Bakın evliliğinde 3. Yila girmekte olan biri olarak size tavsiyelerim şunlar, sakın eş ailesi ile polemiğe girmeyin siz kaybedersiniz, eş ailesine mesafeli ve saygılı olun hayır demekten cekinmeyin, eşinize lütfen ailene bişey derken biz böyle istiyoruz ya da anne, baba, abla vs lütfen biz bu şekilde karar verdik diyerek ortak karar bildirmesi gerektiğini anlatın, asla ihtiyaçlarınızı kısmayın ve eşinizi de buna alıştırın, siz sakın yatak ayırmayın bırakın eşiniz ayrı yatsın barıştığınız zaman alın karşınıza boşanma kararı almadıkça yatak artırmayalım küs bile olsak aynı yatakta yatalım deyin siz sakın yatagınızı terk etmeyin, sorunları oturup güzelce bağrışmadan konuşun, aileni sevebilirsin ben de seviyorum ama biz de artık ayrı bir aileyiz böyle yaparsan nasıl aile olacağız? Vb sorular yöneltin, aileye gitme sıklığını konusunda eşinizi tek yollamaya alıştırın, öyle öyle ilişkiler normale döner, kendi kisiliginizden taviz vermeyin , baktınız eşiniz düzelmiyor boşanma kararı anmaktan korkmayın bazen biseyler biterken tam düzelme olabiliyor ama asla blörf için boşanma kararı almayın ,ya hep ya hiç diyerek gidin o kapıya... Bir de ailenizin desteğini varmışcasına ( olmasa bile) eşinizin ve ailesinin gözüne sokun ki demesinler gidecek yeri yok , yani bunları yaparsanz bir nebze de olsa ilerleyebilirsiniz belki ama size bir tavsiyem de eşinizin aile danışmanlığı alması gerektiğidir , benim eşim danışmanı kabul etmemişti ama sonra kendi düzelmeye karar verdi çünkü evliliğimiz bitiyordu ben de sevgisiz ve uzaklaşmaya başlamıştım o da tam bunu farketti ve düzeldi, size de son olarak Tülay KöK, Esra Ezmeci, Fatih reşitcivelekoğlunun videolarını öneriyorum, özellikle Tülay kök ün sınırlar videosunu izleyin , hepsini hem youtube den hem de Instagram dan takibe alın , dersinizi iyi çalışın zamanla herşey düzelecek