Ya tabi illaki dogrudur. Ben size inanmiyorum ya da abartiyorsunuz demiyorum. Ben burda esi coraplarini orta yere atiyor diye bosanmayi dusunen kadin gordum. Bunun gibi coook ornek var kk de. Dolayisiyla cogu abarti yorum ben dahil evlenmemis kadinlari korkutuyor, sogutuyor. Ben bundan bahsediyorumbunu tum samımıyetimle soyluyorum. kendimden biliyorum. bazen ben dahi yasadıklarıma hayretler ediyorum. ne kadar hayret etsemde maalesef dibine kadar yasıyorum .
Ya tabi illaki dogrudur. Ben size inanmiyorum ya da abartiyorsunuz demiyorum. Ben burda esi coraplarini orta yere atiyor diye bosanmayi dusunen kadin gordum. Bunun gibi coook ornek var kk de. Dolayisiyla cogu abarti yorum ben dahil evlenmemis kadinlari korkutuyor, sogutuyor. Ben bundan bahsediyorum
Aynen canim bu tarz dusunceler bile evlilikten sogumama sebep oluyor cogu zaman. Ve ileride bu sorumluluklarin altinda bogulmaktan korkuyorumYa tabi illaki dogrudur. Ben size inanmiyorum ya da abartiyorsunuz demiyorum. Ben burda esi coraplarini orta yere atiyor diye bosanmayi dusunen kadin gordum. Bunun gibi coook ornek var kk de. Dolayisiyla cogu abarti yorum ben dahil evlenmemis kadinlari korkutuyor, sogutuyor. Ben bundan bahsediyorum
Nasıl yani? Eşin mi seni ikna etmeye çalışacak 'evlilik ve çocuk pranga' değil diye? Öyle bir durum yoksa neden sen ispatlamak durumunda oluyorsun ki?
yeterince açık yazdım ama bi daha yazayım, eşimi uzuzamandır tanisam da bigün artık çocuk var beni bırakamaz diye düşünebilir değil mi, insanoğlu neticede, öyle bişey olursa bende n.h gidemem derim tabiki
Evliliklerin bir çogu hayal kırıklığı bu bir gerçek. Insanlar artık çok bencil ve yurümedi boşanalım deyip kisa sürede yeni evlilikler yapıyorlar. o da olmadı hadi bir dahaMerhaba arkadaslar. Uzun zamandir icimi yiyip bitiren evlilik korkusu yasiyorum. Gerek sizin burada yazdiginiz aldatilma olaylari , kayinvalideyle yasanan sorunlar gerek aile icinde yasadigimiz problemler (babamin anneme olan asagilayici kotu tavirlari ,aldatmis olmasi, babannemin dedemin annemi surekli aglatmalari) gozumu simdiden korkutmaya basladi. Her gun dusunuyorum delirmek uzereyim. Sevgilim var ve onu cok seviyorum eger o hayatima girmemis olsaydi bu buyuk sorumlulugun altina girmeyi dusunmezdim bile . Bazen ayrilmayi dusunuyorum ondan ama yapamiyorum sevgim buna engel oluyor . Gercekten mutlu bir yuvaya kavusma umidi kalmadi icimde. Sizce bu mumkun mu ? Mutlu evlilikler sadece hayal mi?
Evet doğrusu ben de bazen düşünüyorum bebek istememe rağmen.
Ya çocuk oldu artık vazgeçmez benden kolay kolay triplerine girerse diye.
Çünkü ben de aynen n.h derim :) Gerek kalmaz tabi inşallah..
sevgilimin ailesinden simdiden soguyorum tam olarak tanimasam bile ileride bana cok cektireceklermis gibi hissediyorum. Sanki hep beni bastirmaya calisip erkek tarafi olmanin gururuyla ezicekler surekli.Acı gerçeklerden ilk ben mi bahsedeceğim ne?
Bence bir evlilikte görmediğin, duymadığın, unuttuğun ölçüde mutlusun.
Göz yumdukların sana avuç avuç mutluluk olarak döner.
Sevilir öyle gelin bizde..
Haksızlıklara susma, yapılanları unutma, söylenenleri duy ve tek tek cevap ver.
Benim gibi pişman, sevilmeyen gelin olursun.
Eee aşk da bir yere kadar..
Sevgilinden ibaret olsaydı evlilik denen şey bu kadar zor olmazdı elbette.
İşin içine eşin ailesi girince böyle bir hal alıyor.
Çocuk evliligi kurtarmıyor ne yazık ki hamileyken bile karısını terk eden adamlar varEvet doğrusu ben de bazen düşünüyorum bebek istememe rağmen.
Ya çocuk oldu artık vazgeçmez benden kolay kolay triplerine girerse diye.
Çünkü ben de aynen n.h derim :) Gerek kalmaz tabi inşallah..
sevgilimin ailesinden simdiden soguyorum tam olarak tanimasam bile ileride bana cok cektireceklermis gibi hissediyorum. Sanki hep beni bastirmaya calisip erkek tarafi olmanin gururuyla ezicekler surekli.
ağzından bal damlıyor.. hayali bile ne kadar mutlu ediyor beni değilki olması inşallahherseyın hayırlısı canım benım mutlaka bı zamanı vardır azcık daha sabret mutlaka sabrın karsılıgını goreceksındır
maalesefİşte o zaman eşin de ama onlar benim ailem tripleriyle seni yıpratırsa mutlu evlilik rüya oluyor..
İnsallah canim. Basin sagolsun bu aradaAllah hakında hayırlısını nasıp etaın ınşallah mutlu bı evlılıgın olaun vaktı gelınce...canım evlılıkte en onemlı şey sevgı ve saygıdır bı ılıskı nasıl başlarsa oyle devem eder saygı yoksa evlılıktede olmaz ve hıc bızaman karsındakıne eşinde olsa sevdıgınde kendımden ornek vereyım ben eşime hep derım hızursuz olursam dayak olursa ıhanet olursa saygısızlık olursa yok cocuk oldu benı bırakamaz yok benım babam vefat ettı annesını uzmemek ıcın benden boşqnamaz deme hepımız dunyaya bıkere gelıyoruz mutlu olmadıgım bı evlılıgı onume tum dunya cıksa gene surdurmem her zman bunu soyluyorum karsındakına ben sensız naparım ayrılırsak naparım gıbı kaflar etmıyceksin ve gercektense oyle hıssetmıyveksın dılerım mutlu bı evlılıgın olur ve ınan butun evlılıkler kotu degıl alalha sukur cok mutlu bı evlılıgım cok ıyı bı eşim var
Allah razı olsun canım ınşallah mutlu olursun senınde dedıgın gıbı evlılıkte anlayış saygı sabır çok önemlı hayatın guzelllıklerle dolsunİnsallah canim. Basin sagolsun bu aradabenim icin evlilige daha cok uzun bi zaman olmasina ragmen simdiden o mutlulugu kurabilmek icin ugrasiyorum. Sevgilimle sohbet ederken surekli vurgularim aldatmayi asla affetmicegimi, vazgecilmez olmadigini . Ama evlilik daha buyuk cabalar gerektiriyo karsilikli anlayis ve sabir cook onemli
Yok yok gercekten dediginiz gibi degildi.Bak canım benim eşim benden bile düzenlidir bu nedenle çoraplarını ortalığa atan eşe sahip kadını
anlayamam.
Ama abartıyor diye düşünmem.
Neden biliyor musun?
Çalışan bir bayansan eğer çoraplarını her gün orta yere atan adam eziyet gibi gelir bir yerden sonra.
Dağınıklığının çorapla da sınırlı olduğunu sanmıyorum.
?
Bir de kendi bu derece dağınık olduğu halde karısından büyük titizlik, düzen bekleyen tipler var biliyor musun?
Gel de katlan. Yani boşanmayı düşünen bilir çektiğini. Aklına gelen ilk çözümün boşanmak olduğunu sanmıyorum.
yeterince açık yazdım ama bi daha yazayım, eşimi uzuzamandır tanisam da bigün artık çocuk var beni bırakamaz diye düşünebilir değil mi, insanoğlu neticede, öyle bişey olursa bende n.h gidemem derim tabiki