üzerime alındım normal olarak. diğer yorumlara da baktım abartılmış olan ne acaba
ben insanların bu platformda cok abartma içerisine gireceklerini düşünmüyorum. kendimden yola çıkıyorum. bende evliyim ve yasadıklarım yaşattırılmaya maruz bırakıldığım onca sey vardır. bazen bende inanmakta zorlanıyorum nasıl böyle seyler yasayabılıyorum derim. bu nedenle insanların samimi oldukları kanısındayım. dünyada turlu turlu insan var ve hepsinde turlu turku dusunce var. maalesef

kesinlikle bende böyle düşünüyorum. esimle evlene surecinden önce herşey bir rüya gibiydi. yasadıgım onca güzel seyler var her kadının yasamak mutlaka ıstediği ama işin içine cift karakterli aile girince evliliğin içine tehlike tohumlarını atabılıyorlar..

Ben bu konu için demedim.
Genel olarak bahsettim.
Burdaki yorumlar gayet normal.
Ama bazı konularda kadınların çoğu öyle şeyler yazıyorlar ki ütopyada yaşadıklarını düşünüyorum.

Mutlu evlilik hayal degil ama hic sorunsuz evlilik hayaalllll

eşimin aılesıyle gorusmedıgımız surece gercekden cok mutluyuz hıc bı konuda sorunumuz yok
8 aylık evlıyım 6 ayı burnumdan getırdıler eşim onlara rest cektı sımdı sorunumuz yok cok eglenıyoruz
ıkı sevgılının aynı evı paylasması gıbı , gozun korkmasın allahım karsına ıyı ınsanı cıkarsın

Ben bu konu için demedim.
Genel olarak bahsettim.
Burdaki yorumlar gayet normal.
Ama bazı konularda kadınların çoğu öyle şeyler yazıyorlar ki ütopyada yaşadıklarını düşünüyorum.
bunu tum samımıyetimle soyluyorum. kendimden biliyorum. bazen ben dahi yasadıklarıma hayretler ediyorum. ne kadar hayret etsemde maalesef dibine kadar yasıyorum .

ayy cok sevindim sizin adınıza ınsalalh benim kocamda bir gün annesine rest ceker hergun dua ediyorum.

ayy cok sevindim sizin adınıza ınsalalh benim kocamda bir gün annesine rest ceker hergun dua ediyorum.

herseyın hayırlısı canım benım mutlaka bı zamanı vardır azcık daha sabret mutlaka sabrın karsılıgını goreceksındır

Elbette hayal değil.Benim en son yapacağım 2 şeyden birisi evlenmekti.Çevremde bir tane mutlu çift görmemiştim ailem de dahil.Ama çok güzel giden bir evliliğim var.Hala bu konuda eminim ki evlenebileceğim tek insanla evlendim.Başka birisiyle anlaşmam mümkün değil.Bu iki tarafında birbirine saygı duymasıyla alakalı.Saygı yoksa hiçbirşey olmaz.bugüne kadar birbirimize karşı kırıcı tek söz söylemedik,ve herşeyi konuşarak halledebiliyoruz.Bizi mutlu çiftler kategorisine sokabilirsin.

Nasıl yani? Eşin mi seni ikna etmeye çalışacak 'evlilik ve çocuk pranga' değil diye? Öyle bir durum yoksa neden sen ispatlamak durumunda oluyorsun ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…